Horhe Odesláno 25. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2010 To je jasné, bez chlastu a fuseklí v Liberci zimu nepřežiješ (to by nebyly žádné Vánoce) Fakt je, že jsem teprve na první zastávce na Tour de Family. Ještě mě čekaj dvě. Třeba se ještě něco vyvrbí, spíš ale očekávám další chlast. Naštěstí rodina ví, co mě potěší
organic Odesláno 25. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2010 Tak mě překvapil kurz bezpečné jízdy na Polygonu v Mostě a to, že dneska ráno žena nebyla v posteli, protože asi opravdu začala rodit.Kontrakce po 3 minutách, takže to nejhezčí pod stromeček brzy, počítám do půlnoci, přijde...
Horhe Odesláno 25. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2010 Tak mě překvapil kurz bezpečné jízdy na Polygonu v Mostě a to, že dneska ráno žena nebyla v posteli, protože asi opravdu začala rodit. Kontrakce po 3 minutách, takže to nejhezčí pod stromeček brzy, počítám do půlnoci, přijde... Hlavně pravidelně dýchej. Gratulace příjdou posléze.
Chorche Odesláno 25. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2010 (upraveno) Nejvíc mě potěšilo skvělé křeslo od přítelkyně. A super jsou i G-Shocky a kartón Plzniček Upraveno 25. prosince 2010 uživatelem Chorche
bradda Odesláno 25. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2010 Krome Zenithu, ktere jsem si nadelil sam, tak stativ Manfrotto od me milovane manzelky.
skalis Odesláno 25. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2010 Tak mě překvapil kurz bezpečné jízdy na Polygonu v Mostě a to, že dneska ráno žena nebyla v posteli, protože asi opravdu začala rodit. Kontrakce po 3 minutách, takže to nejhezčí pod stromeček brzy, počítám do půlnoci, přijde... Perfektni darek. Moc dobre vim, o cem mluvim, protoze sam jsem se narodil 25. prosince .
mmako Odesláno 25. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2010 Skalis: všechno nejlepší... já jsem sedmadvacátého :-))
Joe Lemonade Odesláno 25. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2010 Zrcadlovku - konečně budou pořádné fotky hodinek.
Jakubisko Odesláno 25. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2010 IBM X60s ...veliká radost Vítej v klubu, mám to samé Já dostal asi milion ručníků, osušek a utěrek, žehličku, toustovač a nějaké nádobí. Nicméně největší radost jsem měl z nové knížky od Coelha - Valkýry
Onisau Odesláno 25. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2010 Radost ve tvářích těch které jsem přijel navštívit a "obyčejná" bonboniéra "višně v čokoládě" . Je to blbost, ale já je mám straně rád a během roku mě nikdy nenapadne si je koupit ...
vanderB. Odesláno 25. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2010 Vítej v klubu, mám to samé Dik, vypadá dobře a měl by vydržet...ne jako můj starej Asus, kterej se mi běžným užíváním rozpad pod rukama
obchodnik-o3 Odesláno 25. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2010 znacny prispevok na nove chrona od manzelky
RomanP Odesláno 25. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2010 Asi nejlepší co jsem letos dostal, byl ten výraz jedenácti měsíčního Honzíka, který koukal do zhasnutého pokoje na rozsvícený stromek.A vlastně všechno , co následovalo. Jinak jsem pod stromečkem poprvé nalezl mimo jiné i ponožky. Oboje o čem píšu beru jako neklamné znamení, že se můj život přehoupl do dalšího stádia.
JDenver Odesláno 25. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2010 Z dárků jsem měl samozřejmě radost, ale nejvíc mě potěšil tenhle "poukaz" který jsme dostali dohromady s manželkou od naší nejstarší dcerky. Musím se přiznat, že mě to docela dojalo.poukaz.pdf
gougy Odesláno 25. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2010 Z dárků jsem měl samozřejmě radost, ale nejvíc mě potěšil tenhle "poukaz" který jsme dostali dohromady s manželkou od naší nejstarší dcerky. Musím se přiznat, že mě to docela dojalo. Nářez pane, krásný nářez
Chorche Odesláno 25. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2010 Z dárků jsem měl samozřejmě radost, ale nejvíc mě potěšil tenhle "poukaz" který jsme dostali dohromady s manželkou od naší nejstarší dcerky. Musím se přiznat, že mě to docela dojalo. Výborný
shag Odesláno 25. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2010 Z dárků jsem měl samozřejmě radost, ale nejvíc mě potěšil tenhle "poukaz" který jsme dostali dohromady s manželkou od naší nejstarší dcerky. Musím se přiznat, že mě to docela dojalo. Bomba, dufam, ze sa aj ja takeho niekedy dozijem
pikec Odesláno 25. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2010 Z dárků jsem měl samozřejmě radost, ale nejvíc mě potěšil tenhle "poukaz" který jsme dostali dohromady s manželkou od naší nejstarší dcerky. Musím se přiznat, že mě to docela dojalo. Super nápad
fobus Odesláno 25. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2010 Radosť syna z G-Shock Mudman...a moja radosť z Omega Railmaster...ktoré som si teda nadelil sám...ale aj tak som z nich nadšený
NIGHTinGALE Odesláno 25. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2010 Hodinky se nekonaly, ale nadělili jsme si s partnerkou kuchyň - světle modrou linku s černo-temně-modrou žulou okolo.Ještě 24. ráno obkladač finišoval, ale všechno stihnul, takže radost převeliká, i když moje mamka podotkla, že to vypadá jako náhrobek, všechen ten tmavej kámen okolo
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se