Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Smysl má přihazování maximálně v poslední minutě, či půlminutě. Prostě jeden příhoz na moje maximum a buď to vyjde nebo ne.

To taky není špatný plán. Jen může dojít k zapomenutí, mírnému zakolisani serveru, či internetového připojení.. A je tu zas ta mírná pachuť..

Odesláno

....a jestli je tam skutečně INCABLOC :lol2:

Mno, fotka strojku tam bohuzel neni. Nicmene jeste cena a ta je 7000. Tak si rikam, jestli uz bych se neradil k tem magorum co koupej za kazdou cenu. Vim, ze chodej i za vic, ale ten stav zase neni nej..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Já osobně bych primky sháněl ve svém okolí. Prostě se poptat všech známých i neznámých, diplomaty v pěkném stavu stopro někde někomu leží v šuplíku. Když budou lidi kupovat každý inzerát, tak ceny jen a jen porostou a obchodníci si budou mnout ruce.

Odesláno

Jak vypadají pěkné PRIM Diplomaty, bez zaoblených ošoupaných hran u natahovací korunky, je možno se podívat na dnešní příspěvek Navrose č. 2626 ve vlákně PRIM zátiší - to je neošoupaná paráda.

Odesláno

Jak vypadají pěkné PRIM Diplomaty, bez zaoblených ošoupaných hran u natahovací korunky, je možno se podívat na dnešní příspěvek Navrose č. 2626 ve vlákně PRIM zátiší - to je neošoupaná paráda.

Jj, ty Navrosovy vypadaji moc pekne. Asi budu jeste chvili hledat.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Neni to originalni cifernik Prim, ale novovyroba firmy Parexo.

no to si nemyslim ze je to parexo, podle ceho soudis? Parexo si myslim tento typ cifru nedelalo a cifr odpovida tem, co mam nepochybne origo,mozna by nam to nekdo mohl rozsoudit, jak to je

Odesláno

Hlavní rozpoznávací znak je písmeno M ve slove PRIM.

V originále i novovýrobě Eltonu jde prostřední lomená část písmene M "až na zem", u ciferníku Parexo končí nepatrně výš.

Je to patrné na první pohled, bez toho by se to rozlišovalo podstatně hůř.

Odesláno

ajtakrajta,sorry,koukal jsem na diskuzi o jeden vyse,ano, u tech sportu je to jasne,sorry za OT

Odesláno

Hlavní rozpoznávací znak je písmeno M ve slove PRIM.

V originále i novovýrobě Eltonu jde prostřední lomená část písmene M "až na zem", u ciferníku Parexo končí nepatrně výš.

Je to patrné na první pohled, bez toho by se to rozlišovalo podstatně hůř.

Je to Parexo, nedotažené M až dolů.  

no to si nemyslim ze je to parexo, podle ceho soudis? Parexo si myslim tento typ cifru nedelalo a cifr odpovida tem, co mam nepochybne origo,mozna by nam to nekdo mohl rozsoudit, jak to je

Dovolím si postnout fotky Diplomatů z Bible PRIM od pana Hovorky, rozpoznávací znak krátké a dlouhé M se nevztahuje na Diplomaty.

post-41393-0-98144200-1487404336_thumb.jpg

post-41393-0-07073400-1487404344_thumb.jpg

ajtakrajta,sorry,koukal jsem na diskuzi o jeden vyse,ano, u tech sportu je to jasne,sorry za OT

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...