matylda2011 Odesláno 11. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 http://www.photowatches.eu/albums/kibi/prim/orli_hnizdo/DSC_8296.jpg čí je ta nažloutlá guma hoši - přiznejte se jinak moc hezký - jsi snad druhej Kibi k tématu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matylda2011 Odesláno 11. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 Kralovsky vlakno! Tohle az si da Bert do muzea k historii Orliku, tak jim o dalsich 20% vzroste cena jakej Bert? On má volnmě přístup do muzea? - to by nebylo marný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matylda2011 Odesláno 11. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 A nastala kontrolní otázka pánové: Kolik původních 65 Orlíků máme v našem muzeu - kdopak to ví, hm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matylda2011 Odesláno 11. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 ja jsem fotil asi sestery nebo sedmery...? fotil v muzeu? se nesmí, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 (upraveno) fotil v muzeu? se nesmí, ne? Kibi je fotil na živo,ne v muzeu.Snad není hodinek,které by nefotil. Upraveno 11. ledna 2011 uživatelem bohumil.talak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 fotil v muzeu? se nesmí, ne? Když on je moc velkej; ještě větší než Elton-ochrana; ať je to, co je to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matylda2011 Odesláno 11. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 fotil jsem i v muzeu http://www.photowatches.eu/thumbnails.php?album=57 ale to nemyslim já tam nikdy nebyla...myslím v Eltonu - tam je i něco jako podniková prodejna nebo tak? páč jsem viděla u těch hodinek v odkazu lístky (to jako na prodej?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matylda2011 Odesláno 11. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 (upraveno) v muzeu podle fotek jsem našla dva Orlíky, tzn., že už jich máme celkem 13ks tož jdu v klidu spát a třeba zase zítra Upraveno 12. ledna 2011 uživatelem matylda2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matylda2011 Odesláno 12. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2011 jsou tam, myslim, dve muzea - podnikove s listecky a mestske ve vitrinach... na prodej tam nemaj nic? :-) - jinak dobrého rána přeji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2011 Jo, kam čert nemůže, tam nastrčí ženskou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2011 Čert? Bert? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matylda2011 Odesláno 12. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2011 Jo, kam čert nemůže, tam nastrčí ženskou si se blbě vyspal ne? Jo, kam čert nemůže, tam nastrčí ženskou máš Orlíky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2011 Trošku mně začíná mrzet, že jsem se Tě na začátku zastal, takový klid tady byl.......... Jinak za chvíli budeš mít 50 příspěvků a můžeš si dát inzerát na koupi (případně na seznámení s majitelem) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matylda2011 Odesláno 12. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2011 (upraveno) Trošku mně začíná mrzet, že jsem se Tě na začátku zastal, takový klid tady byl.......... Jinak za chvíli budeš mít 50 příspěvků a můžeš si dát inzerát na koupi (případně na seznámení s majitelem) 50 hele to jsem ani nevěděla, ještě jsem se nějak tady s váma nedostala pořádně k pravidlům počkej jááák jako mrzet? tak já už psát teda nebudu Upraveno 12. ledna 2011 uživatelem matylda2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2011 Královsky se bavím. Děkuji všem za příspěvky do tohoto vlákna. Ještě před rokem bych nevěřil, kam se může fandovství a touha vlastnit Orlíky vlastně posunout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matylda2011 Odesláno 12. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2011 Královsky se bavím. Děkuji všem za příspěvky do tohoto vlákna. Ještě před rokem bych nevěřil, kam se může fandovství a touha vlastnit Orlíky vlastně posunout. Jo příteli...Orlíci jsou Orlíci a to jsem snad včera dodatečně zjistila, aby toho nebylo všeho málo, že se vyrobili 25.11. na mé jmeniny - to je pech, viď? Ještěže nejsem 64 ročník, to už bych nedala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2011 25.11.? To jako v jeden den? To snad ne. Otázka je, co si představuješ pod "vyrobili". Rozepiš se prosím jak jsi přišla na 25.11.Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matylda2011 Odesláno 12. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2011 (upraveno) 25.11.? To jako v jeden den? To snad ne. Otázka je, co si představuješ pod "vyrobili". Rozepiš se prosím jak jsi přišla na 25.11. Dík. No tak to bude horší, ale zkusím to najít - někde jsem to četla...buď ve vašich různých odkazech nebo nevím ale vyděržaj pionier poohlídnu se po tom někde Já su tak šikovná : http://www.prim.cz/zajimavosti.php?id=14 Upraveno 12. ledna 2011 uživatelem matylda2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2011 Jo, k tomuhle tématu je výborná brožura, co nedávno vydal Elton. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2011 No tak to bude horší, ale zkusím to najít - někde jsem to četla...buď ve vašich různých odkazech nebo nevím ale vyděržaj pionier poohlídnu se po tom někde Já su tak šikovná : http://www.prim.cz/zajimavosti.php?id=14 Tedy 25.11. nevyrobili, ale předali armádě (tehdy tuším ČSLA). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se