Cyber Odesláno 2. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2011 (upraveno) tak na Daytony ti nedaj slevu nikde na světě ani dollar tam je štěstí koupit je za ceníkovku... jinak Carollinum má pobočku i na letišti, kde prodává bez DPH, usmlouvejte k tomu ještě 20% a jste na krásný slěvě 1/3 přesně Kolik jsi kupoval Dayton? To mě zajímá... tady jeden člověk říká, že jde usmlouvat 20 procent běžně, a druhý že nic. Ted v tom budu mít hokej Na letišti, myslíš jako podvod s DPH? Aha... no to mě nenapadlo. Upraveno 2. srpna 2011 uživatelem Cyber
Cyber Odesláno 2. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2011 Neměl jsem za pět, ale mám pocit, že si pleteš marži a obchodní přirážku. Marže se vždy počítá z maloobchodní/prodejní ceny, stejně tak sleva/rabat/discount atd.... Fakt je ten, že slevu ti AD dá a záleží na situaci, jak velká bude. Jak už jsem napsal, je to business a zákon nabídky a poptávky tam platí, tak jako jinde. Psal jsi že dokážeš 20% bez problémů. Můžeme se někde příští týden potkat? Páč nejsem v obchodě moc dobrej, tak bych si přes Tebe Rolexy rád objednal. Ať to není jen velkohubý plácání o ničem, tak to budou konkrétně nový Explorery II . Dej mi slevu 14% a zbytek si nech. Jestli si domluvíš bezproblémovou slevu 20%, nebo si zařídíš problémovou 30%, mě je jedno. Průběh transakce a finálovou slevu rád zveřejním, ať Ti nalákám zákazníky. Detaily kdy a kde mám být mi napiš do SZ, díky.
xjr1 Odesláno 2. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2011 (upraveno) Hele já bych Daytony v oceli bral, stačila by mi 15% sleva, když mi je bez problémů seženeš, ještě ti hezkej peníz zbyde, to je dobrej kšeft, ne ? Mimochodem, marže se počítá od spodu, z nákupní ceny, to co se počítá z prodejní ceny je rabat, sleva atd, Jarett to má dobře. Ale to je fuk, je to jen hra se slovy... Edit: Cyber byl rychlejší, už máš dva zákazníky Upraveno 2. srpna 2011 uživatelem xjr1
Matthew Odesláno 3. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2011 (upraveno) Kolik jsi kupoval Dayton? To mě zajímá... tady jeden člověk říká, že jde usmlouvat 20 procent běžně, a druhý že nic. Ted v tom budu mít hokej Na letišti, myslíš jako podvod s DPH? Aha... no to mě nenapadlo. já ani jedny a u tohohle vlákna jsem jenom pro pobavení tak mě do toho nezatahuj a až budu chtít nový Rolexky od AD tak to budou Daytony a tam bych byl rád kdyby byly aspoň za tu ceníkovku s tim Carollinem by mě to taky nenapadlo, kdyby si to nenapsali do katalogu... ale na internetu to tak otevřeně nepíšou... no každopádně na to potřebuješ ještě letenku do vybraných zemí mimo EU http://www.carollinum.cz/cs/carollinum-airshop.html Upraveno 3. srpna 2011 uživatelem Matthew
Pirx Odesláno 3. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2011 To je zajimavy, letenka mimo EU staci treba do Curychu, ta se da sehnat za pul darma.... ty ceny pak jsou fakt o 20% nizsi? ... jsem tam pred mesicem sel kolem, meli tam reklamu na Cosmograph...
bandicoot Odesláno 3. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2011 Neznám cenovou (a slevovou) politiku butiků a AD, ale když je běžný dostat se na slevu 20%, proč jsou jetý rolády tak drahý?A proč to ty lidi navíc jetý kupujou, když to můžou mít nový a s kafem u AD?
Matthew Odesláno 3. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2011 To je zajimavy, letenka mimo EU staci treba do Curychu, ta se da sehnat za pul darma.... ty ceny pak jsou fakt o 20% nizsi? ... jsem tam pred mesicem sel kolem, meli tam reklamu na Cosmograph... psal jsem do vybraných zemí, nepamatuju si to přesně, vim že jsou tam USA, Norsko, Kanárské ostrovy...
Pirx Odesláno 3. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2011 No tak ale jestli je to skutecne jako 'nakup bez dane', tak by se to melo vztahovat na vsechny zeme mimo EU, i Svycarsko.....?
Matthew Odesláno 3. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2011 No tak ale jestli je to skutecne jako 'nakup bez dane', tak by se to melo vztahovat na vsechny zeme mimo EU, i Svycarsko.....? tak se tam než zeptat a oni ti k tomu řeknou víc než já tohle je reálně existující šance na slevu, narozdíl od těch mnoha imaginárních o kterých se tu píše...
Pirx Odesláno 3. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2011 No praaaave, hlavne jestli je to fakt cela DPH, tedy 20%, tak to je pekny... akorat nez ja zas nekam poletim...
ava Odesláno 3. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2011 Díval jsem se na letišti a ty ceny jsou uplně stejný jako v obchodě ve městě.
Matthew Odesláno 3. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2011 Díval jsem se na letišti a ty ceny jsou uplně stejný jako v obchodě ve městě. prodávám jak jsem koupil, možná ti to odečtou až po předložení letenky do těch jimi vybraných destinací... chce to pozjišťovat jak to opravdu je, ale něco na tom bude určitě...
ava Odesláno 3. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2011 Ve středu letím na dovolenou, tak to můžu přesně zjistit, o jaké ti jde přesně?
Matthew Odesláno 3. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2011 Ve středu letím na dovolenou, tak to můžu přesně zjistit, o jaké ti jde přesně? mně o žádné ale zjisti to bude se to hodit...
Donuts Odesláno 3. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2011 prodávám jak jsem koupil, možná ti to odečtou až po předložení letenky do těch jimi vybraných destinací... chce to pozjišťovat jak to opravdu je, ale něco na tom bude určitě... Odectou, a hned te nahlasi celnikum, kdybys cirou nahodou zapomnel po navratu proclit.
ava Odesláno 3. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2011 Chci se tam stejně podívat, krátí to čas při čekání na odlet, tak se na to poptám.
Jata Odesláno 3. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2011 chcem napísať ohľadom zjednania zľavy....mam skúsenosť, že som v jednom "hodinárstve" zjednal zľavu 20% a pri druhej návšteve v tom istom obchode, ale z iným predavačom, ktorý mi povedal, že oni poskytujú zľavu max 5% ....tak si vyberte
Pirx Odesláno 3. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2011 Odectou, a hned te nahlasi celnikum, kdybys cirou nahodou zapomnel po navratu proclit. Takhle preci Duty Free nefunguje, to by moc kseftu neudelali, kdyby kazdyho pri zpatecni ceste zkasirovali financove...
Cyber Odesláno 3. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2011 Proč si myslíte, že by měly podvody procházet takhle snadno ?
Pirx Odesláno 3. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2011 Proč si myslíte, že by měly podvody procházet takhle snadno ? Pokud je to na mne, tak se priznam, ze nejsem odbornkem na dane a cla, vychazim pouze z toho, ze koncept duty free shopu na letistich funguje uz nekolik desitek let... Coz samozrejme neni omluva, pokud se dle platne legislativy jedna o podvod, nicmene je prekvapive, ze na tom spousta firem zalozila celkem slusnou zivnost...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se