revue gt Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 Zdravím,dal jsem tento inzerát (Podložka ke snímači skel) do sekce KOUPÍM Zatím se nikdo neozval a tak se chci zeptat jestli by tu podložku ke snímači skel někdo neudělal. Koupil jsem toho kraba podle fotky, ale to co přišlo domů předčilo mé očekávání , no prostě fotka nafocená z úhlu, kde jsem nic nepoznal - že nemá podložku, to zase ano . Ale ve snímači zpuchřelá tenká gumička do vlasů, některé klepeta vyhnuta. Na email žádná odpověď a vymáhat náklady nemělo cenu, zase se člověk poučil. Už jsem ji částečně zprovoznil, ale nemám ten spodek. Aspoň nějaký plánek celkové velikosti, jak je uchycena ta pohyblivá část, její aretaci, oblouk obou části a výšku kovové části, aby se dalo dobře uchytit sklo do klepet. Dík
kubson Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 z hlavy cenu tohoto nářadí od Bergeonu neznám, ale není to myslím taková raketa, aby se vyplatila výroba samotné podložky
Bask Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 Moje skusenosti s tymto nastrojom su podivuhodne. Ten krab krasne zosadi sklicko z hodiniek, to ano, ale nasadit ho s nim nazad sa mi este nepodarilo, ani s podlozkou, ani bez nej. Robil som to uz mnohokrat. Sklicko vsadzam rucne pomocou sikovnych prstov a nechtov.
revue gt Odesláno 11. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 z hlavy cenu tohoto nářadí od Bergeonu neznám, ale není to myslím taková raketa, aby se vyplatila výroba samotné podložky PAREXO - Snímač skel KRAB kruhových - 2000,- kč ( dph ? ) SWAH - Držák sklíček VIGOR - 1500,- kč BECO - možná ta 5 položka bez zobrazení je jen spodek, neznám cenu http://www.beco-professionals.com/index.php?cat=c61_Glasabheber.html
kubson Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2011 ne, ta pátá položka bude taky nějaký krab. Podložka pod Bergeony jde koupit i samostatně, dělá se ve dvou provedeních standardní pro skla do 0,7 a pro tlusté do 1,5. Tady je produktový list. moje ceny s daní: 4266-A(E) - 400,- / 4266 - 1490,- / 6400 - 2100,-
Miloš ZIkmund Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Odesláno 18. května 2014 Moje skusenosti s tymto nastrojom su podivuhodne. Ten krab krasne zosadi sklicko z hodiniek, to ano, ale nasadit ho s nim nazad sa mi este nepodarilo, ani s podlozkou, ani bez nej.Podložka byla třeba jenom když jsme měli jeden snímač na celou dílnu. Jinak pustit sklo z kraba je pak dycky riziko jestli půjde zpátky. Takže - sesadit, ale nepouštět. Pak musí jít zpátky vpohodě.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se