Sphinxx Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 Jojo, taky si myslím, ale ideální by bylo to zakempovat někde dole v Peci a posedět u dobrého jídla v dobré atmosféře ...
FrantisekH Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 Jako na co? Vždyť nemusíme až nahoru, kousek od Pece po cestě je super hospůdka s výborným jídlem a pivem No a blázni, co si chtějí blejsknout hodinky na nejvyšším kopci ČR, proč né, můžou jít, stejně ale skončí zase v týhle krásný hospůdce.. no myslel jsem trening na tvou zitrejsi akci
Sphinxx Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 zapad zapadnich cech Hmmm, to už je fakt docela z ruky ... tak v tom případě by to mohl bejt Boží Dar :D ...
FrantisekH Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 to zrovna ne ale Mariandke lazne
PNS Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 ...Boží Dar, ten mám taky blíž, ale zase to má daleko afri, pokud to nebude na Petříně tak nevim , to bude mít furt někdo daleko
Sphinxx Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 Jo až takhle pod nosem jo ... já se přiznám, že západní a SZ Čechy mám nějak nerad, nelíbí se mi tamější krajina, za to východ, Beskydy, Krakonoše, Jeseníky, Jizerky ale i Schumavu můžu ...
FrantisekH Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 ja muzu jakykoli misto cech a moravy..jen ho mam z ruky..z prahy je uz vse kousek..
Sphinxx Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 ...Boží Dar, ten mám taky blíž, ale zase to má daleko afri, pokud to nebude na Petříně tak nevim , to bude mít furt někdo daleko TVL ... na Petříně bysme asi vypadali hoooodně divně ... leda si vzít Bell&Ross z topicu - jaký Zálesácký chrona? by jste si nevzali na ruku .
warann Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 Nevím, kde býváš, ale v Práglu už je příjemně, momentálně nějakých 13°C, takže už luftuji ... Nevím, kde býváš, ale v Práglu už je příjemně, momentálně nějakých 13°C, takže už luftuji ...pardubicko, venku je taky fajn, ale uvnitř baráku vedro
Sphinxx Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 ja muzu jakykoli misto cech a moravy..jen ho mam z ruky..z prahy je uz vse kousek..A Ty seš přesněji od Mariánek nebo ještě dál na západ? Ono i do těch Mariánek (z PRG) je to dost z ruky.
FrantisekH Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 no cca 10 km od marianek..no z prahy fo dvou hodin po dalnici
Sphinxx Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 warann: to je právě důvod, proč mám průvan a je tu příjemně, ráno jsem měl v ložnici okno do 1/2 otevřený, teda celý křídlo a bylo tam 27,8°C a v tom už se nedá spát ...
Sphinxx Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 no cca 10 km od marianek..no z prahy fo dvou hodin po dalnici No je to fakt daleko ... ale zas kósek do Dojčlandu ...
African Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 Musí to bejt vysoko, jinak nejdu Klidně se tam dá i lanovkou" Fakt se dá na Sněžce dobře zapařit, museli by jsme to dát přes noc a spát někde v Peci, to by šlo... pokud tam tedy zrovna nemrzne, ale to v létě asi nehrozí" A měli by jsme pěkný fotky z hodinkama" Jsem pro Sněžku v létě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
PNS Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 TVL ... na Petříně bysme asi vypadali hoooodně divně ... leda si vzít Bell&Ross z topicu - jaký Zálesácký chrona? by jste si nevzali na ruku .... na předloktí Tohle vlákno mi taky projasnilo nejeden den
FrantisekH Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 hele ona v tom dojclandu neni trava zelenejsi..i kdyz je pravda ze jsou lidi slusnejsi
warann Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 warann: to je právě důvod, proč mám průvan a je tu příjemně, ráno jsem měl v ložnici okno do 1/2 otevřený, teda celý křídlo a bylo tam 27,8°C a v tom už se nedá spát ... rozumím a přitom tohle je starej barák, kam se ve vedru obvykle chodíme chladit, ale teď se nějak nakumuloval teplem ...anebo jsem už vypil moc vína ....
PNS Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 Mně je to v podstatě jedno jen vím že víkend 9-10.8 určitě nemůžu
warann Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 "Zálesácký chrona?" tak to tu ještě chybělo
Sphinxx Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 Musí to bejt vysoko, jinak nejdu Klidně se tam dá i lanovkou" Fakt se dá na Sněžce dobře zapařit, museli by jsme to dát přes noc a spát někde v Peci, to by šlo... pokud tam tedy zrovna nemrzne, ale to v létě asi nehrozí" A měli by jsme pěkný fotky z hodinkama" Jsem pro Sněžku v létě Ty woe Ty seš normální masochista. Já mám zimu taky rád, ale tohle je už i na mě moc :D ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se