Honza.manta Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 Mně přijde divná ta korunka, ale nejsem vševědoucí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 Mne prijde korunka OK, resp olezly zazloutly original... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mipa Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 (upraveno) Myslím, že tvar korunky ("ožužlané") odpovídá průřezu korunkou z "Primbible" označené "Korunka po rekonstrukci v roce 1973" - viz obrázek. Edit: Upřesnění textu. Upraveno 14. března 2017 uživatelem Mipa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 Nevím, možná fotkou - mně se zdála nějaká nízká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkrsek Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 diky za reakce, no bohuzel nakonec cena prekrocila maximum, ktere jsem za ne byl ochotny dat. tak snad priste. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plazalien Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 cena skoncila na 7600,- to mi prijde dost nizka, jinde za ne chcou 10000,- - 15000,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 cena skoncila na 7600,- to mi prijde dost nizka, jinde za ne chcou 10000,- - 15000,-No nevím odkud si čerpal, ale to se mi moc nezdá vzhledem k stavu pouzdra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plazalien Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 to jsem nikde necerpal, to jenom co vidim co se jak prodava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 To placaljen:Zkus porovnat ty prodane s temito:http://www.antik-hovorka.cz/obchod/prim-sport-i-generace-modre-68-195-1-nenosene-vodotesne-4584.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plazalien Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 (upraveno) u hovorky je igenu dost, vetsinou prodanych,a to od nejakych 4000,- do snad az 16000,- a kvalita taky ruznaedita tyto na aukru me prisli celkem slusny Upraveno 14. března 2017 uživatelem plazalien Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 Kazdy tu hodnotu mame jinak zafixovanou. ;-)Pro nekoho je to moc a pro druheho malo.Tady jde spise o pocit dobreho obchodu.At je cena, jaka je, tak musi byt spokojene obe strany. Pokud to bylo splneno, tak nevidim zadny duvod proc se tim zabyvat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plazalien Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2017 urcite nechci aby to vypadalo ze ty straslivy ceny nejak schvaluju, proto jsem si igeny nekoupil ikdyz by se mi do sbirky hodily ale tu cenu nehodlam akceptovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2017 urcite nechci aby to vypadalo ze ty straslivy ceny nejak schvaluju, proto jsem si igeny nekoupil ikdyz by se mi do sbirky hodily ale tu cenu nehodlam akceptovatTakový je život. Nebudeš mít všechno.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2017 Jukněte na aukro, jsou tam po týdnu opět zlaté Primky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2017 Twlé - zlaťáky za 50K. No nekupte to! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2017 Právě... Já vím, že se tu probíhající aukce nekomentují, ale kdo aukro trošku sleduje, bude asi vědět, že zhruba před týdnem tomu pánovi zcela totožná dražba skončila na 28.600Kč. A s jídlem asi hodně narostla chuť, proto další lahůdku pořádně přikořenil... Jestli to někdo takhle pozře, jest otázka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2017 To ale nejsou obyčejné zlaté primky, to jsou primky vyrobené pro (tehdy neexistující) Policejní ředitelství Kam ty lidi na takové výmysly chodí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2017 mnooo, se mi asi do kosiku nevejdou..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2017 Kdyby býval správně napsal Správa SNB, asi by na to lidi koukali divně nebo (mladí) netušili, která bije... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2017 Jenže to by působilo taky nesmyslně. Že by si vedení SNB objednalo sérii zlatých hodinek je absurdní.Prostě si měl dát trochu práci a vymyslet něco lepšího. Lhát se musí věrohodně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se