Návštěvník Kamil Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2010 Možná jsem moc velký puntičkář, ale číst si tady pořád dokola hrubky, mě nebaví. Beru občasný ústřel, ale u věci, o které je celé fórum, bychom se to mohli naučit psát správně. ... (ty) hodinky měly, neměly, šly, svítily, předcházely se, upadly, atd. PÍŠE SE TVRDÉ Y!
quequeek Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2010 (upraveno) tak existujou horší případy, "jedna slečna na jedný sociální síti" píše mnohem hůř, např. mohly bisme, mi jsme šly....nedělám si srandu, takové šílenosti je schopna vytvořit a všichni jí to ze slušnosti tolerují... Upraveno 29. prosince 2010 uživatelem quequeek
revue gt Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2010 A kdiybiy jsme to psaliy takhle, tak budeme možná spokojeníý všiychníííííííííýýýýýýýý
tombed Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2010 S pozdravem Vas tvrd´ak Kamil Kamyl... když už tak už
sureshot Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2010 inak nechcem sa nejako k tomu vyjadrovat ale neda mi ta povzbudit v tejto aktivite. mne to nesmierne lezie na nervy.stretavam sa s tym casto a skoro stale. ludia si vobec nedavaju zalezat na svojom vyjadrovani co sa I a Y tyka.akoze mam mieru akceptacie ale napisat "vyzitky" to je na mna moc
jartop Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2010 No jo... A potom to ještě někteří svádějí na rychlost psaní!
tombed Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2010 inak nechcem sa nejako k tomu vyjadrovat ale neda mi ta povzbudit v tejto aktivite. mne to nesmierne lezie na nervy. stretavam sa s tym casto a skoro stale. ludia si vobec nedavaju zalezat na svojom vyjadrovani co sa I a Y tyka. akoze mam mieru akceptacie ale napisat "vyzitky" to je na mna moc včera mě dojalo, že někdo hleděl do vytríny
Jakubisko Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2010 Ale po slovensky, hodinky mali je gramaticky spravne. Ne?
levistrauss Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2010 Když už jsme u té gramatiky, v sekci Prodám je hned na třetím řádku připíchnuté vlákno s názvem: UPOZORNĚNÍ pro ty, jež chtějí pouze prodávat!!! Volná interpretace tohoto sdělení je: Upozornění pro ty, koho chtějí pouze prodávat!!! Navrhuji opravu: Upozornění pro ty, kdo/kteří (kdož) chtějí pouze prodávat.
StanoBare Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2010 (upraveno) Ale po slovensky, hodinky mali je gramaticky spravne. Ne? my sme v pohode, nas sa tato pripomienka netyka u mnoz. cisla zivych, nezivych - piseme v slovese "i"....ale pripojim sa ku Kamilovi, aj slovenskych prispievatelov prosim o pravopis a ani obhajoba "pisem v rychlosti" neobstoji...stane sa ok, ale nie pravidelne. (s vynimkou dislektikov - bez ironie) Upraveno 29. prosince 2010 uživatelem StanoBare
safi Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2010 To chce Kamile hlavně klíííd a pěkně nohy do lavoru s teplou vodou
Návštěvník Kamil Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2010 to levistrauss>Už jsem to opravil, výtky směřuj na Gila, jež to vlákno zakládal.
farářskej Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2010 my sme v pohode, nas sa tato pripomienka netyka To je fakt, co taky chtít po národu, kde je spisovnej tvar "sexi" Ale jsem rád, že se tohle temný odkaliště zase zvířilo... jako člověka, kterýho čeština živí, mě takovejhle gramatickej holocaust nezřízeně štve. Koneckonců jsme přece jen fórum džentlmenů, žejo; takže na úrovni, chlapci, na úrovni...
Skeleton Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2010 Kdyz ony tak krasne tI!kaj pane uciteli
pavča Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2010 Toto vlákno velmi vítám, protože jsem z toho, jak se zde (vlastně nejen zde, ale i na jiných fórech) píše, velmi často zděšený a znechucený. Já bych to bral tak, že je jistá úcta k ostatním věnovat trochu péče gramatice. Někdy se opravdu člověk překlepne, ale jsou zde experti, kteří pravidelně píší "hodinky šli", "hodinky měli odchylku", apd. Přiznávám se, že občas nevydržím a formou SZ autora upozorním, že má v příspěvku překlep - nutno říci, že většina z takto oslovených poděkuje a opraví si to. Pokud jsme fórum gentlemanů, tak k tomu gentlemanství patří i určitá vyjadřovací úroveň a bylo by vhodné ji držet co nejvýše, protože úroveň fóra je vizitkou jeho členů. Díky Kamile!
Návštěvník Kamil Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2010 Kdyz ony tak krasne tI!kaj pane uciteli Když už prozrazuješ jeho profesi, měl bys i školu.
sect Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2010 ... jako člověka, kterýho čeština živí, mě takovejhle gramatickej holocaust nezřízeně štve. ...
pavča Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2010 Když už prozrazuješ jeho profesi, měl bys i školu. Jo, to se mi líbí !!!
koveras Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2010 No s tou gramatikou by sa malo niečo spraviť nielen tu na tomto fóre. Doporučujem hlavne čítať, čítať, čítať...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se