panedge Odesláno 9. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2011 Moje svítěj zeleně a svítěj dobře a dlouho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 9. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2011 ty oranz svitej stejne dlouho ale tak nejak min - nekdo mi to vysvetloval ze je to tim ze lidsky oko vnima oranzovou barvu jinak nebo co.. A stejne mame pekny hodinky, co mAra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamikadze Odesláno 9. dubna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2011 Presne tak mAra.je to tak.ja uz mam 2 orisky,ale je to pravda orange a zelena.Ale ako pisete su krasneeee.Moje orange budia dojmom luxusu skor ako modre.Ale chcel som decent tak som zvolil tieto.Ved coskoro pojdu znova do sveta.Kazdy rok ine))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 10. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2011 (upraveno) Mě se líběj oboje,dlouho jsem přemejšlel,kterou barvu si vzít,nakonec jsem vzal klasiku,když potápky tak modrýVysvětlí mi někdo toto:v návodu se píše jak štelovat datum-takže aby se nepřetáčelo kdy nemá,vytáhne se korunka do polohy na seřízení času a hodiny se nastaví na 5:00.Potom se korunka posune do pozice na seřízení datumu.Seřídím,znovu vytáhnu korunku,nastavím hodiny a hotovo.Datum se pak překlápí jen o půlnoci.Jaktože ty hodinky ví ,že není poledne respektive noc a přetočí to hned po týhle procedůře správně? Upraveno 10. dubna 2011 uživatelem panedge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kunstler Odesláno 2. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2011 Přidávám svoje dva kousky od Orisu. WilliamsF1 Team Day Date a Divers Titan 'C' Small Second Date. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 2. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2011 pěknej páreček máš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 2. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2011 kunstler-to je dobrej rozjezd,moc pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 2. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2011 Nenajde se zde někdo, kdo by byl lepším majitelem těmto Artelier Big Date ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KPX Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2011 Laďo moc pěkně, ty "small second date" jsem viděl na srazu, ale čekal jsem že už se pochlubíš s "jednoručkama".K.P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kunstler Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2011 Čau Kamile, priority se od srazu změnily a po Orisech jsem si pořídil dvoje Béčka. Zítra snad stihnu hodit vlákno i s fotkama do chlubírny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubaJ Odesláno 13. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2011 Přidám se do klubu a vlastním Oris Classic Date. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saša1 Odesláno 11. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2011 Nadar jsem tady 14 dní a jsem začínající hodinkovej maniak .Dnes jsem si dovezl od Opluštila ty samé Orisky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saša1 Odesláno 11. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2011 Tak by ma zaujimalo,kto co vlastni a kolko nas tu je,kedze uz je tu rozoberane panerai a ine znacky,ale nikde som nenatrafil na Orisakoch takze 1.jamikadze alias Miro,prve boli diverky 44 black na tahu.A teraz bije srdce small second date orange na tahu. Dnes jsem si ty samí dovezl.Snad zítra přidám nějaké fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 11. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2011 Moje Oris rodinka: - vlevo puvodni Chronoris z roku 1970- vpravo reedice Chronoris z roku 2005 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charpy Odesláno 15. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2011 Také se připojuji Hodinky zatím nejedou, ale vše je v řešení.... Indentifikace: jediné co vím že jsou z období 1904-1910, zbytek nevím, to by chtělo asi napsat do Švícar že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 15. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2011 Moje Oris rodinka: - vlevo puvodni Chronoris z roku 1970 - vpravo reedice Chronoris z roku 2005 Pěkný to máš, gratulace. Jen tak dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 15. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2011 Pěkný to máš, gratulace. Jen tak dál. Diky, ty mas nebo mel jsi taky peknou sbirku . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 15. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2011 Diky, ty mas nebo mel jsi taky peknou sbirku . Ještě pořád mám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kabi4 Odesláno 18. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2011 Přidávám se s jednima Classic -kama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny357 Odesláno 1. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2011 taky se hlasim, poridil sem si ORIS TT1 Diver titan, 1000m WR, 44mm. Maximalni spokojenost jen posilhavam po 47mm... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se