xmenm05 Odesláno 15. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2006 Jaroslav: To je zatím asi nejcennější - čert vem cenu, spíš jestli je to proveditelné a jestli to má smysl, jak budou vypadat hodinky, když to budou mít .... dá se odhadnout výška sportII s průhledem a výška leteckých s průhledem? Pouzdro mám na ruce, takže mne zajímá, o kolik asi vykoukne dýnko?
X-Bob Odesláno 15. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2006 Díky Jaroslavovi! To je důležité, velké ztloustnutí asi změní "švih" těch hodinek. To mě nenapadlo. No jo, nejsem strojař (oprava - jemnostrojař )
Honza49 Odesláno 15. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2006 Chlapi neblbněte, před hodinou jsem si kvůli tomu koupil nerezové dvojky, abych měl orginály orginály. (
cigi Odesláno 15. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2006 Ha!! četli jste to??? Jaroslav navrhuje variantu prim sportII s 69 /96 automatem !!! Té zlé krve, co se tu prolilo kvůli tomu jen před pár měsíci !!! Tahle diskuze je proti tomu selanka u táboráku! A teď to přijde!! SUPER ! Já se strašně těším, potvrzuje to můj trpělivý vyčkávací postoj !! Pomalu pěkně voda břehy mele - sportI s datumkou na 4.30 bude, sportII s 96 (tedy ty letecké s grafikou sportII) bude, a prosklenné dýnko na sportII /68 taky bude. :). Když bude i chleba, jsem v pohodě, jen jestli si mě prim zařadí mezi ty morální sběratele, ouvej, ouvej ! Teď mě napadá - co takhle necertifikovat hodináře, ale zákazníky - sběratele. Jako že tomu dáme, tomu míň, na toho se nedostalo.... Kdo jste dočetli až sem, trocha do diskuze o lunetě. Asi se shodneme, že TO je ten problém pro lidi, kteří sportyII chtějí opravdu nosit. Ten potisk opravdu mizí před očima. Ty nápady na nerezovou a já nevím co se mi zdají kapku nákladný. Což jenom prostě vynechat ten potisk, už jsem to tu myslím četl. Chronometrickou funkci luneta skoro nemá, ani nevím, jestli s ní lze otáčet, tak proč ne? Hodinky si zachovají to své kouzlo výtvarné i technologické prostoty. Nebo třeba vyznačit jen 12 počátek třeba výřezem, otvorem, cvočkem, nebo naopak na 12 přidat - co takhle trojúhelník, co by byl na sklíčku - jako československé letecké longinky??
31682 Odesláno 15. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2006 Zachovejte paniku... Ty hodinky se přece nezvýší o metr! Pravděpodobně to nebude ani poznat. Na ruce.
31682 Odesláno 15. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2006 Teď mě napadá - co takhle necertifikovat hodináře, ale zákazníky - sběratele. Jako že tomu dáme, tomu míň, na toho se nedostalo.... Tohle mě už také napadlo, ale neodvážil jsem se to tak zřetelně formulovat
Wachn Odesláno 15. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2006 No, takže v otázce chci/nechci za minimálně 2 tis. říkám nechci. Radši ty prachy nacpu do renovace Sport I, které už mám v merku, jen je nějak humánně sundat majiteli z ruky
VS Odesláno 15. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2006 Myšlenka Prim original parts je docela zajímavá. Časem o prosklené dýnko budu mít zájem, ale bohužel ne v tento moment. Ještě vymyslet inovaci plastové lunety, aby nebyla tak citlivá na otěr a Prim SportII budou super hodinky na nošení... To bude nekonečný seriál. Napřed vyměníme pouzdro, potom dýnko, lunetu, ručičky, ciferník, sklo a budou to úplně jiné hodinky za 30000. Stojí to za to? Pro sběratele možná, ale já si radši koupím jiné.
Prokop Odesláno 15. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2006 Prime, vítám vás opět v rundě: Jjak to děláte s novými pouzdry na sportII, ty taky datujete? A jak s diplomaty a jak se sportI ? Jinak pochopitelně označování originálních dílů se dělá. Jen by mělo být všude, ne? Nestačil by tedy certifikát, jako na linea l.e.? Jména hloupých....... Vydáváte vůbec certifikáty na svoje renovace? Já jsem žádný nedostal, účet snad postačí. Jinak pánové, děkuji za uznání, můj odhad byl přesný A to fakt nejsem strojař ekonom ani průmyslník Nejprve zodpovím dotaz, který tu už párkrát zazněl. Díly označované jako originální díly "PRIM OP 06" by byly samozřejmě dostupné k volnému prodeji, protože by se signifikací vyřešila originalita dílu i nezaměnitelnost s původními díly. Je to samozřejmě nová myšlenka, a tak by se na tomto dýnku realizovala poprvé, ale v návaznosti na to by se začaly označovat více či méně viditelně i další díly. Myšlenka certifikátu o renovaci také není vůbec špatná, ale nenahradí fyzickou signifikaci. Důvody jsou popsány výše.
Prokop Odesláno 15. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2006 Ha!! četli jste to??? Jaroslav navrhuje variantu prim sportII s 69 /96 automatem !!! Té zlé krve, co se tu prolilo kvůli tomu jen před pár měsíci !!! Tahle diskuze je proti tomu selanka u táboráku! A teď to přijde!! SUPER ! Já se strašně těším, potvrzuje to můj trpělivý vyčkávací postoj !! Pomalu pěkně voda břehy mele - sportI s datumkou na 4.30 bude, sportII s 96 (tedy ty letecké s grafikou sportII) bude, a prosklenné dýnko na sportII /68 taky bude. :). Když bude i chleba, jsem v pohodě, jen jestli si mě prim zařadí mezi ty morální sběratele, ouvej, ouvej ! Teď mě napadá - co takhle necertifikovat hodináře, ale zákazníky - sběratele. Jako že tomu dáme, tomu míň, na toho se nedostalo.... Jo, cigi, díky za připomenutí, upozornil jste mě na to, že jsem nepořešil otázku toho, že by si s pomocí nového dýnka lidé stavěli ty letecké a ty by pak vyznívaly jako originál letecké s novým proskleným dýnkem. Takže zpět! I vzhledem k faktické připomínce Jaroslava, bude asi rozumné se vrátit k tomu, že dýnko bude jen pro 68. Jinak cigi, ta myšlenka s certifikací našich zákazníků, to není vůbec špatný nápad. Už mě to také napadlo. Je vidět, že máte talent pro marketingovou komunikaci.
Prokop Odesláno 15. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2006 Zachovejte paniku... Ty hodinky se přece nezvýší o metr! Pravděpodobně to nebude ani poznat. Na ruce. 3mm to rozhodně nebudou, ale je pravda co napsal Jaroslav. U 96 už by to bylo moc.
cigi Odesláno 15. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2006 Prime - to mě přeceňujete, já snad v životě neprodal nic se ziskem!! A taky jsem to ani ve snu nemyslel jako marketing, jen jako absurditku, ale Vy, hlava otevřená - to je opravdu vtipný marketingový trik - prostě všichni (kromě zřejmých podvodníků a vyžírků) budou ti nejlepší zákazníci na nějaké fiktivní stupnici a budou se cítit jako VIP!!! Tahle aplikace by mě tedy nenapadla . To s tím dýnkem na 96 jste mě zklamal, navíc jsem za bonzáka, neměl bych projevovat radost tak nahlas..... :( . Podle mě je to bezva nápad, ta opravdová reinkarnace sportIIgen, klidně i s 96kou - čert vem ty letecký - stejně už zažíváme jejich inflaci a ztrátu ceny. Navíc, když bude na dýnku letopočet, tak je to jasný - sběratel pozná, že je to padělek - a co takhle pro jistotu dělat letecké taky znova, ale s průhledným dýnkem a nějak promyšlenou lunetou a co já vím, bez toho armádního loga - budou civilní! Pak vezmete plagiátorům vítr z plachet!
Prokop Odesláno 15. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2006 To s tím dýnkem na 96 jste mě zklamal, navíc jsem za bonzáka, neměl bych projevovat radost tak nahlas..... :( . Podle mě je to bezva nápad, ta opravdová reinkarnace sportIIgen, klidně i s 96kou - čert vem ty letecký - stejně už zažíváme jejich inflaci a ztrátu ceny. Navíc, když bude na dýnku letopočet, tak je to jasný - sběratel pozná, že je to padělek - a co takhle pro jistotu dělat letecké taky znova, ale s průhledným dýnkem a nějak promyšlenou lunetou a co já vím, bez toho armádního loga - budou civilní! Pak vezmete plagiátorům vítr z plachet! Ale cigi, jaképak zklamání, jak vás znám tak jste počítal s tím, že se na to chytím. Prostě jste mi jen chtěl upozornit na to, že jsem ve své snaze o dokonalou obchodní politiku zase na něco zapoměl. Co se týče těch leteckých, mám určitou ideu, kterou jsem před rokem zavrhl a nyní možná přichází čas jí vzkřísit. Větší soudkové pouzdro průměru 42mm s proskleným nerezovým dnem a 20mm řemen. V tom mě ale zatím nechytejte za slovo, protože to ještě musí projít vnitřní diskuzí ve firmě.
cigi Odesláno 15. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2006 No to bylo boží - nezapoměňte na vnitřní lunetu! a korunky na 2 a 4 - ála nový glycin airman!
Prokop Odesláno 15. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2006 Žádný alá.:) Primky to budou - remake hodinek Československého letectva!
VS Odesláno 15. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2006 Žádný alá.:) Primky to budou - remake hodinek Československého letectva! Myslím, že je to lepší řešení, než donekonečna přibastlovat původní SportII.
HIFI Odesláno 15. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2006 PRIM psal: Větší soudkové pouzdro průměru 42mm s proskleným nerezovým dnem a 20mm řemen. V tom mě ale zatím nechytejte za slovo, protože to ještě musí projít vnitřní diskuzí ve firmě. Remake hodinek Československého letectva! Tak toto řešení se mi líbí asi nejvíce. Doufám,že Vaše "vnitřní diskuze ve firmě" vyzní kladně.
31682 Odesláno 15. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2006 To s tím dýnkem na 96 jste mě zklamal, navíc jsem za bonzáka, neměl bych projevovat radost tak nahlas..... :( Kdepak, nejsi bonzák Já už to tušil a proto jsem se u leteckých vnucoval s originálním dýnkem, jako znamením pravosti. To by nebyl problém, ale jak bude vypadat výsledná konstrukce dýnka? Předvídám, že nijak, bohužel
cigi Odesláno 15. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2006 Prime, no tak udělejte tu plastovou lunetu kolem dokola, když jinak nedáte, nebo kalenou - žádný výrazný pokrok. Dovolil jsem si myslet, že by to byl takový jako vývoj té myšlenky. Co teda lunetu úplně vypustit? Méně bylo by více! A já chci ciferník jako prim IIgen - to je to rodinné stříbro, ty letecké nejsou hezké.
Prokop Odesláno 16. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2006 To s tím dýnkem na 96 jste mě zklamal, navíc jsem za bonzáka, neměl bych projevovat radost tak nahlas..... :( Kdepak, nejsi bonzák Já už to tušil a proto jsem se u leteckých vnucoval s originálním dýnkem, jako znamením pravosti. To by nebyl problém, ale jak bude vypadat výsledná konstrukce dýnka? Předvídám, že nijak, bohužel Konstrukce by byla pro 68, otázka je, kolik lidí by tady o to dýnko za mnou deklarovanou cenu stálo. Když bude počet lidí výrazně menší, tak to dělat nebudeme, to se rozumí samo sebou. Takže je to teď spíš na vás.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se