Přejít na obsah

VIRTUÁLNÍ HOSPODA

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jsem si vzpomněl jak jsem letos u protinožců chrápal asi tři dny v jednom hotýlku, tam by se Vám kluci horolezecký líbilo :clap:

Tak to je dobrej hotýlek :clap:

Odesláno

slušná stěna :clap: , jo a ambice? já zkoušel přesvědčit manželku, že hodinky mají smysl - i jako koníček. Včera si vzala moje Mark XV. a pravila, že by se jí taky líbily, ale menší (má fakt ručku). Tak jsem suverénně pravil, že jí to rád obstarám. Dnes jsem koukal, že Mark XII. (nejbližší menší) jsou nejlevnější za 85t a nic moc....sakra...

Odesláno

Zdarec hoši! Koukám tady je narváno :D ... zrovna jsem si nalil, že si sednu k CHRNMGu a tady takhle vysedáváte ... :) .

Odesláno

Na zdraví, tož vítej :cheers:  Má láhev bohužel také vysychá a druhá zůstane zavřená, zítra máme párty, musím být fit...Kdy zorganizujeme ChronoSněžku, někdy v létě anebo?

Zdarec hoši! Koukám tady je narváno :D ... zrovna jsem si nalil, že si sednu k CHRNMGu a tady takhle vysedáváte ... :) .

Odesláno

Na zdraví, tož vítej :cheers:  Má láhev bohužel také vysychá a druhá zůstane zavřená, zítra máme párty, musím být fit...Kdy zorganizujeme ChronoSněžku, někdy v létě anebo?

Oooo, Ty ještě nespíš jo ? :D

Hele, je mi to víceméně jedno, ideálně asi léto, na ziu tam navrch nejsem vybavenej, ale otázkou je kolik ogarů sa přidá, že?

Odesláno

to já naštěstí ne, akorát v tom teplu doplňuju víno ledem

Nevím, kde býváš, ale v Práglu už je příjemně, momentálně nějakých 13°C, takže už luftuji :) ...

Odesláno

Jako na co? Vždyť nemusíme až nahoru, kousek od Pece po cestě je super hospůdka s výborným jídlem a pivem :smile_anim: No a blázni, co si chtějí blejsknout hodinky na nejvyšším kopci ČR, proč né, můžou jít, stejně ale skončí zase v týhle krásný hospůdce.. :lol2:

afri jj ale trening je potreba..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...