Přejít na obsah

PRIM v inzerci.

Doporučené příspěvky

Tak se objevily další Diplomaty se zmrzačenou slepicí. 

No nekupte originál strojek, etui a řemínek Saturn. 

attachicon.gifdiplomat_spatna_slepice.JPG

Originál je i pouzdro, dynko, ručky. Ciferník je podvrh:) ale když za to chce někdo dávat 18K tak proč ne. Lidská blbost nemá konce:)

už tam byly i minuly tyden, prodaly se asi za 18k, je mozne, že to nekdo nevzal a jede to znova a nebo to jsou další

Toto jsou jiné, než před týdnem(mají jiné ručky)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Každý týden jedny za 18K, to je pěknej vejvar na Primkách, které nemají prah žádnou cenu. Lidem to asi nevadí, že je to padělek. Předpokládám, že když dá někdo za něco 18 papouchů, tak si o tom něco nastuduje(i když lidi jsou na to dneska blbý dost). V budoucnu s těmito padělky může být problém a můžou snižovat i hodnotu originálu, páč se v tom nikdo nevyzná a bude velké riziko to kupovat. Příkladů, kde se to dělo, je po celém světě řada. 

Odkaz ke komentáři

Zbastleny je cifernik, logo na nem i zbytek hodinek je original. Pouzdra ma docela slusny, urcite lepsi nez tady rada clenu vydava za top stav s mirnymi znamkami noseni.

18k je ale kravina a za to si kupujíci muzou sami

Upraveno uživatelem financ
Odkaz ke komentáři

Zbastleny je cifernik, logo na nem i zbytek hodinek je original. Pouzdra ma docela slusny, urcite lepsi nez tady rada clenu vydava za top stav s mirnymi znamkami noseni.

18k je ale kravina a za to si kupujíci muzou sami

Jaké logo je originál? ten ciferník je komplet fejkový, ne? Doví jestli to pouzdro není ze skoro diplomatů(těch se všude válí spousta), strojek 68.3 má hodnotu 250kč max. 

Odkaz ke komentáři

Pro srovnání dám vedle sebe padělek a originál ciferníku. Pro nezasvěceného člověka, celkem velký problém to poznat.

Mně tedy pořád není jasný, proč by si někdo nechal dát na svoje reklamní hodinky sparchantělý logo, tady je to v obou případech a na žádných jiných hodinkách pro Škodu takhle nevypadá.

Odkaz ke komentáři

Jaké logo je originál? ten ciferník je komplet fejkový, ne? Doví jestli to pouzdro není ze skoro diplomatů(těch se všude válí spousta), strojek 68.3 má hodnotu 250kč max. 

můžeš mi sehnat nějaké 68,3 za 250 Kč? Myslím to vážně. Dík. Nebo kdokoliv může.

Upraveno uživatelem maldaCZE
Odkaz ke komentáři

Mně tedy pořád není jasný, proč by si někdo nechal dát na svoje reklamní hodinky sparchantělý logo, tady je to v obou případech a na žádných jiných hodinkách pro Škodu takhle nevypadá.

Nevím co tím myslíš, ukaž prosím ciferník kde není logo zparchantělé. Celkem mě to zajímá.

Sorry, cifernik je komplet fejk

Omluva není na místě, je to pěkně blbě poznat. Vodítkem jsou indexy které jsou vyrobené jinou technologii. Ty nové nejsou lisované a pak obrobené(broušené), podle toho je to poznat dobře. 

Odkaz ke komentáři

můžeš mi sehnat nějaké 68,3 za 250 Kč? Myslím to vážně. Dík. Nebo kdokoliv může.

Kupuji tyto strojky celkem běžně a za cenu okolo 200kč(průměr). Většinou v naprostém šrotu a stojek se musí servisovat. Výhoda Primek je ta, že i ten šrot je funkční:) Nekoupíš to ale na Aukru ani Bazoši. Pro tyto stroje musíš do terénu:) Na Aukru se běžně prodávají za 500kč. Tož asi tak

Odkaz ke komentáři

To je moc hezké, ale chtělo by to ukázat další originál hodinky prim diplomat se škodou. Pak se to rozlouskne. 

Já to považuju za rozlousknuté. Ten znak 3koda a letopočty se stejně podle mého dělal na ciferník jinou zvláštní matricí jako dotisk. Není důvod, proč by se na Diplomaty tisklo jinou matricí..

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...