PNS Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 Jsem si vzpomněl jak jsem letos u protinožců chrápal asi tři dny v jednom hotýlku, tam by se Vám kluci horolezecký líbilo Tak to je dobrej hotýlek
warann Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 slušná stěna , jo a ambice? já zkoušel přesvědčit manželku, že hodinky mají smysl - i jako koníček. Včera si vzala moje Mark XV. a pravila, že by se jí taky líbily, ale menší (má fakt ručku). Tak jsem suverénně pravil, že jí to rád obstarám. Dnes jsem koukal, že Mark XII. (nejbližší menší) jsou nejlevnější za 85t a nic moc....sakra...
PNS Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 sedm piv jsem snad v zivote v jednom dni nevypil.. No já myslim že taky né ani při megasuper oslavách
FrantisekH Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 ja kdyz dam ctyry tak je co rict a uzvjssm lizlej..a nejak uz nemuzu mit den zabitej kocovinou...
Sphinxx Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 Zdarec hoši! Koukám tady je narváno ... zrovna jsem si nalil, že si sednu k CHRNMGu a tady takhle vysedáváte ... .
Sphinxx Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 Franto, jako už pod stolem jooo ?? PNS: na pátek nějakej nevybavenej .
warann Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 to já naštěstí ne, akorát v tom teplu doplňuju víno ledem
African Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 Na zdraví, tož vítej Má láhev bohužel také vysychá a druhá zůstane zavřená, zítra máme párty, musím být fit...Kdy zorganizujeme ChronoSněžku, někdy v létě anebo?Zdarec hoši! Koukám tady je narváno ... zrovna jsem si nalil, že si sednu k CHRNMGu a tady takhle vysedáváte ... .
FrantisekH Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 afri jj ale trening je potreba..
Sphinxx Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 Na zdraví, tož vítej Má láhev bohužel také vysychá a druhá zůstane zavřená, zítra máme párty, musím být fit...Kdy zorganizujeme ChronoSněžku, někdy v létě anebo? Oooo, Ty ještě nespíš jo ? Hele, je mi to víceméně jedno, ideálně asi léto, na ziu tam navrch nejsem vybavenej, ale otázkou je kolik ogarů sa přidá, že?
Sphinxx Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 to já naštěstí ne, akorát v tom teplu doplňuju víno ledem Nevím, kde býváš, ale v Práglu už je příjemně, momentálně nějakých 13°C, takže už luftuji ...
FrantisekH Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 ja bych se pridal ale mam to hodne z ruky
Sphinxx Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 ja bych se pridal ale mam to hodne z ruky To je co hodně z ruky? Morava či?
PNS Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 .. otázkou je kolik ogarů sa přidá, že? ... že by?
African Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 Jako na co? Vždyť nemusíme až nahoru, kousek od Pece po cestě je super hospůdka s výborným jídlem a pivem No a blázni, co si chtějí blejsknout hodinky na nejvyšším kopci ČR, proč né, můžou jít, stejně ale skončí zase v týhle krásný hospůdce.. afri jj ale trening je potreba..
FrantisekH Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 To je co hodně z ruky? Morava či?zapad zapadnich cech
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se