Stepino Odesláno 3. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2011 Ahoj, mozna mi neco uniklo, mozna jen poradne nectu toto forum, ale bylo zde nekde prezentovane ze vychazi novy a KVALITNI casopis o hodinkach?jmenuje se WATCH IT. Martin Safranek a David Knespl jsou minimalne 2 osoby z tohoto fora, kteri pisou clanky (alespon v cisle 3 ktere se mi nahodou dostalo do ruky) mimochodem tak bozskou upravu predni a zadni stranky jsem snad jeste nevidel. posledni 2 vecery jsem misto tohoto fora cetl WATCH IT:-)
Stepino Odesláno 3. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 3. ledna 2011 V 3. 1. 2011 v 9:14, 'cody' napsal: To jsi jen prehledl, resilo se to tu. zkousel jsem zadat do vyhledavani "watch it" ale tolik odkazu na me vylitlo, ze jsem radeji zalozil nove vlakno po vzoru vsech zacatecniku a prudicu. takze sorry a budiz mi omluvou ze jsem to psal v jako pochvalne tema
safi Odesláno 3. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2011 (upraveno) Nějaké články od členů fóra byly i ve druhém čísle, David Knespl tam měl super historický článek o starých námořních chronometrech. Doporučuji si napsat na kontaktní adresu, snad budou mít ještě nějaké zbytkové kusy. Pro tento časopis píší i zahraniční přispěvovatelé, kteří přece jenom mají k hodinkám trošku jiný (i delší) vztah, než máme v ČR, články jsou tak různorodé i co do přístupu pisatele k hodinkám. Upraveno 3. ledna 2011 uživatelem safi
Stepino Odesláno 3. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 3. ledna 2011 V 3. 1. 2011 v 9:29, 'safi' napsal: Nějaké články od členů fóra byly i ve druhém čísle, David Knespl tam měl super historický článek o starých námořních chronometrech. Doporučuji si napsat na kontaktní adresu, snad budou mít ještě nějaké zbytkové kusy. Pro tento časopis píší i zahraniční přispěvovatelé, kteří přece jenom mají k hodinkám trošku jiný (i delší) vztah, než máme v ČR, články jsou tak různorodé i co do přístupu pisatele k hodinkám. druhe cislo mam jeste slibene, ale to prvni asi uz nesezenu. ale zkusim napsat do vydavatelstvi.
cody Odesláno 3. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2011 V 3. 1. 2011 v 9:24, 'Stepino' napsal: zkousel jsem zadat do vyhledavani "watch it" ale tolik odkazu na me vylitlo, ze jsem radeji zalozil nove vlakno po vzoru vsech zacatecniku a prudicu. takze sorry a budiz mi omluvou ze jsem to psal v jako pochvalne tema Hehe, chtel jsem ti to najit a dopadl jsem uplne stejne:-)
dknespl Odesláno 3. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2011 V 3. 1. 2011 v 9:36, 'Stepino' napsal: druhe cislo mam jeste slibene, ale to prvni asi uz nesezenu. ale zkusim napsat do vydavatelstvi. Zkus obejít lepší hodinářství, jinak na webu v pdf.
tombed Odesláno 3. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2011 tady to bylo http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/30251-watch-it-casopis/page__p__446273__hl__%2Bwatch+%2Bit__fromsearch__1&do=findComment&comment=446273 a starší číslo mi bez problému doposlali
safi Odesláno 3. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2011 V 3. 1. 2011 v 9:41, 'dknespl' napsal: Zkus obejít lepší hodinářství, jinak na webu v pdf. V elektronické verzi přijdeš o pocit čtení luxusně provedeného časopisu - papír, barva, vůně, atd... to ti pdf nenabídne:D
dknespl Odesláno 3. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2011 V 3. 1. 2011 v 9:44, 'safi' napsal: V elektronické verzi přijdeš o pocit čtení luxusně provedeného časopisu - papír, barva, vůně, atd... to ti pdf nenabídne:D Zase šetříš naše lesy a nezvětšuješ si uhlíkovou stopu ;-)
farářskej Odesláno 3. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2011 V 3. 1. 2011 v 9:29, 'safi' napsal: David Knespl tam měl super historický článek o starých námořních chronometrech. To tě zklamu, námořní chronometry jsem psal já. David měl ve dvojce článek o hodinkách z "divnejch" materiálů...
Stepino Odesláno 3. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 3. ledna 2011 (upraveno) V 3. 1. 2011 v 9:47, 'dknespl' napsal: Zase šetříš naše lesy a nezvětšuješ si uhlíkovou stopu ;-) kdyz uz je jednou vytisknuty tak nic nezvetsuju :-) a souhkasim s tim ze PDF mi nenabidne tu krasu casopisu. Panove velke diky za tento casopis - konecne neco poradneho na ceskem malem rybnicku. P.S. a dalsi vyhoda je ze nesedim vecer na internetu - teda me to nebavi, ale manzelka mi nemuze nic vycitat ze uz zase ctu to hrozny forum. Upraveno 3. ledna 2011 uživatelem Stepino
safi Odesláno 3. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2011 V 3. 1. 2011 v 9:50, 'farářskej' napsal: To tě zklamu, námořní chronometry jsem psal já. David měl ve dvojce článek o hodinkách z "divnejch" materiálů... i tak dobrý článek
skalis Odesláno 3. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2011 Jak jsem psal do vedlejsiho vlakna, tenhle casopis ma proste stavu! WM je jen kompilat firemnich katalogu bez vyrazne pridane hodnoty, H&S jsou mnohem lepsi, ale WIT nasadil latku zatracene vysoko a je videt, ze ho redakce dela s chuti. Treba ta blbina s lumi potiskem mi udelala neuveritelnou radost.
Jarett Odesláno 3. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2011 Dnes mi přišlo třetí číslo. Perfektní. Má jen jednu nevýhodu ... přečetl jsem ho jedním dechem a moc rychle Jinak držím redakci pěsti i do budoucna, takto kvalitní tiskoviny se již dnes ve světě "on-line" moc nevidí.
farářskej Odesláno 3. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2011 V 3. 1. 2011 v 10:38, 'safi' napsal: i tak dobrý článek zmetku
ricous Odesláno 3. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2011 Před časem tady na časopis upozornil YPO a od té doby jsem předplatitelem.Dle mého nemá na našem trhu konkurenci, a to nejen kvalitou papíru a tisku, ale především obsahem. Námět na reportáž - rozhovor se zakladatelem a provozovatelem serveru Chronomag
farářskej Odesláno 8. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2011 V 3. 1. 2011 v 11:41, 'kibi' napsal: a mam tam nakou fotku...? Ty tam nemáš nic, ale zajímavý články (myslím, že to bylo mimo jiné něco o natahovačích nebo něčem podobně technicistním) tam má Honza Lidmaňský, což je místní kus, kterej navíc spolupořádá/kurátoruje výstavu v pražským Orloji... Je to jeden z mála lidí, kteří tady o hodinkách něco ví a připadalo mi správný ho zmínit
bradda Odesláno 8. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2011 Nevíte někdo, kde se dá koupit (centrum Prahy)? Byl jsem u Dušáka, zkoušel několik trafik, ale bez úspěchu...
HonzaS Odesláno 8. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2011 Kolik vyšlo čísel? V archivu vidím jen jedno. Zrušil jsem předplatné Watchmagazinu, tak si říkám, že bych tohle zkusil jako náhradu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se