Návštěvník milosklikar Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2010 (upraveno) Jelikož jsem vůl a pořádně si neprohlédl hodinky švagrové , které jsem jí kdysi koupil na aukru a teď je na její žádost prodal na zdejším fóru, http://forum.chronom...autical-zo2405/ dostal jsem se do situace, kdy vůbec nechápu, co po mě nespokojený kupující robl.7 chce ale vyhrožuje mi zveřejněním naší korespondence. K omylu a své blbosti jsem se přiznal a navrhl, podle mě solidní řešení.Nejsem rád zahnán do kouta a proto to sem dám rovnou. Přiznávám se tímto, že po šesti letech a nesčetně nákupů a prodejů jsem "odflákl" prohlédnutí hodinek za 1500,- a uvedl kupujícího v neúmyslný omyl. Za to jsem mu ale nabídl vyřešení bez jeho újmy finanční, snad jen zdržení, že dojde na poštu. Transparentně zde uvádím naši korespondenci a ještě jednou se tímto kupujícímu omlouvám. Hodinky mi prosím pošlete zpět, uhradím poštovní náklady. Víc snad ani udělat nemůžu. zde úplná korespondence: Ahoj. Hodinky dorazily v pořádku. Bohužel na fotkách nebyly vidět ty avizované lehké škrábance ale bohužel tam jsou i ťukance , které rozleštit nepůjdou . Navíc na hodinkách chybí poslední článek na tahu. Na jedné straně je širší což je v pořádku ( ŠÍŘE JE STEJNÁ JAKO U HODINEK ). Na druhé tento poslední dílek tahu chybí a tah je užší než hodinky. Mrzí mne , že na to nebylo upozorněno. Informace že jsou hodinky v 90% stavu je tedy zmého pohledu nepřesná. Foto posílat asi nemá smysl, hodinky znáš asi dobře. Co s tím uděláme? Roman Tak mi je pošli zpět, pošlu ti peníze. Miloš Jo a o šroubovací korunce se mi může jen zdát,,,,, NĚJAK TEN TVŮJ INZERÁT OPRAVDU NESEDÍ. R. Jo, teď jsem si to četl, hodinky nebyly moje ale švagrové a nenapadlo mě , že by 100m nemělo šroubovací korunku, taky tah jsem nijak podrobně neprohlížel. Žádnej problém, pošli je zpátky. Miloš Už jsem je ukázal přítelce..... Dej nějakou slevu a zapomenem na to. Roman Nezlob se ale to ne. buď je pošli zpět a já ti pošlu peníze plus poštu, co tě to stálo, nebo nic. Tohle nemám rád. Buď se ti líbí, nebo ne. Jasně, nemluvil jsem pravdu, uznávám, moje chyba, že jsem si je neprohlédl , ale tohle dělat nebudu. Pošli je zpět. a pošli mi cenu za poštu, já to připočtu k tomu cos mi poslal. OK? Miloš R Jo, ještě, nechci aby sis to špatně vykládal, ale já je v pohodě prodám na aukru, samozřejmě si je předtím pořádně prohlédnu... Miloš Co tak si přečíst pravidla o prodeji za jiné....... Hodinky si už nechám s tím nic nenadělám. Pocit napálení však zůstane. A ještě zvážím , zda Tvé "vysvětlující" emaily nedám na forum pro poučení druhých. R. A co po mě teda chceš? Miloš Myslíš tohle? "Pánové,uvědomte si prosím,že pokud nabízíte k prodeji hodinky za někoho,v zastoupení,případné následky nesete VY OSOBNĚ!!!!! Pokud nabízíte fejky,budete banováni!!!!! " Ale já následky nesu, jsem ochoten vzít hodinky zpět a zaplatit ti veškeré tvé výdaje. O co ti tedy jde? Miloš Dal jsem to tam sám, fakt nevím, co po mě chceš. Nabídl jsem ti řešení a ty chceš nějakou slevu. tomu nerozumím. Nemám rád, když mě někdo tlačí do kouta. Můžeme klidně už komunikovat veřejně. Opět nabízím, pošli hodinky zpět. Miloš Upraveno 29. prosince 2010 uživatelem milosklikar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2010 Milos si chybu priznal, a hned ponukol riesenie. Samozrejme pocit krivdy ostane, sam by som to necitil inak, ale uplna ina situacia by bola, keby Milos uz dalej s Romanom nekomunikoval a hral mrtveho brouka. Takto si myslim, ze Milos vzal chybu na seba, finacne odskodnenie takisto...hmmm Mne sa tiez stala podobna vec, sice v mensom rozsahu. U predanych hodiniek som si nevsimol, ze v baleni od hodinara chyba clanok skrateneho tahu...hodinar mi to zabalil, zospinkoval, bodka...nenapadlo ma, ze v balicku nieco chyba. Hned este v ten vecer, po upozorneni som spatne kupujucemu volal (dokonca ho nechtiac aj zobudil) a ponukol finacne, ci materialne vyrovnanie...nakoniec to vyriesil remen Hirsch. No problem. Vyborna komunikacia. Proste sa to stane, bez umyslu niekoho odrbat. Nabuduce Milos co predava 2x riadne pozrie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2010 bral jsem od tebe dvoje hodinky a vzdycky bez problemu ale tohle se muze stat, zazil jsem to taky - hodinky, ktere jsem nenosil, po prodeji na ruce zacaly vyvadet, s kupujicim jsme snadno nasli reseni, ale i tak mne to desne mrzelo... proste se to muze stat... Že by já Vždy se jde domluvit, jen je potřeba chtít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2010 (upraveno) Takže zřejmě vyřešeno, jen ta hořká pachuť a pocit ukřivdění tak robovi určitě zůstene. Radši bych to vyřešil vrácením hodinek. poslední komunikace: Máš pravdu : co po tobě chci , vlastně nic. Nebudu se zabývat pár korunama.Řešit to už nehodlám.Je to zrtráta času. R. Ale teď se chováš jako ukřivděný a to já fakt nechci, pošli je zpět a já ti to uhradím... OK?M. Nemužu uz je pritelka videla a nechám ji je. NERES TO.R. Upraveno 29. prosince 2010 uživatelem milosklikar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2010 Stalo se mi něco podobného, pošta poškodila zásilku a věc v hodnotě 1400,- měla zavadu. Od té doby si rozmyslím jakýkoli jiný prodej, než z ruky do ruky a i tak se může stát nějaká nepříjemnost, nejlepší je nic neprodávat a je to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccalek Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2010 Z mého pohledu není Milošovi co vytknout. Uznal chybu, byl ochotný zaplatit i poštu zpátky (takže kupujícímu finančně neuškodil) a v neposlední řadě nepoužíval na kupujícího sprostá slova. Čili z toho např. plyne, že mezi prodejce na Aukru by nikdy nezapadnul (a jestli to zkouší, tak ať toho nechá, nemá to smysl A díky Bohu za to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2010 (upraveno) nejlepší je nic neprodávat a je to ....čehož se tady spousta členů drží zuby nehty! Upraveno 29. prosince 2010 uživatelem jartop Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2010 sem si chtel od Milose sazenicky paprik. Trochu jsem se lekl, ale tak ja si je koupim. Von Milos ma ty sazenicky paprik fakt dobry. Vokurky mu nejdou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2010 sem si chtel od Milose sazenicky paprik.Já bych to neriskoval, aby ti z toho nevyrostlo něco jiného. Ani si nechci představovat, co všechno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2010 (upraveno) sem si chtel od Milose sazenicky paprik. Trochu jsem se lekl, ale tak ja si je koupim. Von Milos ma ty sazenicky paprik fakt dobry. Vokurky mu nejdou. pico ... nic nebude....dostalo to Fytoftorovou hnilobu kořenů nebo kořenového krčku.... Upraveno 29. prosince 2010 uživatelem milosklikar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2010 jses kopyto, tohle by mi zrusilo sklenik. Koncis u me, ty pestitelska nulo. Odted s tebou budu kseftovat jen s hodinkami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2010 Vůbec se tím nezabývej, okamžikem, kdy nabídneš navrácení zpět i s poštovními výdaji, jsi čistý. Neprodáváš nové věci a může se stát cokoli. Možnost návratu je však výsadou solidního jednání a tím je to dáno. Jestli někdo zkouší slevu a podobné věci, je jen na Tobě, jestli to přijmeš, nebo ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohush Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2010 milosklikar "špatný prodejce" = nepravda, osobní zkušenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2010 Tak tak. Maximalne si dat verejne pohlavek a to jsi ted udelal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2010 milosi, podle mne ses k tomu postavil jako chlap. za sebe: jen doufam,ze ti rychle pomuzu sehnat ty landmonstera, ta pachut krivdy pak rychle prejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2010 (upraveno) milos sa k tomu postavil dobre, ale sam poznam ten pocit ked sa takyto obchod nevydari a ta pachut a nedovera ostava este pekne dlho aj ked sa nakonci vsetko urovna. nech je to kazdemu ponaucenim aby si dobre prehliadol to co predava. Upraveno 29. prosince 2010 uživatelem jankoxxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 3. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2011 (upraveno) Milos se zachoval na 100% jako poctivy prodejce. Kupujici zkusil vyuzit situace a ziskat slevicku - tomu taky nemuzu rict, ze bych nerozumel. Ale kdyz nakonec misto "tak nic, ja si je presto necham, diky za nabidku" od kupujiciho zaznely vyhruzky ve smyslu, ze si rozmysli, jestli nahodou tu korespondenci nezverejni, je asi jasne, kdo z toho vychazi za curaka... EDIT: preklep Upraveno 3. ledna 2011 uživatelem carpaccio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2011 Jo, tohle je vážně nepříjemné, ale udělal jsi vše, co jsi mohl. Lépe by to neudělal nikdo. Hlavní je domluva, ne? ...a nejhorší je srážka s blbcem. A když nám začíná rok 2011, rád bych Vám všem popřál těchto srážek co nejméně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patris Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2011 (upraveno) Jenom podlink: cena se vždy vyjednává a odsouhlasí předem, není tak?Miloš kixnul, ok, jedinou možnou nápravou je nabídka platby zpátky + výlohy, což se stalo.Licitace o ceně po prodeji, nebo i přímo u prodeje, po předešlé domluvě obou stran, se mi přímo hnusí! Takže tak, jenom můj skromný názor... Upraveno 4. ledna 2011 uživatelem patris Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2011 No já nevim. Prodavajici udelal botu, ani si neproveril co prodava. Kupujici se pak pravem citil ukrivdený a pozadoval slevu. Pak uz se mu ani nechtelo to resit. Pan prodavajici byl strasne vztricny, ale to uz bylo pozde. Hlavne rychle vse zverejnit zde na foru, aby nebyl za podvodnika. Ale stejne ten smradek pretrvava, nemuzu si pomoct Trochu nechapu, proc tolik oslavné ody na nefer prodej. No nic! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se