Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nicméně největší radost jsem měl z nové knížky od Coelha - Valkýry :oneeyed02:

Taky vítej v klubu Posted Image, tuhle knížku jsem našel pod stromečkem stejně jako ty a těším se, až si udělám čas a přečtu si ji. Posted Image Už mám docela velkou sbírku Coelha, mám snad všechny tituly, které byly vydané v češtině. Posted Image

Odesláno

letos jsem byl překvapený jak nikdy, protože jsem dostal věci, který jsem myslel,že bych měl vyzkoušet, něměl jsem tedy o nich ani páru....bezva kožený boty, rukavice, trička a svetr, všichni se dokonale trefili a sedí to jak p...l na hrnec :eek:

Odesláno

mě fakt překvapil vlastnoručně vyrobený nožík od tchána, záležitost na takové to každodenní nošení :) (30cm délka)

Jo...tak to je dle mého gusta!
Odesláno

Dobrý den, toto je můj první příspěvek na tomto foru a nenalezl jsem vhodnější téma (nové vlákno jsem nechtěl zbytečně zakládat).

K Vánocům jsem dostal hodinky nejmenované švýcarské značky. Kupované cca před rokem, nenošené, tzn. jako nové. Bylo mi řečeno, že prodávající přišel o doklady, zůstaly jen hodinky a originální krabička, proto byly za výhodnou cenu. Nejsem znalec hodinek, tudíž by se mi hodil manuál či jiné informace, ale bohužel momentálně nejsem schopný dohledat ani přes internet typ hodinek. Bojím se, že jedinou možností jak zjistit typ je otevřít je a najít sériové číslo. Uvědomuji si realitu že mohou být pouhou kopií, proto zde nepíšu jméno značky, abych nebyl nařknut z propagace falzifikátů.

Toto české forum o hodinkách bylo první, které mi vyplivnul google, tak se obracím na Vás, zda zde není nějaký znalec švýcarských hodinek, který by mi po zkouknutí fotografie hodinek mohl poradit, jak postupovat při zjišťování typu a zda vůbec jsou pravé. Pokud tady někdo takový je, pošlete mi prosím soukromou zprávu.

Odesláno (upraveno)

Dobrý den, toto je můj první příspěvek na tomto foru a nenalezl jsem vhodnější téma (nové vlákno jsem nechtěl zbytečně zakládat).

K Vánocům jsem dostal hodinky nejmenované švýcarské značky. Kupované cca před rokem, nenošené, tzn. jako nové. Bylo mi řečeno, že prodávající přišel o doklady, zůstaly jen hodinky a originální krabička, proto byly za výhodnou cenu. Nejsem znalec hodinek, tudíž by se mi hodil manuál či jiné informace, ale bohužel momentálně nejsem schopný dohledat ani přes internet typ hodinek. Bojím se, že jedinou možností jak zjistit typ je otevřít je a najít sériové číslo. Uvědomuji si realitu že mohou být pouhou kopií, proto zde nepíšu jméno značky, abych nebyl nařknut z propagace falzifikátů.

Toto české forum o hodinkách bylo první, které mi vyplivnul google, tak se obracím na Vás, zda zde není nějaký znalec švýcarských hodinek, který by mi po zkouknutí fotografie hodinek mohl poradit, jak postupovat při zjišťování typu a zda vůbec jsou pravé. Pokud tady někdo takový je, pošlete mi prosím soukromou zprávu.

Jsou to padělky, dojemnej příběh, apod. plus výhodná cena je blbost! Nikdo tě z ničeho nenařkne, ale sem s tím nelez Posted Image Upraveno uživatelem Frantik
Odesláno

Bojím se, že jedinou možností jak zjistit typ je otevřít je a najít sériové číslo. Uvědomuji si realitu že mohou být pouhou kopií, proto zde nepíšu jméno značky, abych nebyl nařknut z propagace falzifikátů.

Neblbni, foukni sem fotku, když budou pěkný a origo, dočkáš se slov pochvalných, když to budou fejky, partije se dobře pobaví.... Třeba se dočkáme té legendární chvíle, kdy někdo dostane calatravu v platině pod jolku :D

BTW : většinou se tady hlavy netrhaj a těch pár výjimek je zahrabaných ve zmrzlé zemi.

Odesláno (upraveno)

Frantiku: Nebyl bych tak prisnej... prohlasit za padelek neco, co jsem ani nevidel.... Pribehy jsou ruzne, viz ty Rolexky na ebay.... clovek nikdy nevi... (i kdyz mas nejspis pravdu)

Upraveno uživatelem nAscA
Odesláno (upraveno)

Frantiku: Nebyl bych tak prisnej... prohlasit za padelek neco, co jsem ani nevidel.... Pribehy jsou ruzne, viz ty Rolexky na ebay.... clovek nikdy nevi... (i kdyz mas nejspis pravdu)

Takovejch příběhů tady bylo asi milion. Hodinky jako dárek, majitel ztratil doklady, nechci sem psát značku, výhodná cena, apod. Posted Image ...............ale třeba se pletu Upraveno uživatelem Frantik

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...