bradda Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2010 Letos jsem si pod stromeček nadělil nové hodinky a tak si dovoluji ukázat několik fotek. Rozepisovat se o nich asi nemá moc cenu, protože jsem koukal že "stejný" (já mám menší 43mm verzi) nabízí zrovna člen Pafelik k prodeji. Když jsem hodinky objednával, tak se jednalo spíš o impulzivní čin, kdy jsem si chtěl udělat radost k Vánocům a během období čekání než dorazí do ČR jsem najednou začal mít pochybnosti, zda se mi vůbec tolik líbí a neměl jsem raději ještě několik měsíců (let) počkat, než si našetřím na svoje vysněný Royal Oaky. Když díky počasí a následně i přístupu Fedexu začalo být pravděpodobné, že se hodinek pod stromeček nedočkám, začal jsem o nákupu těchto hodinek opravdu uvažovat jako o pomatení mysli.... Abych to zkrátil, nakonec se mi podařilo přivézt hodinky den před Vánoci poté, co jsem strávil 5 hodin na ruzyňské celnici a nákupu už rozhodně nelituji. Hodinky mi přirostli k zápěstí a nemůžu se jich vynadívat.
yegor Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2010 gratulujem su nadherne a hlavne 43 je podla mna dobra volba
lastam Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2010 Super, na 46mm průměr to chce mít fakt větve, já mám 17cm zápěstí a 43mm by bylo akorát...
bradda Odesláno 26. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 26. prosince 2010 Díky. Já mám zápěstí 18 cm a seděj jak pěst na oko. Zítra je zkusim nafotit na ruce.
Milis Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2010 No možná nejlepší by bylo, kdyby dělali jen jedny, s průměrem 44 nebo 44,5. Vono přecejenom ta luneta je dělá menší, než jsou. Ale jinak teda gratulieren, je to pecka!
Josef01 Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2010 Taky se pripojuji ke gratulacim, parada!
sureshot Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2010 pridavam sa ku gratulacii ku krasnym a zaujmavym hodinkam
volfda Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2010 (upraveno) Gratuluji ti, skvělá volba, El Primero je úžasný kalibr Mám Defy Chrono Aero, také 43mm, je to optimální velikost. Teď přemýšlím o změně za tyto Defy Open. Jediné, co mi na nich chybí je datum, ale nějak jim to za tu rezervu chodu odpustím... Jak ti jde šroubování na tlačítkách chronografu? Já je zašrouboval tak, že je nemohu povolit, ještě že chronograf nepoužívám Upraveno 26. prosince 2010 uživatelem volfda
koveras Odesláno 27. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2010 Nádhera a gratulujem. Možem sa spýtať, kde i hodinky kúpil? A ešte OT: Na stránkach Zenithu vobec nemožem nájsť DEFY sekciu, oni už s ňou oficiálne skončili? To odteraz pojde kúpiť už len 46,5mm verziu Rainbow Flyback?
bradda Odesláno 27. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 27. prosince 2010 Gratuluji ti, skvělá volba, El Primero je úžasný kalibr Mám Defy Chrono Aero, také 43mm, je to optimální velikost. Teď přemýšlím o změně za tyto Defy Open. Jediné, co mi na nich chybí je datum, ale nějak jim to za tu rezervu chodu odpustím... Jak ti jde šroubování na tlačítkách chronografu? Já je zašrouboval tak, že je nemohu povolit, ještě že chronograf nepoužívám Datumovka mi taky chybí, ale nakonec jsem uvažoval stejně jako ty a řekl si, že za tu rezervu jim to odpustím. Šroubování tlačítek chronografu mi nevyhovuje, mezera mezi korunkou a tlačítkama mi přijde dost malá a k tomu se musí vyšroubovat opravdu pořádně, aby tlačítka fungovala. Nádhera a gratulujem. Možem sa spýtať, kde i hodinky kúpil? A ešte OT: Na stránkach Zenithu vobec nemožem nájsť DEFY sekciu, oni už s ňou oficiálne skončili? To odteraz pojde kúpiť už len 46,5mm verziu Rainbow Flyback? Já je zakoupil z jednoho švýcarského obchodu (podrobnější info dám klidně do SZ) a ano, Defy už se nevyrábí a proto taky nejsou k nalezení na oficiálních internetových stránkách.
gerhard Odesláno 27. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2010 Nadherne tiez by ma potesili v 43mm verzii :-). Gratuliren nech sa nosia a pozeraj pred seba obcas!;-)
bradda Odesláno 27. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 27. prosince 2010 Jedna nekvalitni fotka vyfocena mobilem.
Jumbo Odesláno 27. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2010 Moc pěkné hodinky a na Defy taky decentní. Asi to bude tím, že jsou classic, že? Rozhodně to nebyla chyba a na ty AP RO si prostě počkáš o rok dýl.
sta Odesláno 27. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2010 koupil sis super dárek k vánocům, gratuluju!
speedmaster Odesláno 27. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2010 Moc pekne, z ceho jsou prosim ty prostredni dilky tahu? Je to jen jinak upravena ocel nebo titan?
bandicoot Odesláno 27. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2010 Gratuluju. Taky jsem defy na tahu měl. Byly super precizní. Gratuluju. Taky jsem defy na tahu měl. Byly super precizní.
bradda Odesláno 27. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 27. prosince 2010 Moc pekne, z ceho jsou prosim ty prostredni dilky tahu? Je to jen jinak upravena ocel nebo titan? Pokud vim, tak je to jenom upravena ocel.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se