sureshot Odesláno 25. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2010 zdroj vyrobca MODEL: REGATTARE MOVEMENT: 21 JEWELS (MIYOTA) AUTOMATIC CASE DIAMETER: 44MM EXCLUDING THE CROWN CASE FINISH:BRUSHED SIDES, BEZEL AND BACK WITH A POLISH FINISH ON THE TOP OF CASE . CROWNS: SCREW DOWN INTERNAL BEZEL: ROTATING CRYSTAL: SAPPHIRE (DOUBLE DOMED), AR COATING. WATER-RESISTANCE: 500M/1650FT WATER RESISTANT STRAP: 24MM LEATHER (BLACK WITH RED STITCHING) PLUS RUBBER. BUCKLE: BRUSHED STAINLESS STEEL LIMITED EDITION: 2011 PIECES PRICE: $545.00 USD PLUS $30.00 SHIPPING WORLDWIDE.
onney Odesláno 25. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2010 Skutečně moc hezké. Obecně miluju kombinaci černá - červená. Tady je to vážně boží.
obchodnik-o3 Odesláno 25. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2010 jednoduche,ciste linie bez zbytocnosti,pekne hodky
Vit Odesláno 25. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2010 Moc pěkné, jen mi chybí indexy na otočné lunetě (kvůli přesnému nastavení a odečítání stopovaného času). Možná by ale potom nebyly hodinky tak hezké.
instant Odesláno 25. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2010 tak myslim ze konecne pochopili ze nula na ciferniku ma byt maximalne jedna. inac velmi podarene, tvar lunety v kombinacii s vnutornou stupnicou im dodava pekne na objeme.
gougy Odesláno 25. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2010 Jsem v menšině, ale za mně nic moc Myota za takové penízky mi připadá "výlet".Když jsem od Magrette viděl první kousek, vypadalo to zajímavě, ten další z damaškové oceli byl parádní, ale pak už to spadlo.Ale fanoušky si jistě najdou
Milis Odesláno 25. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2010 Kombinace černá/červená se mně vždycky brzo vokoukala, luneta je nějak divně široká a hodinky s Miotou bych nechtěl.
kejklik Odesláno 25. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2010 Kombinace černá/červená se mně vždycky brzo vokoukala, luneta je nějak divně široká a hodinky s Miotou bych nechtěl. A fakt si nemůžu pomoct ("čekal jsem, kdy se někdo ozve, blablabla"), ten tvar pouzdra je parazitování. Nebo by je to na tom Zélandě snad napadlo samo? 1) Co je na Miyotě špatného? (spolehlivost, přesnost, životnost? - hledal jsem na foru, ale nenašel). 2) Na kom parazituje pouzdro?
Matthew Odesláno 25. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2010 paráda jsou krásný Magretta má hezký kousky
sureshot Odesláno 25. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 25. prosince 2010 2) Na kom parazituje pouzdro? urcite maju trocha z panerai a podobne... ale neriesme to detailne, uzime si novy model od malej firmy. lebo kto v dnesnej dobe nenapodobuje? "neinspiruje sa?" vsetko bolo povedane napisane a pod.
xjr1 Odesláno 25. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2010 Hodinky se mi moc nelíbí, ale kombinaci červená/černá bych obecně nezatracoval Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
instant Odesláno 25. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2010 Hodinky se mi moc nelíbí, ale kombinaci červená/černá bych obecně nezatracoval zastavam nazor, ze z estetickeho i praktickeho hladiska je tam tej cervenej privela
shag Odesláno 25. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2010 zastavam nazor, ze z estetickeho i praktickeho hladiska je tam tej cervenej privela privela ani mozno nie, len je nevhodne umiestnena
Milis Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2010 1) Co je na Miyotě špatného? (spolehlivost, přesnost, životnost? - hledal jsem na foru, ale nenašel). 2) Na kom parazituje pouzdro? 1. Čti, než začneš reagovat. Psal jsem, že hodinky s Miotou bych nechtěl. Stejně jako bych už nechtěl třeba Wartburga, aniž bych se potřeboval s kýmkoli handrkovat, jestli je to dobrý nebo špatný auto. 2. Zbytečnou poznámku o parazitování jsem se pokusil smazat dřív, než se v tom začne nějakej nedovtipa šťourat. Pozdě.
mmako Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2010 Protože jsem jedny Magrette měl, tak se mohu vyjádřit k tomu, co je na Miyotě "špatného". Bohužel jedna věc tu je - velmi, ale opravdu velmi nerovnoměrný chod vteřinovky. Minimálně ve strojcích, které používá Dion. To bohužel u takovéhoto průměru ciferníku (= délce vteřinovky) při delším pozorování docela bolí. Semtam se jakoby "zamyslí" a potom si tu chybějící vteřinku dožene - a opravdu to není ono.... Pídil jsem se tenkrát po různých fórech a vypadá to spíš na vlastnost, než ojedinělý problém mého kusu.
mmako Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2010 (upraveno) Jinak Magrette fandím, s Dionem jsme si kdysi dopisovali docela intenzivně. Chápu, že ETA strojky mu v takovýchto počtech nikdo nedodá, takže to pro ty "lepší" edice shání, kde se dá - ale ta Miyota je tam opravdu trošku vada na kráse. Ty hodinky jsou s ní docela nevyvážené - protože pouzdro je zpracováno výborně, balení hodinek je stylové - zasloužilo by si to i lepší "motor". Tyhle konkrétní hodinky jsou pohledné, jenom mi ta vnitřní luneta připadá poněkud samoúčelná. Jak už tu zaznělo - aby byla k něčemu, chtělo by to na ní mít i nějakou stupnici :-) A to datum mohl klidně schovat (jako třeba na modelech Moana Pacific). A poslední věc - ta lumi bude víceméně symbolická (na předchozích modelech byla) - a to mi taky přijde jako škoda. Upraveno 26. prosince 2010 uživatelem mmako
saida Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2010 (upraveno) Od první chvíle co jsem se dočetl o nerovnoměrném chodu na svoje Magrette čumím vždy když je mám na ruce a stále se mě zdá, že jdou normálně. Asi mám nějakej vadnej model nebo mijotu s vyšším kmitočtem:sleeping_03anim: Upraveno 26. prosince 2010 uživatelem saida
mmako Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2010 Není to o kmitočtu, kolikrát to poskočí za vteřinu neřeším. Je to o nakupení tolerancí jedním směrem. To škubání se většině lidí děje v určité poloze té vteřinovky, tam to prostě zadrhne. Ostatně jeden kolega tady kdysi i řešil, že tu vteřinovku nechá sundat - právě kvůli tomu. Ale pokud člověk ty hodinky nehypnotizuje, je to jedno. Ale bohužel - pokud se mu to děje a všimne si toho, tak už to od té doby nikdy není ono...
kejklik Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2010 2. Zbytečnou poznámku o parazitování jsem se pokusil smazat dřív, než se v tom začne nějakej nedovtipa šťourat. Pozdě. Promiň nejdokonalejší....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se