Přejít na obsah

VIRTUÁLNÍ HOSPODA

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jojo, taky si myslím, ale ideální by bylo to zakempovat někde dole v Peci a posedět u dobrého jídla v dobré atmosféře ...

Odesláno

Jako na co? Vždyť nemusíme až nahoru, kousek od Pece po cestě je super hospůdka s výborným jídlem a pivem :smile_anim: No a blázni, co si chtějí blejsknout hodinky na nejvyšším kopci ČR, proč né, můžou jít, stejně ale skončí zase v týhle krásný hospůdce.. :lol2:

no myslel jsem trening na tvou zitrejsi akci

Odesláno

...Boží Dar, ten mám taky blíž, ale zase to má daleko afri, pokud to nebude na Petříně tak nevim , to bude mít furt někdo daleko B)

Odesláno

Jo až takhle pod nosem jo ... já se přiznám, že západní a SZ Čechy mám nějak nerad, nelíbí se mi tamější krajina, za to východ, Beskydy, Krakonoše, Jeseníky, Jizerky ale i Schumavu můžu ...

Odesláno

...Boží Dar, ten mám taky blíž, ale zase to má daleko afri, pokud to nebude na Petříně tak nevim , to bude mít furt někdo daleko B)

TVL ... na Petříně bysme asi vypadali hoooodně divně :D ... leda si vzít Bell&Ross z topicu - jaký Zálesácký chrona? by jste si nevzali na ruku :D .

Odesláno

Nevím, kde býváš, ale v Práglu už je příjemně, momentálně nějakých 13°C, takže už luftuji :) ...

Nevím, kde býváš, ale v Práglu už je příjemně, momentálně nějakých 13°C, takže už luftuji :) ...

pardubicko, venku je taky fajn, ale uvnitř baráku vedro

Odesláno

ja muzu jakykoli misto cech a moravy..jen ho mam z ruky..z prahy je uz vse kousek..

A Ty seš přesněji od Mariánek nebo ještě dál na západ? Ono i do těch Mariánek (z PRG) je to dost z ruky.

Odesláno

warann: to je právě důvod, proč mám průvan a je tu příjemně, ráno jsem měl v ložnici okno do 1/2 otevřený, teda celý křídlo a bylo tam 27,8°C a v tom už se nedá spát ... 

Odesláno

no cca 10 km od marianek..no z prahy fo dvou hodin po dalnici

No je to fakt daleko ... ale zas kósek do Dojčlandu :D ...

Odesláno

Musí to bejt vysoko, jinak nejdu :P Klidně se tam dá i lanovkou" Fakt se dá na Sněžce dobře zapařit, museli by jsme to dát přes noc a spát někde v Peci, to by šlo... pokud tam tedy zrovna nemrzne, ale to v létě asi nehrozí" A měli by jsme pěkný fotky z hodinkama" Jsem pro Sněžku v létě :cheers:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

TVL ... na Petříně bysme asi vypadali hoooodně divně :D ... leda si vzít Bell&Ross z topicu - jaký Zálesácký chrona? by jste si nevzali na ruku :D .

... na předloktí :lol2: Tohle vlákno mi taky projasnilo nejeden den :clap:

Odesláno

warann: to je právě důvod, proč mám průvan a je tu příjemně, ráno jsem měl v ložnici okno do 1/2 otevřený, teda celý křídlo a bylo tam 27,8°C a v tom už se nedá spát ... 

rozumím a přitom tohle je starej barák, kam se ve vedru obvykle chodíme chladit, ale teď se nějak nakumuloval teplem ...anebo jsem už vypil moc vína ....

Odesláno

Musí to bejt vysoko, jinak nejdu :P Klidně se tam dá i lanovkou" Fakt se dá na Sněžce dobře zapařit, museli by jsme to dát přes noc a spát někde v Peci, to by šlo... pokud tam tedy zrovna nemrzne, ale to v létě asi nehrozí" A měli by jsme pěkný fotky z hodinkama" Jsem pro Sněžku v létě :cheers:

Ty woe Ty seš normální masochista. Já mám zimu taky rád, ale tohle je už i na mě moc :D :D ...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...