Přejít na obsah

Já už se na to nemohu dívat...

Doporučené příspěvky

Návštěvník milosklikar
Odesláno

Jéžiš to je zas vlákno. Tak já teda ty vyložený hrubky budu vopravovat, aby tady zdejší cennější část chronoveškerenstva nedošla k nějaký zásadní úhoně.

a máš nejnovější pravidla pravopisu, nebo to budeš brát dle citu a vědomostí nabyté z měšťanky ?

• Odpovědi 128
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník milosklikar
Odesláno

To asi michas hrusky s jabkama, ne?

Spíš hřuski a japka ne...? :-)))))))
Návštěvník milosklikar
Odesláno

I když má Čech č obřímých rozměrů či naopak titěrného, sotva pouhým okem rozpoznatelného, tak č má vždy a pouze s malým písmenkem na počátku slova. Jedině, jedině kdyby jeho č stál. Stál na počátku věty, pak by jeho č bylo velké Č. Rozumíme si?

takže :

stojí mi č...k

Č...k mi stojí

tak je to správně?

Odesláno

čoveče klidně rejpej - když si za sebou eště tahal kasia na šňůrce tak já tady trávil noci a nové přitroublé členy - he he - nicméně je to fuk už se tady z toho stal Blesk naklonovaný s Vlastou a Sedmičkou pijonýrů a kromě pár vtipných skalních členů je to tu trapnost nad trapnost - bohužel doba rozbřesku je nevratná - jedině, že by Kamyl udělal reset celého systému, ale to nejde páč je na slepé větvi Matrixu

jen poupravím, píše se pyjonýr....a radyjátor

Návštěvník milosklikar
Odesláno (upraveno)

já bych byl rači, kdyby tohle fórum bylo o hodinkách a ne o píčovinách, které na mňe vystrkují rohy z každého rohu, ale to je spíše zbožné přání - po šesti dnech absence jsem se tu dočetl naprostý prdlajs, asi si dám ban

To máš štěstí, že si ho umíš prdnout sám, já to vůlí sám nedokážu, tak když už je nejhůř, požádám admina. Nejvostřejší je Milis. Ten nikdy neodmítne.

Jinak humor se fakt vytratil a změnil se v buď v pseudohumor, nebo agresi a napadání. někdy i kvůli píčovinám. Taky mě to postihlo. Ještě že ten rok končí a příště to snad bude lepčí....

Upraveno uživatelem milosklikar
Odesláno

takže :

stojí mi č...k

Č...k mi stojí

tak je to správně?

jo, je a z hlediska větného přízvuku si můžeš ještě pohrát s tím, na co chceš dát důraz. Na to, jestli ti stojí právě č a ne třeba vlasy, nebo na to, že jsi momentálně v šoku, že se postavil, a chceš to pořádně vypíchnout.

Jdu si dát ban na tohle vlákno :suicide_anim:

Návštěvník milosklikar
Odesláno

jo, je a z hlediska větného přízvuku si můžeš ještě pohrát s tím, na co chceš dát důraz. Na to, jestli ti stojí právě č a ne třeba vlasy, nebo na to, že jsi momentálně v šoku, že se postavil, a chceš to pořádně vypíchnout.

A jak se to proboha dělá???? chci taky.... Doufám , že to nečte Milis
Odesláno

čoveče klidně rejpej - když si za sebou eště tahal kasia na šňůrce tak já tady trávil noci a nové přitroublé členy - he he - nicméně je to fuk už se tady z toho stal Blesk naklonovaný s Vlastou a Sedmičkou pijonýrů a kromě pár vtipných skalních členů je to tu trapnost nad trapnost - bohužel doba rozbřesku je nevratná - jedině, že by Kamyl udělal reset celého systému, ale to nejde páč je na slepé větvi Matrixu

Jojo, já vim, dřív bylo všechno lepší. I ta nostalgie byla lepší. Je to trapnost nad trapnost, ale stejně sem pořád chodíš a máš 2400 příspěvků :D Že budeš zmiňovat svoje strávené noci (=zásluhy), to jsem od tebe nečekal... Silně mi to připomíná "já jsem člen s číslem 132 a ty nějaká trapka s 10526". Škoda, že už ty čísla zmizely. Mimochodem, trapnost tu předvádějí i skalní členové.
Návštěvník milosklikar
Odesláno

mě vlasy stát nemůžou....
Návštěvník milosklikar
Odesláno

Jojo, já vim, dřív bylo všechno lepší. I ta nostalgie byla lepší. Je to trapnost nad trapnost, ale stejně sem pořád chodíš a máš 2400 příspěvků :D Že budeš zmiňovat svoje strávené noci (=zásluhy), to jsem od tebe nečekal... Silně mi to připomíná "já jsem člen s číslem 132 a ty nějaká trapka s 10526". Škoda, že už ty čísla zmizely. Mimochodem, trapnost tu předvádějí i skalní členové.

YPO má daleko víc než 2,4 . Nechce se mi to hledast, ale těch YPů bylo za těch pár let co pamatuju víc. Ale podle mě to nebvylo myšleno, ani nevyznělo, jak jsi prezentoval. Jen můj názor.

Návštěvník YPO
Odesláno

jo jo chodím sem - je to síla zvyku a nutnost připojení k všemocné síti - nicméně věř tomu, že kdybych nepotřeboval mít kabel ve zdi tak ho vytrhnu a rači upřu zrak do stropu a budu se tahat za kůžičku , protože to je přínosnější ;)
Návštěvník milosklikar
Odesláno

Trapnej pokus pochlubit se voklikou......... :D

Proč to vždycky prohlídneš........? sakra
Odesláno

takže :

stojí mi č...k

Č...k mi stojí

tak je to správně?

Krásný příklad svědčící o autorově mentálním stavu.

Proč prostě jen tak nepustit do světa nějakou prasárnu?

Proč nebýt prase?

Děkujeme za povznesení!

:sad01_anim:

Návštěvník milosklikar
Odesláno

Proč nebýt prase?

Děkujeme za povznesení!

Mentální, momentální stav je č . Takže žádný prasárny nebudou.... :-)
Návštěvník milosklikar
Odesláno

myslim ze by som si mal dat pauzu....

kvoli malému č lebo velkému Č....? alebo kvoli ingvistike...? :-)
Odesláno (upraveno)

myslim ze by som si mal dat pauzu....

Souhlas, já taky..

Ale fotky těch nových Longinů sem můžeš dávat dál, ty vždycky potěší :)

Upraveno uživatelem Chorche
Odesláno

Proč nebýt prase?

Děkujeme za povznesení!

Co je v tom za prasárnu? Vždycky jsem si myslel, že to pochází vod slova čůrat. Pokud se umí i pořádně postavit, je to známka dobrýho fyzickýho a duševního stavu majitele. Tak proč se tím nepochlubit. Navíc je to nástroj se kterým je možný zažít úžasný kousky...., jako Velkej třesk, nebo dotek božský podstaty. Prostě si bez něj ani neškrtneš.Posted Image Wilhelma Reicha na tebe!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...