Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, mozna mi neco uniklo, mozna jen poradne nectu toto forum, ale bylo zde nekde prezentovane ze vychazi novy a KVALITNI casopis o hodinkach?

jmenuje se WATCH IT.

Martin Safranek a David Knespl jsou minimalne 2 osoby z tohoto fora, kteri pisou clanky (alespon v cisle 3 ktere se mi nahodou dostalo do ruky) mimochodem tak bozskou upravu predni a zadni stranky jsem snad jeste nevidel.

posledni 2 vecery jsem misto tohoto fora cetl WATCH IT:-)

Odesláno
  V 3. 1. 2011 v 9:14, 'cody' napsal:

To jsi jen prehledl, resilo se to tu.

zkousel jsem zadat do vyhledavani "watch it" ale tolik odkazu na me vylitlo, ze jsem radeji zalozil nove vlakno po vzoru vsech zacatecniku a prudicu.

takze sorry a budiz mi omluvou ze jsem to psal v jako pochvalne tema

Odesláno (upraveno)

Nějaké články od členů fóra byly i ve druhém čísle, David Knespl tam měl super historický článek o starých námořních chronometrech. Doporučuji si napsat na kontaktní adresu, snad budou mít ještě nějaké zbytkové kusy.

Pro tento časopis píší i zahraniční přispěvovatelé, kteří přece jenom mají k hodinkám trošku jiný (i delší) vztah, než máme v ČR, články jsou tak různorodé i co do přístupu pisatele k hodinkám.

Upraveno uživatelem safi
Odesláno
  V 3. 1. 2011 v 9:29, 'safi' napsal:

Nějaké články od členů fóra byly i ve druhém čísle, David Knespl tam měl super historický článek o starých námořních chronometrech. Doporučuji si napsat na kontaktní adresu, snad budou mít ještě nějaké zbytkové kusy.

Pro tento časopis píší i zahraniční přispěvovatelé, kteří přece jenom mají k hodinkám trošku jiný (i delší) vztah, než máme v ČR, články jsou tak různorodé i co do přístupu pisatele k hodinkám.

druhe cislo mam jeste slibene, ale to prvni asi uz nesezenu.

ale zkusim napsat do vydavatelstvi.

Odesláno
  V 3. 1. 2011 v 9:24, 'Stepino' napsal:

zkousel jsem zadat do vyhledavani "watch it" ale tolik odkazu na me vylitlo, ze jsem radeji zalozil nove vlakno po vzoru vsech zacatecniku a prudicu.

takze sorry a budiz mi omluvou ze jsem to psal v jako pochvalne tema

Hehe, chtel jsem ti to najit a dopadl jsem uplne stejne:-)
Odesláno
  V 3. 1. 2011 v 9:36, 'Stepino' napsal:

druhe cislo mam jeste slibene, ale to prvni asi uz nesezenu.

ale zkusim napsat do vydavatelstvi.

Zkus obejít lepší hodinářství, jinak na webu v pdf.
Odesláno
  V 3. 1. 2011 v 9:41, 'dknespl' napsal:

Zkus obejít lepší hodinářství, jinak na webu v pdf.

V elektronické verzi přijdeš o pocit čtení luxusně provedeného časopisu - papír, barva, vůně, atd... to ti pdf nenabídne:D

Odesláno
  V 3. 1. 2011 v 9:44, 'safi' napsal:

V elektronické verzi přijdeš o pocit čtení luxusně provedeného časopisu - papír, barva, vůně, atd... to ti pdf nenabídne:D

Zase šetříš naše lesy a nezvětšuješ si uhlíkovou stopu ;-)
Odesláno
  V 3. 1. 2011 v 9:29, 'safi' napsal:

David Knespl tam měl super historický článek o starých námořních chronometrech.

To tě zklamu, námořní chronometry jsem psal já.

David měl ve dvojce článek o hodinkách z "divnejch" materiálů...

Odesláno (upraveno)
  V 3. 1. 2011 v 9:47, 'dknespl' napsal:

Zase šetříš naše lesy a nezvětšuješ si uhlíkovou stopu ;-)

kdyz uz je jednou vytisknuty tak nic nezvetsuju :-) a souhkasim s tim ze PDF mi nenabidne tu krasu casopisu.

Panove velke diky za tento casopis - konecne neco poradneho na ceskem malem rybnicku.

:notworthy:

P.S. a dalsi vyhoda je ze nesedim vecer na internetu - teda me to nebavi, ale manzelka mi nemuze nic vycitat ze uz zase ctu to hrozny forum.

Upraveno uživatelem Stepino
Odesláno
  V 3. 1. 2011 v 9:50, 'farářskej' napsal:

To tě zklamu, námořní chronometry jsem psal já.

David měl ve dvojce článek o hodinkách z "divnejch" materiálů...

i tak dobrý článek :P

Odesláno

Jak jsem psal do vedlejsiho vlakna, tenhle casopis ma proste stavu! WM je jen kompilat firemnich katalogu bez vyrazne pridane hodnoty, H&S jsou mnohem lepsi, ale WIT nasadil latku zatracene vysoko a je videt, ze ho redakce dela s chuti. Treba ta blbina s lumi potiskem mi udelala neuveritelnou radost.

Odesláno

Dnes mi přišlo třetí číslo. Perfektní. Má jen jednu nevýhodu ... přečetl jsem ho jedním dechem a moc rychle :D Jinak držím redakci pěsti i do budoucna, takto kvalitní tiskoviny se již dnes ve světě "on-line" moc nevidí.

Odesláno

Před časem tady na časopis upozornil YPO a od té doby jsem předplatitelem.

Dle mého nemá na našem trhu konkurenci, a to nejen kvalitou papíru a tisku, ale především obsahem.

Námět na reportáž - rozhovor se zakladatelem a provozovatelem serveru Chronomag :thumbsup_anim:

Odesláno
  V 3. 1. 2011 v 11:41, 'kibi' napsal:

a mam tam nakou fotku...? :D

Ty tam nemáš nic, ale zajímavý články (myslím, že to bylo mimo jiné něco o natahovačích nebo něčem podobně technicistním) tam má Honza Lidmaňský, což je místní kus, kterej navíc spolupořádá/kurátoruje výstavu v pražským Orloji...

Je to jeden z mála lidí, kteří tady o hodinkách něco ví a připadalo mi správný ho zmínit :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...