Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím dámy a pány.Potřebuji velmi nutně kulaté švýcarské hodinky do 500$.Abych nelhal,nepotřebuji je nutně,ale...MUSÍM je mit.To jistě chápete.Po poměrně dlouhém exkurzu po téměř všech zdejších fórech a zjištění otřesného faktu,že čím větší objem informací vstřebávám,tím více se moje mysl zatemňuje a že tato přímá úměra generuje úvahy o blahodárném účinku lobotomie,dovoluji si vyhlásit(dokud jsem ješte něco při smyslech)malou anketu.Anketu nikoli na téma:Nejlepší značka HODINEK/hodinek,nýbrž na téma:Jakému způsobu pořízení tikajícího tvorečka dáváte(dali jste)přednost, a z jakého důvodu.Děkuji za pochopení,

Odesláno (upraveno)

Prve a dlho sledovane automaty Fortis som kupil v kamennom obchode.

Dovod - aspon raz v zivote si to vychutnat, posediet si v predajni, pokecat, vyskusat si aj ine hodinky a nakoniec ukazat: Ano, prosim si tento model.

Upraveno uživatelem StanoBare
Odesláno

Prvni hodinky (Festina Tour de France 2010) jsem poridil v hodinarstvi kam jsem jen tak z pleziru vlezl (dlouho moc dlouho jsem chtel poradne hodinky...) Na zaklade teto koupe jsem zavital na toto forum a MOR NA ME!!! Do mesice jsem letel do Prahy koupit citizenky do prace od clena mistniho fora (foto obou hodinek v Galerii) a minuly tyden jsem opet obednal hodinky od clena tohoto fora tentokrate - Hamilton Twilight (dorazi snad zitra... - foto cekejte). A musim si zakazat pristup sem nebo co, bo 3je hodinky za 4 mesice .... No cesta do pekel a k rozvodu :D

mAra

Odesláno

Samozřejmě si uvědomuji,že za tu cenu to nemohou být HODINKY,ale pouze hodinky.To rozpětí mělo být nad 500$,to jsem se upsal,nicméně zatím investuji do do jiných značek než Rolex atd.,např,Glock,Colt,S&W.'Šlo mi o to,zorientovat se v důvěryhodnosti prodejců.Např.v kamennénm obchodě předpokládám jistou míru serioznosti nehledě k tomu ,jak psal StanoBare,že je tu možnost vidět daný kousek in natura ještě před vlastní koupí a navíc jsou k dispozici i jiné kousky které,dejme tomu,lze vyhodnotit jako lépe padnoucí,lepší,hezčí atd.Naproti tomu internetové obchodování se mi také líbí.Zde hraje zase roli nižší cena, větší výběr atd.Ovšem serioznost prodejců je pro laika velmi těžko odhalitelná.Shrnuto-zajímají mě Vaše zkušenosti s tímto typem obchodování,eventuelně nejaká dobrá rada jak co nejméně nalatět. .Děkuji.

Odesláno

Samozřejmě si uvědomuji,že za tu cenu to nemohou být HODINKY,ale pouze hodinky.To rozpětí mělo být nad 500$,to jsem se upsal,nicméně zatím investuji do do jiných značek než Rolex atd.,např,Glock,Colt,S&W.'Šlo mi o to,zorientovat se v důvěryhodnosti prodejců.Např.v kamennénm obchodě předpokládám jistou míru serioznosti nehledě k tomu ,jak psal StanoBare,že je tu možnost vidět daný kousek in natura ještě před vlastní koupí a navíc jsou k dispozici i jiné kousky které,dejme tomu,lze vyhodnotit jako lépe padnoucí,lepší,hezčí atd.Naproti tomu internetové obchodování se mi také líbí.Zde hraje zase roli nižší cena, větší výběr atd.Ovšem serioznost prodejců je pro laika velmi těžko odhalitelná.Shrnuto-zajímají mě Vaše zkušenosti s tímto typem obchodování,eventuelně nejaká dobrá rada jak co nejméně nalatět. .Děkuji.

Hele, na rovinu: tohleto posezení v křesle u kafíčka, zatímco si zkoušíš exempláře na zápěstí, se dá provozovat u hodinek od padesátí tisíc kaček nahoru - jestliže chceš investovat desítku (nebo kolik je dneska kurs na pět set dolarů), tak budeš stejně svý hodinky kupovat jako sekanou v housce přes pult. A v tom zase nějak výjimečně extra potěšení není.

eBay a spol jsou vždycky loterie - buď máš kliku na prodejce, poštu a celníky, nebo si vytáhneš blbou kartu, no. A i když se tu o tom moc nemluví, tak už samotná skutečnost, že ti celníci napálí dorovnání DPH, dokáže pocit z novejch hodinek náramně pokazit.

Odesláno

V téhle cenové relaci se člověk akorát těší, až mu dá pošťačka lístek do schránky (nebo zavolá šofér). Ale i to je potěšením, obzvlášť, když rozbaluješ a čekáš, co tam vlastně bude. :)

Odesláno

Hele, na rovinu: tohleto posezení v křesle u kafíčka, zatímco si zkoušíš exempláře na zápěstí, se dá provozovat u hodinek od padesátí tisíc kaček nahoru...

Kosice OC Carrefour, autorizovany predajca Fortis - posedis pri kavicke, pokecas o hodinkach, vynachvali Fortis (ved, co by to bol za autorizovaneho keby to bolo inak, ze :) ) a nestali 50 000Kc...Presli sme spolu vsetko co mal k dispozicii, pokecali o inych (Epos, a hlavne Bulova), ktoru by chcel zahrnut do predaja takisto ako AD. Nic svetaborne, ale zaujem tam bol a cloveka to potesi.

samozrejme viem si predstavit este rozdiel prezentacie napr. u GP na Staromaku v Prahe...ale osobna skusenost je taka, ze sa to da aj pri lacnejsich hodinkach.

V pohode, viem ako si to myslel, aj v porovnani s "lacnejsimi" hodinkami.

Odesláno (upraveno)

Bylo by naivní pokládat mě za naivku očekávající posezení u kafíčka,poplácávání po rameni končící objetím a pozváním k návštěvě obchodníknovy rodiny.Za ty prachy.Jenom jsem se pokoušel zjistit něco víc,pozitivního i negativního a také poradního o nakupování na eBay,Amazon.com a pod. B)

Upraveno uživatelem HAIRYPAW
Odesláno (upraveno)

Bylo by naivní pokládat mě za naivku očekávající posezení u kafíčka,poplácávání po rameni končící objetím a pozváním k návštěvě obchodníknovy rodiny.Za ty prachy...

V pohode, reagoval som na predosly post, pretoze stalo sa mi, ze pri nakupe - v danom segmente drahsich veci- (bezecka obuv) bol pristup otrasny a predavujuci bez znalosti dookola krutil naucene veci z letaku...jednoducho som chcel zdoraznit pristup face to face a ked narazis na spriaznenu dusu, skutocne znaleho veci, len a len to potesi (ked uz tam nechas xtisic korun)...jasne otazka vysky sumy ebay vs. kamenny obchod je o inom, to som neriesil.

Upraveno uživatelem StanoBare

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...