Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No nevím, občas se překlepne každý. Ale prodejce "jaguár" prodává docela dost, tak by to měl vědět. A toho dědu mu taky nevěřím, já od něj kupoval černé PS2.1 - "z jeho vlastní sbírky, prodávané z důvodu finanční tísně" a dodneška mi leží na stole, neboť to byl hrubý bastl, jen na první pohled nerozpoznatelný a potřebuji je dát do jiného pouzdra. :wallbash:

Edit: chybka

ty diplomaty od jaguara jsou podle me znovu zlaceny...

jak vypadal ten hruby nerozpoznatelny bastl?

Odesláno

Že jsou zlacený se mi nezdá, ale že jsou po dědovi taky ne, protože to jsou od jaguara po dědovi už několikery. Jinak vypadají pěkně ale nesedí mi ta účtenka, myslím, že za 300k se neprodávali...

Odesláno (upraveno)

ty diplomaty od jaguara jsou podle me znovu zlaceny...

jak vypadal ten hruby nerozpoznatelny bastl?

Pouzdro bylo z modelů s černým armovákem bez vnitřní aretace armovacího kroužku. Bílý armovák měl ubroušený ten výlysek na aretaci v pouzdře, aby se tam vůbec vešel a sklíčko tam bylo dáváno taky domácí metodou - obroušené, aby se tam dalo nacpat podomácku bez nářadí. Na fotkách a na předání byl nastaven armovák přesně na indexy, ale po vzetí na ruku se ihned protočil a jde rovnat pouhým pootočením sklíčka tlakem prstů zvenčí u zavřených hodinek. Takže armovák i sklíčko jsou tak na vyhození a pouzdro není použitelné k těmto starším modelům PS2. A ten pohyb armováku byl tak markantní, že o tom musel vědět, jestli to vůbec nenapáchal sám. :boxing:

Edit: a já je kupoval hlavně kvůli stavu pouzdra, protože zachovalých PS2.1 pouzder zase tak moc není

Upraveno uživatelem Honza.manta
Odesláno

Že jsou zlacený se mi nezdá, ale že jsou po dědovi taky ne, protože to jsou od jaguara po dědovi už několikery. Jinak vypadají pěkně ale nesedí mi ta účtenka, myslím, že za 300k se neprodávali...

Tak jsem si schválně zvětšil fotky a porovnal se svými diplomaty. Mám ostřejší hrany, ale mám tam mnohem víc vidět chybějící zlacení na hranách než jaguár. Takže buď má pravdu docent a je to přezlacené, nebo je to jen surově přeleštěno na to nafocení.

A nejsem v diplomatech žádný znalec, ale neměly by mít číslované dýnko?

Odesláno

po te puvodni cene taky jdu, nasel jsem jen ze sporty se v te dobe prodavali za 500,- ale nemam overeno, tak me prosim pripadne opravte

no pokud by to byla pravda tak je tech 300,- skoro malo a prodejce jen nasel uctenku aby zvysil vernost.

Navic jak tady nekdo uz zminoval predesly obchod a bastl, skoda aukra a podobnych prodejcu, kdy evidente vedi co prodavaji a snazi se to "nalestit"

Odesláno

po te puvodni cene taky jdu, nasel jsem jen ze sporty se v te dobe prodavali za 500,- ale nemam overeno, tak me prosim pripadne opravte

no pokud by to byla pravda tak je tech 300,- skoro malo a prodejce jen nasel uctenku aby zvysil vernost.

Navic jak tady nekdo uz zminoval predesly obchod a bastl, skoda aukra a podobnych prodejcu, kdy evidente vedi co prodavaji a snazi se to "nalestit"

Jestli se nemýlím, tak Diplomaty se prodávaly někde okolo 580k

Odesláno

S incablocem měly číslo všechny, bez incablocu jen některé. Někde tady je i vlákno kde se to probíralo

No právě, probíralo, jenže to nemůžu najít. BTW máš super avatar, to jsou Seiko 6217?

Odesláno

[No já teda nevím ale Primátorky co nabízel jistý prodejce na Aukru jsou v jeho podání směs nesmyslných blábolů. Jeho nabízené Primátorky o průměru 45 mm s Quartzovým strojkem je lež jak věž, takové se totiž nevyrábějí. S Quartzem se vyrábějí jen o průměru 41 mm. Trochu mě zaráží,že si toho žádný zdejší odborník chronomagor nevšiml. A ten prodejce,co si v klidu nafotil originál Primátorky s mechanickým kalibrem aby nalákal lidi a pak by jim poslal Quartzy 41 mm je buď totální nešťastník který tomu vůbec nerozumí a málem udělal průser a nebo si je toho vědom a činil tak ůmyslně a zasluhoval by pár facek za podvod .

Odesláno

jak si rikal ze ta uctenka nebude k diplomatum, jinak to znovu zlaceni usuzujete s pouzdra ?

trochu jsem je prohlizel, nezda se mi korunka, rekl bych extra stav, asi tedy jiz menena, je vubec orginal, myslim ta ktera by tam mela byt? Ja se omlouvam za tyhle zacatecnicky dotazy ale asi jsem se zamiloval do dipomatu, nerikam ze je musim koupit, ale jsou fakt krasny.

..jeste chvili a zacnou me brat Sporty I. ..na co jsem se to dal:worried_anim:

post-16124-098421200 1320877198.jpg

Odesláno

.........

Ciferník je celkem slušný, ale zbytek je dost k ničemu. Jsem zvědav, jestli je ten ciferník vyžene na nějakou vyšší cenu.

Já myslím, že ten ciferník je vyžene na cenu kolem 3 000 Kč....

Odesláno

[No já teda nevím ale Primátorky co nabízel jistý prodejce na Aukru jsou v jeho podání směs nesmyslných blábolů. Jeho nabízené Primátorky o průměru 45 mm s Quartzovým strojkem je lež jak věž, takové se totiž nevyrábějí. S Quartzem se vyrábějí jen o průměru 41 mm. Trochu mě zaráží,že si toho žádný zdejší odborník chronomagor nevšiml. A ten prodejce,co si v klidu nafotil originál Primátorky s mechanickým kalibrem aby nalákal lidi a pak by jim poslal Quartzy 41 mm je buď totální nešťastník který tomu vůbec nerozumí a málem udělal průser a nebo si je toho vědom a činil tak ůmyslně a zasluhoval by pár facek za podvod .

Seš fak jedinej kdo si toho všimnul,já jsem to jen zavrhnul a dál nestudoval :( .Ono je zajímavý už jen tohle:"Sklo v průhledu: minerální" a s věnováním .

A copa QUARTZ maj zadní sklo pruhledové? Fuj to by byla krása .....

No buď to někde opsali (je divný že nejni vyfocená ta zadní strana - pruhledové sklo s věnováním :D ) a nebo to byly mechanický a neznalý prodejce to prostě opsal někde z webu ...

dal tam zlatou perlu a díky neznalosti ji neprodal...no hodim dotaz uvidíme.....

post-12679-017491500 1320910699.jpg

Odesláno (upraveno)

Tak je to prozaické,paní tomu skutečně nerozuměla a opsala to někde z webu.Samozřejmě je dýnko neprosklené.

A jestli jsou QUARTZ nebo ne to taky nikdo neví.Teď mi zajímá názor odborné veřejnosti-jsou mechanické a nebo krystalem řízené?

Dostal jsem i tyhle fotky ale to je vše :) .

edit:nějaká ta hrubka

post-12679-091767000 1320914305.jpg

post-12679-057674600 1320914316.jpg

Upraveno uživatelem nikdo
Odesláno

Tak je to prozaické,paní tomu skutečně nerozuměla a opsala to někde z webu.Samozřejmě je dýnko neprosklené.

A jestli jsou QUARTZ nebo ne to taky nikdo neví.Teď mi zajímá názor odborné veřejnosti-jsou mechanické a nebo krystalem řízené?

Dostal jsem i tyhle fotky ale to je vše :) .

edit:nějaká ta hrubka

post-12679-091767000 1320914305.jpg

post-12679-057674600 1320914316.jpg

Jsou napájený z ČEZu. Mechanický měli průhled na devadesátosmičku (za 10.000k by pak paní asi utrhli ruku i s plechovou krabičkou)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...