MarcelG Odesláno 8. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2011 Ty Monaca jsou fakt super, tato klasická verze je nej. Nikdy jsem je na živo neviděl, doufám, že brzy budu mít možnost :-)
Vjace Odesláno 8. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2011 Hodinky pekne (vsechny), ale ten pribeh, ten je FANTASTICKEJ!
spiderer Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 Hodne dobry vlakno, to stoji za to se sem zase vratit
M3maniac Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 7.1. jsem Ti k ním gratuloval a psal, že na narozky je musím mít to znamená v květnu...omyl už je mám! Takže už ze mě není závystivec
kulix Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2011 no dlouha cesta byla k bondovkam, hlavne to premlouvani stalo za to..a jeste mam pilotky, ktere jsem vubec nechtel a jsou celkem podarene.. na to, ze mi je jeste pred tydnem Vlada nechtel vubec a za zadnych okolnosti prodat, tak to slo velmi rychle..diky.. ale jak vidim, zivot je prece otazkou priorit, ne? BMW super, sedi paaanovi..gratulace velika..
Vladimír P. Odesláno 12. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. ledna 2011 7.1. jsem Ti k ním gratuloval a psal, že na narozky je musím mít to znamená v květnu...omyl už je mám! Takže už ze mě není závystivec Tak to gratuluji, příjemný omyl. Udělal jsi dobře, kdo ví, co bude v květnu. Foukni sem nějaké foto.
M3maniac Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2011 Fotit moc neumím tak zatím jednu rychlovku...nakonec jsem šel do funglovek, protože lidi chcou za jeté docela dost a hlavně je jich málo tak jsem se nasra.. a šel do nových.
Vladimír P. Odesláno 12. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. ledna 2011 Velká gratulace René. Vzhledem k tomu, že jsi je pořídil, tak brzo, zřejmě je máš z kamenného obchodu, neptal ses na kovový tah? Nemůžu ho nikde najít, pokud ho neseženu, prodám ledvinu a koupím si nové na kovovém tahu.
M3maniac Odesláno 13. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2011 No abych se přiznal tak se mi taky vždy více líbily na kovovém tahu ,ale i krokodýl má své kouzlo (perličkou je,že ta kůže je údajně dražší než ten kovovej tah! toto mi řekl hodináš ve švajcu)...musíš ho hledat na ebay ,ale nakonec Ti asi nezbyde něž ho koupit novej stojí cca 500 USD myslím tady v čr asi víc.Jen se bojim, jestli se vůbec dělá na ty moje, mám 2111(39mm) kalibr 12 a ty máš myslím 2113(38mm)kalibr 17 a mám pocit že tahy nebudou vzájemně pasovat, ty mé jsou trošičku větší.No uvidíme, až je mi líto vošoupávat toho krokodýla ,ale když vím, že je nikdy nebudu prodávat tak je mi to celkem šumák
M3maniac Odesláno 13. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2011 Jinak nejsou z flóry Pepo ,ale z Vaňkovky
amateur Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 jojo pěkný, gratuluju. monaka mají svůj styl. a proč jsou tu monaka tak vzácný?
Návštěvník Kamil Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 ... a jsou fakt hezké, ale nejvíc mě dostaly v černém provedení!Ale no fuj! Když Monaca, tak v modré. To je jako bys nosil Doxa SUB v jiné barvě než oranžové (viď tombede ).
M3maniac Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 jojo pěkný, gratuluju. monaka mají svůj styl. a proč jsou tu monaka tak vzácný? No asi proto , že to jsou legendární hodinky, že nové stojí téměř kilčo a starší a zachovalé se hold blbě hledají...
Josef01 Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 Jinak nejsou z flóry Pepo ,ale z Vaňkovky Díky za info
Josef01 Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 Ale no fuj! Když Monaca, tak v modré. To je jako bys nosil Doxa SUB v jiné barvě než oranžové (viď tombede ). Tak většina Monaco se dělá v černé, ta modrá mi nevadí, ale na můj vkus je moc světlá. Ty modré se dají použité v pěkném stavu koupit od 50 tis. a nevidím v tom nějakou vzácnost, naopak je jsou jich plné weby.
Hasňa Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 I v cerne se mi moc libi. V modre vice, ale cerna je taky prdacka. A k tem SUBum, klidne si dokazu predstavit, ze mam cerne. Jsou super a uz jsem i premyslel o vymene. Redford mel cerne a to mi neda spat. Takze ta barva je ciste osobni uhel pohledu. Ze tombede?
M3maniac Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 Tak většina Monaco se dělá v černé, ta modrá mi nevadí, ale na můj vkus je moc světlá. Ty modré se dají použité v pěkném stavu koupit od 50 tis. a nevidím v tom nějakou vzácnost, naopak je jsou jich plné weby. Tak já mám ten problém , že mám rád modrou barvu, porsche a SMQ a u mě to byla jasná volba ,jinak modré monaca hledám různě na webech cca 2roky jako že top stav,za slušnou cenu a můžu ti říct že třeba na ebay je 2000eur startovní cena (a objeví se dvoje za měsíc) a tady jsem za dva roky viděl asi dvoje a vždy černé.A když chce někdo za 8let staré hodinky a používané hodinky 55 to pro mě není úplně ideální koupě...top stav je od 60ti a to se asi vyplatí přemýšlet o vylepšených a zcela přepracovaných 2111 ikdyž si klidně řekli o cca 17.000 víc.
Vladimír P. Odesláno 14. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 (upraveno) Svatá pravda, rozumná řeč. Taky jsem tu dost dlouho marně čekal na Monaka v prodejní sekci a když konečně nějaký prodej proběhl, byl jsem bohužel mimo. Ale jsou tu v historii myslím pouze dva prodeje. Já jsem provedl řádné šetření, kde se poděly ty černé na tahu, ale bez kladného poznatku a případ musel být odložen. Nadále však budu pokračovat v šetření a zjištění osoby pachatele tohoto protiprávního jednání. Brzo tady, ale budou asi ty mé, protože ten kovový tah u nás stojí 10000,-Kč a to si opravdu už raději koupím nové. Zatím se to ve mně pere, protože Steve McQeen je měl taky na kůži, ale na druhou stranu se mi víc líbí na tahu, tak uvidíme. Je, ale pravda, že teď, když už jedny mám, jsem docela rád, že jich je mezi chronomagama tak málo. Upraveno 14. ledna 2011 uživatelem Vladimír P.
Cyril Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 Táhni od služebního počítače a běž nám pomáhat a chraň nás!!!!!!!!! Vím že jsi v práci!!!!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se