Hardslimer Odesláno 22. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2017 Lukas Svoboda bude asi pekny komediant! Videl bych to na synovce od Irenky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 22. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2017 Armovák z PS2.1, cifr parexo, dýnko taky špatně a ručky taky. Blééé!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 Smazáno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nodus Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 Tohle se mi nějak nezdá. Anebo se mi to jen zdá, taky už nevidím jak orel...https://www.antik-hovorka.cz/obchod/prim-kalibr-96-6433.htmlDávejte, prosím, fotky ne odkazy, už jsem si to neprohlédl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 (upraveno) Máš pravdu, příteli, uvědomil jsem si to, ale až dnes a už bylo smazáno. Slibuju, že se zkusím polepšit... P.S. Ony i ty fotografie nebyly nic moc, poměrně malé a nevýrazné, parexové M na ciferníku částečně zakryté minutovou ručkou, proto jsem si sám nebyl úplně jist. Cvičené oči kolegů však poznaly na první pohled... Upraveno 23. října 2017 uživatelem colommbo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nodus Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 Díííky, ale to nebylo mířeno jen na Tebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 Budiž, ale v tomto případě je chyba na mé straně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 Já bych to moc nehrotil. Byl to první přešlap od uživatele lukefree, který si to tady taky přečetl.Holt, stane se.Jen mě mrzí, že se tady na foru k tomu nevyjádřil. Přitom jsem do něj pěkně dloubnul a čekal nějakou anti reakci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 (upraveno) Zajímavé/hezké jsou, což o to, původní však nee, jsou renovační...https://www.antik-hovorka.cz/obchod/dokonale-funkcni-prim-diplomat-17-jewels-incabloc-top-stav-6446.html Upraveno 24. října 2017 uživatelem colommbo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 Na aukre su zo 40k na 29k. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Felsenberg Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 Buď původní nebo renovace Strak z Pardubic, kterou by Elton mohl závidět. Pardubická je rozhodně efektnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 Hold,,IRU FAMILY" Odoslané z ME173X pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 jožko: Píše se holt popř. hovorově halt, slovem hold vzdáváš poctu, obdiv, a to, myslím, nemyslíš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 Zajímavé/hezké jsou, což o to, původní však nee, jsou renovační...https://www.antik-hovorka.cz/obchod/dokonale-funkcni-prim-diplomat-17-jewels-incabloc-top-stav-6446.htmlPopis hodinek je již upraven. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radep Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 Ono zajímavé je i cenové srovnání Nikdy si nic od paní Ireny nekoupím, protože to co předvádí občas je neskutečné (parexo atd) - nevěřím ji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 Ještě by to chtělo foto zadního dynka, jestli je za tu cenou průhledné a strojek upraven (modré šroubky atd). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 Já se prosím poslušně hlásím, že jsem koupil ty za 9900 Kč. Myslím že jediný rozdíl je v pozlaceni pouzdra. Ty co jsem koupil mají nově pozlacené pouzdro, tím pádem nebudou tak ostré hrany. Aspoň tak jsem to četl v rozpočtu z Eltonu, který jsem si nechal před časem poslat. Jinak si myslím že oboje mají nový číselník, ručky a korunku. Až mi přijdou tak je nafotím. Už se těším Odesláno z mého HUAWEI GRA-L09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 jo a nejlépe vychází Irenka na Bazoši ale tam je prodává muž se zajímavým příjmením, pro jeho byznys Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radep Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 spona: Gratuluju! Docela jsem nad nima taky uvažoval Vypadají dobře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se