Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 216
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

mě baví diskutovat o ceně :clap:

Říkáš zdarma, já říkám kilo.

No nic, přestávám kecat a jdu fachat. Je fakt, že jsem si jednu koupil na čtení, druhou k archivaci spolu s Orlíky a tu třetí jsem dostal jako revanš za cosi.

Odesláno

Říkáš zdarma, já říkám kilo.

No nic, přestávám kecat a jdu fachat. Je fakt, že jsem si jednu koupil na čtení, druhou k archivaci spolu s Orlíky a tu třetí jsem dostal jako revanš za cosi.

Nevadí, užij si je všechny ve zdraví :smile_anim:

Odesláno

Je fakt, že jsem si jednu koupil na čtení, druhou k archivaci spolu s Orlíky a tu třetí jsem dostal jako revanš za cosi.

Najdi 5 rozdílů :-)

Odesláno (upraveno)

Najdi 5 rozdílů :-)

on má 3 brožury - já ani jednu :D

on má Orlíky - já ještě ne :P

on má chuť mi jednu z těch brožur darovat - já se zdráhám, ale váhám :D

chceš ještě ty dva další? :D

Upraveno uživatelem matylda2011
Odesláno

Úžasný! Dozvěděl jsem se tu, že vlastnictví tří orlíků je terciární pohlavní znak, fazerův ara hnízdí v tisícovkách, kibi svádí ochranku v muzejích a matylda je Kateřina,která není z Plzně a která na dnes spala 5 hodin a 54 minut...

Tož tak, milý Watsone!

Odesláno

Dnešních top 20 příspěvků

Uživatel - matylda2011

Přidaný - 06-leden 11

Veškeré publikace uživatele - 58

Publikovaný dnes - 54

Já myslím, že tohle je absolutní rekord. Gratuluji - super uvedení se u nás. :smile_anim: :cheers:

Odesláno (upraveno)

Nicmene to Matylda zvladla s jistou eleganci, o kterou se tady marně pokouší asi 2000 členů. Mezitim mi stihla taky poslat pár SZ a přidat si mě do přátel. Heč Posted Image

Doufám, že neprijde rychloprodej!

Upraveno uživatelem Frantik
Odesláno

Nicmene to Matylda zvladla s jistou eleganci, o kterou se tady marně pokouší asi 2000 členů. Mezitim mi stihla taky poslat pár SZ a přidat si mě do přátel. Heč

Jen jestli nás nelakuješ, neni to celý bouda a fiktivní persona, a nechceš se tak podloudně sám dostat k Orlíkům. Tvoje latentní slabina pro primky je známá.
Odesláno

Jen jestli nás nelakuješ, neni to celý bouda a fiktivní persona, a nechceš se tak podloudně sám dostat k Orlíkům. Tvoje latentní slabina pro primky je známá.

No ale tak hodne latentní, že už o ní sám nevím Posted Image
Odesláno

No ale tak hodne latentní, že už o ní sám nevím Posted Image

Ano, a maskuješ to prohlášeními typu: Berte, a kdy už nám ukážeš ty ....... No, a Bandi se kvůli Tobě málem smíchy utopil v pivu (nebo co to bylo ....) :crying_anim02:

Odesláno

Ano, a maskuješ to prohlášeními typu: Berte, a kdy už nám ukážeš ty ....... No, a Bandi se kvůli Tobě málem smíchy utopil v pivu (nebo co to bylo ....) :crying_anim02:

Kdyby je aspoň zrovna v tý chvíli nedržel v ruce...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...