Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To je jasné, bez chlastu a fuseklí v Liberci zimu nepřežiješ (to by nebyly žádné Vánoce) :santa: :D

Fakt je, že jsem teprve na první zastávce na Tour de Family. Ještě mě čekaj dvě. Třeba se ještě něco vyvrbí, spíš ale očekávám další chlast. Naštěstí rodina ví, co mě potěší :)

Odesláno

Tak mě překvapil kurz bezpečné jízdy na Polygonu v Mostě a to, že dneska ráno žena nebyla v posteli, protože asi opravdu začala rodit.

Kontrakce po 3 minutách, takže to nejhezčí pod stromeček brzy, počítám do půlnoci, přijde...

Odesláno

Tak mě překvapil kurz bezpečné jízdy na Polygonu v Mostě a to, že dneska ráno žena nebyla v posteli, protože asi opravdu začala rodit.

Kontrakce po 3 minutách, takže to nejhezčí pod stromeček brzy, počítám do půlnoci, přijde...

Hlavně pravidelně dýchej. Gratulace příjdou posléze.

Odesláno (upraveno)

Nejvíc mě potěšilo skvělé křeslo od přítelkyně. A super jsou i G-Shocky a kartón Plzniček :D

Upraveno uživatelem Chorche
Odesláno

Perfektni darek. Moc dobre vim, o cem mluvim, protoze sam jsem se narodil 25. prosince :).
Odesláno

IBM X60s ...veliká radost

Vítej v klubu, mám to samé :gunsmilie:

Já dostal asi milion ručníků, osušek a utěrek, žehličku, toustovač a nějaké nádobí. Nicméně největší radost jsem měl z nové knížky od Coelha - Valkýry :oneeyed02:

Odesláno

Radost ve tvářích těch které jsem přijel navštívit a "obyčejná" bonboniéra "višně v čokoládě" . Je to blbost, ale já je mám straně rád a během roku mě nikdy nenapadne si je koupit ... :)

Odesláno

Vítej v klubu, mám to samé :gunsmilie:

Dik, vypadá dobře a měl by vydržet...ne jako můj starej Asus, kterej se mi běžným užíváním rozpad pod rukama

Odesláno

Asi nejlepší co jsem letos dostal, byl ten výraz jedenácti měsíčního Honzíka, který koukal do zhasnutého pokoje na rozsvícený stromek.

A vlastně všechno , co následovalo.

Jinak jsem pod stromečkem poprvé nalezl mimo jiné i ponožky. Oboje o čem píšu beru jako neklamné znamení, že se můj život přehoupl do dalšího stádia.

Odesláno

Z dárků jsem měl samozřejmě radost, ale nejvíc mě potěšil tenhle "poukaz" který jsme dostali dohromady s manželkou od naší nejstarší dcerky. Musím se přiznat, že mě to docela dojalo.

poukaz.pdf

Odesláno

Z dárků jsem měl samozřejmě radost, ale nejvíc mě potěšil tenhle "poukaz" který jsme dostali dohromady s manželkou od naší nejstarší dcerky. Musím se přiznat, že mě to docela dojalo.

Nářez pane, krásný nářez :smile_anim:
Odesláno

Výborný :clap:
Odesláno

Bomba, dufam, ze sa aj ja takeho niekedy dozijem :smile_anim:
Odesláno

Super nápad :guitar:
Odesláno

Radosť syna z G-Shock Mudman...a moja radosť z Omega Railmaster...ktoré som si teda nadelil sám...ale aj tak som z nich nadšený :smile_anim:

Odesláno

Hodinky se nekonaly, ale nadělili jsme si s partnerkou kuchyň - světle modrou linku s černo-temně-modrou žulou okolo.

Ještě 24. ráno obkladač finišoval, ale všechno stihnul, takže radost převeliká, i když moje mamka podotkla, že to vypadá jako náhrobek, všechen ten tmavej kámen okolo :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...