cecil Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2010 Pánové zdravím Vás všechny, a zároven trochu s předstihem přeji vše nejlepší do nového roku 2011.Rád bych si pořídil nějaké "otloukánky" na běžné nošení, a nemohu se rozhodnot mezi Orienty Big mako a Seiko Monster.Vím že jsou to dosti vzhledově odlišné hodinky, ale jedny budou přece pro mně vhodnější.Mám dost velké zápěstí cca.21-22cm a Monstra jsem již mněl a nosily se mi dobře, avšak Orienty mi připadnou větší a trochu decentnější ale nikdy jsem je neviděl a nemněl možnost tak porovnat.Běžně nosím Orient Star 300m, a to jsou teda pořádné macky, nicméně si je chci trochu šetřit a zak hledám vhodnou náhradu.Byl bych rád kdyby jste mi napsaly svoje postřehy s užívání či nejlépé srovnaní techto výborných pracantů, rozhodně mi tak pomůžete z výběrem.Předem děkuji za Vaše názory cecil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2010 Co blbneš? Nekupuj si ani jedny. Je to stejný jako bys měl doma subaru forester a chtěl si koupit dacii, abys ho nevojezdil. Já tu tvoji pazouru znám, na ní jsou ty třístovky orienty ja vyšitý a takovýmhle hodinkám nějakej ten šrám sluší. A když budou úplně dorasovaný, tak se vypiglujou a jede se dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 26. prosince 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2010 to je taky pravda a plně s tebou souhlasím, ale stejně mně zajímá které jsou "lepší" a to nejen se zbytečně nákupních důvodů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2010 to je taky pravda a plně s tebou souhlasím, ale stejně mně zajímá které jsou "lepší" a to nejen se zbytečně nákupních důvodů. no kdybys mně chtěl dát do držky, když si jedny nevyberu, vzal bych černý monstra na tahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 26. prosince 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2010 Né to rčitě né , no a monstra v černém na tahu to je velmi dobrá volba, co dodat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2010 Podle mě jsou lepší Monstra měl jsem i Big Mako,ale na tvojí tlapku bych řekl že Monstra budou malé.To už raději bych vzal Landmonstra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 26. prosince 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2010 Landmonster se mi také líbí,příjemných 210gr.,mám rád pořádný kus oceli.Např. Orient S 300m mají na masivním watchadoo téměř 300gr, ale nosí se to dobře a člověk ví že má něco na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carllos Odesláno 27. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2010 hm,300g,to bych musel dát do pravé kapsy plno drobnejch,abych vyvažoval:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 27. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2010 kdybych si mel z tech dvou vybrat tak Orienty Big Mako,kupoval jsem je otci a hodne se mi libi,Monstra mi prijdou jako desne humpolacky hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohush Odesláno 27. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2010 Rozhodně Big mako, na kůži jsou to hotové krásky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekazanka.cz Odesláno 27. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2010 Pánové zdravím Vás všechny, a zároven trochu s předstihem přeji vše nejlepší do nového roku 2011. Rád bych si pořídil nějaké "otloukánky" na běžné nošení, a nemohu se rozhodnot mezi Orienty Big mako a Seiko Monster.Vím že jsou to dosti vzhledově odlišné hodinky, ale jedny budou přece pro mně vhodnější.Mám dost velké zápěstí cca.21-22cm a Monstra jsem již mněl a nosily se mi dobře, avšak Orienty mi připadnou větší a trochu decentnější ale nikdy jsem je neviděl a nemněl možnost tak porovnat.Běžně nosím Orient Star 300m, a to jsou teda pořádné macky, nicméně si je chci trochu šetřit a zak hledám vhodnou náhradu.Byl bych rád kdyby jste mi napsaly svoje postřehy s užívání či nejlépé srovnaní techto výborných pracantů, rozhodně mi tak pomůžete z výběrem. Předem děkuji za Vaše názory cecil. Asi monstra s ocelí, ale není to objektivní názor (mám oranžová na gumě) a mám je moc rád Ty Orienty vypadají pěkně a co se týče designu jsou univerzálnější než brutální Seiko. Nicméně jestli to mají být hodinky do nepohody.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 27. prosince 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2010 chlapi díky vzhledem k tomu že jsem Monstra už mněl, tak mně na nich nic nepřekvapí, a předpokládám že jsou i menší než Orienty což při mojí ruce není zrovna žádoucí.Jinak Orienty jsou opravdu velmi pěkné i na kůži, obzvláště v modré barvě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccalek Odesláno 27. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2010 O monstrech nemůže být vůbec řeči, jelikož máš zápěstí velké jako kráva. Jak psal Vraby, ber landmonstry. Nebo SRP043. Pokud chceš opravdu hodinky na otloukání až rozbití, ber ty Big mako, ale rozhodně to bude z Orient Star kvalitativní skok dolů. Já jsem maka měl, ale kromě velikosti se mně na nich pranic nelíbilo (blbá lumi, blbý tah, nezajištěné tlačítko na změnu data, malá - tudíž blbá korunka). Ale na práci jsou dobré! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 27. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2010 Jsem taky pro Orienty. Když máš tak velkou pazouru, bylo by škoda a by se na ní hodinky stratily. Já mám zase opačný "problém"- nic většího než Monstry nemůžu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 27. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2010 miccalek: to znamená, že ikdyž máš korunku zašrubovanou, tak jde tlačítkem měnit datum? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccalek Odesláno 27. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2010 miccalek: to znamená, že ikdyž máš korunku zašrubovanou, tak jde tlačítkem měnit datum? Jo. Tím tlačítkem měníš dny v týdnu. Nevím jak je to jištěné proti vniknutí vody, ale moc bych se na to nespoléhal, proto neberu maka jako potápky (nemají ani lumi "nulu" na lunetě). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 27. prosince 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2010 No pánové myslím že to nakonec vyřeším jedněma vintage Orient SK diverama od zdejšího člena zde z inzerce, jelikož jsem je již vlastnil a jsou to výborné pracanty a velké až až.Na ty aktivity na které je potřebuji, plně vyhovující a za tu cenu není co řešit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccalek Odesláno 27. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2010 No pánové myslím že to nakonec vyřeším jedněma vintage Orient SK diverama od zdejšího člena zde z inzerce, jelikož jsem je již vlastnil a jsou to výborné pracanty a velké až až.Na ty aktivity na které je potřebuji, plně vyhovující a za tu cenu není co řešit. To jsou ty, co prodává Miloš? Ty jsou sakra zajímavé! Akorát škoda toho sklíčka. Ani je nenasadíš na ruku a už to budeš mít poškrábané. No ale za ty penízeeeee... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 27. prosince 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2010 jo přesně ty, mám k nim 2xnové náhradní ještě ze starých zásob, to je jejich jedinná slabost, ale co tyhle hodinky vydržely je na dlouhé vyprávění.Jednou jsem v nich natíral doma střechu a spadly mi z kapsy od košile z výšky cca 10m přímo na dlažbu, a pouze rýska na sklíčku a pouzdře.Korunka i strojek vše drželo jak má. Žadný vliv na přesnost či chod. Byla to nejspíše náhoda, ale sekal jsem v nich dřevo, cvičil, boxoval vše možné dokonce i potápěl s bombou do nějakých 15m a nic.Nicméně sklíčko je opravdu náchylné, ale zase se dá snadno opravit či přeleštit do určité míry. P.S. Navíc je to klasika alá Bud Spencer apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 27. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2010 chtel jsem napsat Landmonstera, ale vraby uz to rekl. jinak co nejaky Zodiac? zrovna mam na ruce V-Wolf v modrem, maji 47mm. coz uz je na mne skoro moc, takze na tebe jak delany. kus oceli, safir... idealni otloukanci. akorat je to kvarc ale ta modra je mnamozni, stejne jako vertikalni datumka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se