Honza.manta Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 Tak jsem to na aukru nahlásil. Uvidíme, jak se k tomu postaví. Tak mi přišla odpověď: Dobrý den, děkuji za upozornění na danou nabídku. Vámi uvedenou položku prověříme a v případě, že zjistíme porušení pravidel obchodování na Aukru, podnikneme příslušné kroky, aby se situace již neopakovala. S přátelským pozdravem, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 Hele a fakt jste si jisti, že to nespáchal Elton? Já tedy vůbec ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 Jen samotne renovacni pouzdro na Diplomaty pokud si ho nechas v Eltonu udelat stoji kolem 40k.Nehlede na to ze se staci poradne podivat na fotky a udelat srovnani.Ten rozdil neni mozne prehlednout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 Ale nestojí, a co se týká rozdílů, to může být taky změnou na straně výrobce, nové technologie, nebo já nevím co. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 Ale nestojí, a co se týká rozdílů, to může být taky změnou na straně výrobce, nové technologie, nebo já nevím co.Bohuzel stoji.Neni tezke si to overit.Ja to narozdil od tebe udelal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 Jenže to mluvíš o novým pouzdře se safírem, renovace může být taky jenom pochromování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 To myslis vazne co jsi ted napsal:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 Pochybuji, že něco vyšetří. Starý pouzdra, nový pouzdra, renovovaný pouzdra, v tom se stejně nikdo nevyzná. A že by posílali fotky do Eltónu a čekali na názor? Na to není čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 To myslis vazne co jsi ted napsal:-)A proč bych to neměl myslet vážně, co Tě na tom jako tak strašně udivuje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 Nic se dit nebude.Max ten inzerat stahnou a o den pozdeji tam bude dalsi.Ti sem si jistej.Je jen otazka casu kdy budou tyhle pouzda kolovat mezi lidma jako ty u igenu.Vadit by to melo predevsim Eltonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 A proč bych to neměl myslet vážně, co Tě na tom jako tak strašně udivuje?Prohledni si poradne fotografie pouzdra u te aukce na aukru.Pochromovane pouzdro vypada skutecne jinak:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 Nic se dit nebude.Max ten inzerat stahnou a o den pozdeji tam bude dalsi.Ti sem si jistej.Je jen otazka casu kdy budou tyhle pouzda kolovat mezi lidma jako ty u igenu.Vadit by to melo predevsim Eltonu.Elton byl ten, kdo otevřel Pandořinu skříňku s nerezem. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 Prohledni si poradne fotografie pouzdra u te aukce na aukru.Pochromovane pouzdro vypada skutecne jinak:)Já nepsal o pouzdru na Aukru, ale reagoval jsem na to, že v Eltonu stojí pouzdro 40000 Kč, jak jsi tady psal, a když si ho tedy prohlídnu, tak já si osobně myslím, že je to nové, originální, pochromované pouzdro z Eltonu, které Elton v rámci renovací taky má (tedy měl, teď jsem to nezkoumal, abys mě nechytal za slovo) a 40000 Kč taky nestojí (nestálo). 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 Elton byl ten, kdo otevřel Pandořinu skříňku s nerezem....za 40 litrů.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maldaCZE Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 No, vsadte boty, že to bude zas nějaká pšonkovina a roztrhne se s tím pytel jako s igen pouzdrem. A mně se líbí a koupím si to. Raketu za nerez eltonu dávat nebudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 (upraveno) JR_2010:Ale tady je rec prave o tom pouzdru co je na aukru.Ocelove pouzdro z Eltonu to neni a pochromovave uz vubec ne a pokud neni z eltonu je to nejaka novovyroba.To same cifernik.Inzerat je v sekci starozitne hodinky a je tam jasne napsano Prim Diplomat top stav. Upraveno 14. října 2018 uživatelem Alex77 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 No, vsadte boty, že to bude zas nějaká pšonkovina a roztrhne se s tím pytel jako s igen pouzdrem. A mně se líbí a koupím si to. Raketu za nerez eltonu dávat nebudu.Psonkovina to bude stoprocentne:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 JR_2010:Ale tady je rec prave o tom pouzdru co je na aukru.Ocelove pouzdro z Eltonu to neni a pochromovave uz vubec ne a pokud neni z eltonu je to nejaka novovyroba.To same cifernik.Inzerat je v sekci starozitne hodinky a je tam jasne napsano Prim Diplomat top stav.No a jsme zase na začátku diskuse, tedy kde bereš tu jistotu, že to nepochází z Eltonu a na základě čeho jsi si jistý, že je to pouzdro nerez a ne pochromovaná mosaz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 No a jsme zase na začátku diskuse, tedy kde bereš tu jistotu, že to nepochází z Eltonu a na základě čeho jsi si jistý, že je to pouzdro nerez a ne pochromovaná mosaz?Pokud by to bylo ocelove pouzdro z Eltonu cena by byla uplne jina..O ciferniku ani nemluvim.Pochromovane pouzdro si troufam tvrdit ze poznam.Myslim ze ty taky:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 No z té fotky to tak jednoznačně poznat není a já bych se spíš přiklonil k tý mosazi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se