Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

nevinná debata na tému poraďte s výberom mi vnukla myšlienku na tematicky zraz japonských značiek. Čo vy na to?

Jednak to väčšinou nie sú hodinky ktoré sú bežne k videniu v obchodoch, môže to byť pre mnohých prínosné. Takže seiko, citizen, casio, orient, automaty, digi, quartz, hybridy, vintage - všetko bez obmedzenia, jedina podmienka je "made in japan" /singapore, korea atd.. :)/. teda japonská značka.

Za mňa padol návrh urobiť to v čase čínskeho lunárneho nového roku, čo je 3Feb 2011, jednak mám vtedy voľnejší kalendár :) a tiež trochu symboliky - tento kalendár používali japonci pred prechodom na gregoriánsky kalendár v r.1873. Keď by sme chceli byť mega štýloví, poďme do dobrého sushi baru. Čo ušetríme na hodinkách, patrí sa prežrať..? :)

Nápady, návrhy, sem s nimi.

• Odpovědi 182
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Už jsem navrhoval malý SUMO sraz. Zrovna kibi říkal, že rád příjde.

Jinak na Japan sraz klidně příjdu, když to bude někde, kam se dostanu. (Praha, HK, Nové Město n.Met.)

Upraveno uživatelem onney
Odesláno

Teda, škoda že je takové ošklivé počasí vzal bych jinak na vylet Galanta :D

Jinak vlastnim jen Seiko Superior...jo a nekde mozna najdu nejake prastare G-Shocky co jsem dostal kdyz jsem byl maly.

Ale moc rad se podivam na lepsi kousky ostatnich a dobremu sushi se vubec nebranim....a Sakura je i celkem cenove dostupna :)

Odesláno

Jídelní lístek Sakury vypadá báječně, rád se nechám od znalců zasvětit do japonské kuchyně. A doufám, že do 3.2.2011 už budu mít svoje "vytuněný" Suma.

Odesláno

3.2. už bych sice rád vlastnil jenom jedny Seika (a ještě k tomu nejspíš stále u hodináře...), ale snad mě tam pustíte :) Občas mě přepadne stesk po Alpinistech, rád bych je zase viděl :D

Odesláno

Bych taktéž dorazil, ač vlastním jen jedny mechanický a jedny kvarcový seika (oboje low end). Mám pro zemi vycházejícího slunce jakousi slabost;-)

Odesláno

Bych taktéž dorazil, ač vlastním jen jedny mechanický a jedny kvarcový seika (oboje low end). Mám pro zemi vycházejícího slunce jakousi slabost;-)

...tak to z toho avataru tak nejako vyplyva :)

Návštěvník Kamil
Odesláno

Takže 3.2. restaurace Sakura, Dejvice - hlaste se:

Kamil

Odesláno

Kamil

instant

onney

mmako (pokud mi jako vstupenka stačí Grand Seiko - těch ostatních pět kousků Seiko už putuje fórem...)

ricous (budu se snažit, ale nevím jak v to bude v nové práci)

Odesláno

Kamil

instant

onney

mmako (pokud mi jako vstupenka stačí Grand Seiko - těch ostatních pět kousků Seiko už putuje fórem...)

ricous (budu se snažit, ale nevím jak v to bude v nové práci)

xjr1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...