Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník rama
Odesláno

Z laického pohledu jen dýnko do kterého se zapoměl vyrazit nápis. Vývozní Sport 1 asi nebylo? Třeba má jen nějakou chybu, špatný závit nebo co a hodilo se mezi zmetky co si pak někdo ze zaměstnanců odnesl domů z neznámého důvodu-to jsou ale jen mé spekulace.

Odesláno

Něco, co bychom měli uchovat dalším generacím chronomagorů:

Nabídka na Aukru od Popshopa - zhruba 900 hodinek, tisíc strojků a velké množství dalších součástek, celkem asi 40 kg.

post-15382-008749700 1323718834.jpg

:jawdrop: Sporty už tam asi nebudou, včera večer se jich prodalo minimálně kilo...

Odesláno

Vim ze se neslusi komentovat cenu, ale koukam ze Zeneko nekomu udelal hezky vanoce... ten clovek se regulerne vystavuje nebezpeci, ze ho nejakej dravec tady z fora kontaktuje, vykoupi primky z nejakyho bazaru a proda mu je s 300% ziskem... :guitar:

post-5784-092463000 1323811456.png

Odesláno
  V 13. 12. 2011 v 21:25, 'Pirx' napsal:

Vim ze se neslusi komentovat cenu, ale koukam ze Zeneko nekomu udelal hezky vanoce... ten clovek se regulerne vystavuje nebezpeci, ze ho nejakej dravec tady z fora kontaktuje, vykoupi primky z nejakyho bazaru a proda mu je s 300% ziskem... :guitar:

Tak to je prda. Na takovou cenu musí být ti magoři 2. A ten druhý je teď nejspíš rád, že mu to nevyšlo.

Odesláno
  V 13. 12. 2011 v 21:25, 'Pirx' napsal:

Ušetřím všem práci - člen Zeneko je tu dávno s námi.;)
Odesláno
  V 13. 12. 2011 v 23:19, 'Honza.manta' napsal:

A pak, že já jsem magor. :eek: Za tyhle peníze bych mu přenechal i ty své s bílou lunetou. :smile_anim:

No tak az budes prodavat, vis za kym jit... :)

Ja kdybych tohle nevidel, tak bych svoje nabizel asi tak za 1/3 tyhle ceny.....:angel:

Odesláno (upraveno)
  V 14. 12. 2011 v 6:54, 'usadama' napsal:

Koukám na tohle jako blázen, je tohle normální, nemyslím, že by se tohle někdy dělalo... Sportovní myslivec :huh:

http://aukro.cz/myslivecke-hodinky-prim-mechanicke-i1996502717.html

Tomu se říká bastl jako prase, ale vypadá to pěkně. Jen ta cena je malinko nadsazená, ale v dnešní době - kdo ví ...

Edit: ještě foto

post-5320-055173900 1323850435.jpg

Upraveno uživatelem Honza.manta
Odesláno
  V 13. 12. 2011 v 23:19, 'Honza.manta' napsal:

A pak, že já jsem magor. :eek: Za tyhle peníze bych mu přenechal i ty své s bílou lunetou. :smile_anim:

Taky jsem tozkusil ale vubec jsem se nechytal a valil jsem oči jak to jede nahoru:eek: myslel jsem že to skonči kolem 7k, Taky si říkám na kolik by pak vylezly pískovo /bílé. Když jsem prohližel ty fotky tak se mi zda že je vrchni prava nožka nějak poškozená na fotce to je špatně rozeznatelne tim by ta cena byla tuplem přemrsknuta.

Odesláno
  V 14. 12. 2011 v 8:11, Honza.manta napsal:

Tomu se říká bastl jako prase, ale vypadá to pěkně. Jen ta cena je malinko nadsazená, ale v dnešní době - kdo ví ...

Myslim že nějaký pravověrný nostalgický myslivec by to za ně i mohl dat. :smile_anim:

Odesláno
  V 14. 12. 2011 v 9:02, 'diver60' napsal:

Taky jsem tozkusil ale vubec jsem se nechytal a valil jsem oči jak to jede nahoru:eek: myslel jsem že to skonči kolem 7k, Taky si říkám na kolik by pak vylezly pískovo /bílé. Když jsem prohližel ty fotky tak se mi zda že je vrchni prava nožka nějak poškozená na fotce to je špatně rozeznatelne tim by ta cena byla tuplem přemrsknuta.

nevyšlo by levněji koupit černé jedničky v pěkném stavu a za dvojku vyměnit číselník???
Odesláno
  V 14. 12. 2011 v 10:31, 'orlando1' napsal:

nevyšlo by levněji koupit černé jedničky v pěkném stavu a za dvojku vyměnit číselník???

Asi by to levněji vyšlo.... ale zatím mě ty hodinky v celku i cifr vždy utekl..... teda za cenu kterou bych akceptoval ..... :sad01_anim:

Odesláno

Pískový cifr jsem za dvojku na aukru koupil poměrně nedávno, někdy v létě. Pomohla mi zřejmě doba dovolených...

Odesláno
  V 14. 12. 2011 v 15:38, 'atomicsteve' napsal:

Ale jinak mi, až na na nějaké excesy, připadá, že na Aukru teď trochu spadly ceny...

Hlavne se tam posledni dobou vyrojilo dost Igenu... ze by se jich lidi zacali zbavovat v predtuse snizeni ceny z důvodu uvedeni na trh ND na PSI z parexa ??? :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...