mondeo2 Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Odesláno 8. října 2016 normálně abstinuji, válím se na gauči a jsem línej se i zvednout.
Lamiczka Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Odesláno 8. října 2016 Dobrej vecer vespolek. U nas se mostovalo, takze probehlo par panacku kalvadosu s cerstvym mostem. Ale ted nevim cim pokracovat
Lamiczka Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Odesláno 8. října 2016 Hlavne se odpoledne odhalovala busta Havla a byl jsem tam hrat. Jak byla kosa tak tam padl prvni grog a nejaka domaci...
Gustaf Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Odesláno 8. října 2016 já už dopil a mazu to zalomit...tak se tu mějte . jo a poslední zhasíná
prischera Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Odesláno 8. října 2016 Dneska dělám volební komisi, sčítám hlasy pro kalendář. Už sem u fotky 82 a čtvrtý Plzně.Je tu ještě někdo?
Honza.manta Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Odesláno 8. října 2016 Hele tady je víc MODů než normálních hostů. Jsem tu s mým šírázkem.
prischera Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Odesláno 8. října 2016 Bezva, já už to přerušil, pokračování zítra. Už mi hrabe
Lamiczka Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Odesláno 8. října 2016 Já pro změnu nemůžu usnout, tak jsem přišel nakouknout a dnes zase mrtvo...
spineshank Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Odesláno 9. října 2016 Dobrej vecer vespolek. U nas se mostovalo, takze probehlo par panacku kalvadosu s cerstvym mostem. Ale ted nevim cim pokracovatdnes si dávám taky most, jsem zvědavej co to udělá. ....D
spineshank Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Odesláno 9. října 2016 Zdravím! Co si mám nalejt?to nevím, já teď mošt a nespesso
spineshank Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Odesláno 9. října 2016 Já mám spíš na něco hlad jak žízeň. ...DAsi uvařím vaja a dám si na bagetu
geometr Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Odesláno 9. října 2016 Tu nepiju, je špatná do bot, natož do žaludku.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se