Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

sesly se mi dvoje bily hodinky, unosim jen jedny - a to jeste mozna. Kery byste nechali, a proc? Zatim tak nejak vic tihnu k beckam, i kdyz sou teda mastodontni..

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

• Odpovědi 65
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Rolexu mam mrte, a becka jen jedny. A chtelo by to mit aspon jedny festovni macho hodinky, co kdybych si chtel po nocich privydelavat vyhazovanim lidi na diskotekach?

Odesláno

Rolexu mam mrte, a becka jen jedny. A chtelo by to mit aspon jedny festovni macho hodinky, co kdybych si chtel po nocich privydelavat vyhazovanim lidi na diskotekach?

....vždyť už ses vlastně dávno rozhodnul :)

Odesláno

to bych zase netvrdil. zjistil jsem, ze vlastne nejsou hodinky, bez kterych bych se v nouzi neobesel. ale na druhou stranu, je malo hodinek, ktery bych nepotreboval :D

Odesláno

Kdybych si vybíral pouze z těchto dvou modelů, tak ROLEX. Jenže Tvůj výběr se odvíjí od celé sbírky. Takže BRETLING.
Odesláno

Honzi, jeden duvod je viz výše že Rolexu mas hodne, a mne se osobne na Tobe vic libej ty béčka, ty Rolexky jsou na prvni pohled na tvy ruce takovy maly, jakoby detsky, oproti tem vsem na ktery jsme u Tebe vsici zvykly :rolleyes:

Na druhou stranu Ti tohle "dilema" docela závidím :notworthy:

Odesláno

Omegu uz mam zastoupenou, a to konkretne modelem PO Qauntum of solace. A pokud bily Omegy, tak jedine Seamaster olympic LE 2010..

jj, nevěděl jsem, že už (ještě) ty QoS máš :)

Každopádně k bílé Omeze ještě doplním parádičku - Speedy s "pukem", Alaska project.

No a jinak si myslím, že "potřebuješ" oboje - R do sbírky a Bčka na tu diskotéku ;)

Odesláno

Honzi, jeden duvod je viz výše že Rolexu mas hodne, a mne se osobne na Tobe vic libej ty béčka, ty Rolexky jsou na prvni pohled na tvy ruce takovy maly, jakoby detsky, oproti tem vsem na ktery jsme u Tebe vsici zvykly :rolleyes:

Na druhou stranu Ti tohle "dilema" docela závidím :notworthy:

Svoboda znamená být nucen rozhodnout se... :P

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...