vaurien Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2017 Tak tohle mě fakt pobavilo... https://www.sbazar.cz/jiraja/detail/21510605-damske-starozitne-hodinky-prim-funkcni-novy-kozeny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2017 Ty jsou co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aneta Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 Ráda bych se zeptala zdejších odborníků, zda cena za tyhle hodinky je odpovídající? Líbily se mi, ale tak vysoko se mi nechtělo jít. Díky.http://aukro.cz/hodinky-prim-elegant-incabloc-i6706857770.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tea Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 http://aukro.cz/ShowItem2.php?item=6715000332Hmm, prý zachovalé. Mozná tak cifr ? kdyby nebyl parexo? Btw, nick ireeri, trochu mi to připomíná už zmíněnou iru35 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 http://aukro.cz/ShowItem2.php?item=6715000332Hmm, prý zachovalé. Mozná tak cifr ? kdyby nebyl parexo? Btw, nick ireeri, trochu mi to připomíná už zmíněnou iru35 Tenhle borec mě v začátcích přesně takhle napálil. Koupil jsem od něj červené Igen s Parexo ciferníkem, lunetou a vložkou lunety. Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowis Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 Ráda bych se zeptala zdejších odborníků, zda cena za tyhle hodinky je odpovídající? Líbily se mi, ale tak vysoko se mi nechtělo jít. Díky.http://aukro.cz/hodinky-prim-elegant-incabloc-i6706857770.html Jak můžeš vidět na příhozech, tak došlo k výraznému skoku. Podle toho si můžeš myslet svoje.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 Ráda bych se zeptala zdejších odborníků, zda cena za tyhle hodinky je odpovídající? Líbily se mi, ale tak vysoko se mi nechtělo jít. Díky.http://aukro.cz/hodinky-prim-elegant-incabloc-i6706857770.html Já tomu asi nerozumím. Já bych je šacoval tak na tisíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plazalien Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 ten skokovej prihoz nechapu to snad ani nejde takto naraz prihodit? prece to nabiha po mensich castkach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 (upraveno) Přihodit lze na libovolnou částku , třeba na milión..... :-)) Upraveno 12. února 2017 uživatelem Miroslávek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowis Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 Přece si sám volíš přihazovanou částku.. kolik ti tvoje finance dovolí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plazalien Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 tojo ale naskoci jenom o min o tu predepsanou castku a ten zbytek tve castky je tvoje maximum ktere ceka co bude dal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowis Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 Když ten co vyhrál tam měl ten zbytek své částky co čekala co bude dál.. tak stačilo aby ten druhý přihodil a trošku to celé popostrčil o takový skok.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 Stačí, aby "kamarád" přihodil nesmysl. V tu chvíli vidíš, jaká je druhá nejvyšší částka. Nesmyslný příhoz se zruší a kamarád přihodí tu samou částku, kterou tam má jako maximální ten hejl, na kterého se rozhodli udělat habaďuru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 (upraveno) Jaká je v tom habaďůra? Každý si snad dává svoje maximum zcela svobodně a dobrovolně.To už jsem tady taky četl, že si někdo dal nějaké maximum a pak tu brečel, že ho musel opravdu dát. Tak si ho nedávejte a je to, ne? Jediná habaďůra by se dala najít v tom, že někdo odhalí moje maximum. Ale kolik jsem si dal je přece moje rozhodnutí a moje blbost. Upraveno 12. února 2017 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aneta Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 Souhlasila bych s tím, že to je moje blbost, ale hlavně v tom smyslu, že nepočítám s křivárnami druhých. Dávat tam totiž příhozy s tím, že nechci koupit, ale jen "obesrat" druhýho asi křivárna je, nebo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 (upraveno) Dá se na to dívat i tak, že tvoje maximum je daný fakt, zatímco o důvodech jeho dosažení se dá jen spekulovat.Pro mě je prostě směšné, že někdo si zvolí částku jakou je ochotný zaplatit, a pak brečí že je to hodně. Upraveno 12. února 2017 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aneta Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 Dávat nesmyslně velkou částku jen "pro jistotu" je pro každého, kdo zná praktiky na aukru nesmysl. Bohužel, určitě je hodně takových, které to vůbec nenapadle... Časem se asi poučí každý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 (upraveno) Mně se trochu zdá, že si lidé sice dávají maximum, ale ve skutečnosti vůbec nepočítají s tím, že by ho pak opravdu museli dát. Je to tedy i určitá vypočítavost ze strany kupujících. Samosebou že je logické, že každý chce nakoupit za co nejmíň, já to chápu, ale dát si maximum a nečekat že to na něj vyleze je hloupost a obelhávání sama sebe. A ještě větší hloupost je pak snažit se za to hodit vinu na protějšek. Aukce je velice vypečený nástroj, zároveň ale na to musí být dva, takže těžko jde házet vinu na jakési praktiky prodejců. Vina je vždy i na tom, kdo se těchto hrátek dobrovolně účastní. Upraveno 12. února 2017 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plazalien Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 jenze do aukce jdes s tim ze to bude ferovej souboj, tu svou maximalni castku jses ochotnej dat ale doufas...delas vse pro to aby byla co nejnizsi, jenze kdyz jdes proti nefer souperi tak to je problem s kterym se tezko neco dela a ani by me nenapadlo to obhajovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 (upraveno) Já to neobhajuju, já jen říkám, že to nelze prokázat. Doufat můžeš, ale nadávat pak jedině sám sobě. A všimni si, že i ty jako kupující "delas vse pro to aby byla co nejnizsi". To ti přijde v pořádku, zato když to samé dělá prodejce, je to habaďůra? Vtipné. Na aukci je v podstatě fér pouze to, že do toho jdou obě strany dobrovolně. Upraveno 12. února 2017 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se