Joe Lemonade Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2011 seš nějakej čilel po 4hoďkách spánku.... potřeboval bych něco na srovnání....už vím, šoupnu si růžovej Hodiny jsem naspal dvě. A to od 7 do 9. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2011 Ty voe, člověk tady chvilku není a je tu taková fajn věc. Škoda, tak třeba jindy "v hospodě" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2011 Zrovna se na ně napřahuju. Jsem v klidu, protože i kdybys nespal dvě noci a vysušil tři lahve bílého, tak jsou u tebe v dobrých rukách P.S. aneb jak říkával Ali G "rrrrespect !!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2011 rrrrestecpah Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2011 Ty voe, člověk tady chvilku není a je tu taková fajn věc. Škoda, tak třeba jindy "v hospodě" Konečně hospoda kde se chlastá nonstop Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2011 Tak piju červený. Už jsem vláčnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2011 (upraveno) Taky jsem si nalil Lasmoras Malbec A taky jsem se zamiloval do domečku... Upraveno 12. ledna 2011 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2011 Já se zase pohádal kvůli prkotině se ženou a docela jsem nasranej, že jsem se nechal vytočit. Měl jsem zachovat dekorum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 13. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2011 Tady chcípnul pes, já jdu spát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 13. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2011 r-e-s-t-c-p Mno, dve lahve Catenova high altitude grapes Malbec 2007... a podepisuhu se pod Mechana, ale bylo to tu )nejes tohle vlakno) dnes fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 13. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2011 Tady chcípnul pes, já jdu spát. ooo, ale nespite mi tu, chodte spat domov...poutieram este stoly...taaak... a vyzera to, ze krasne stiham prvy nocak domov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helex Odesláno 13. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2011 Já bych si ještě sklenku dal...takovou kapůrkovů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe Lemonade Odesláno 13. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2011 (upraveno) .. to hovoří za vše, no ne? Upraveno 13. ledna 2011 uživatelem Joe Lemonade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2011 (upraveno) někdo na pokec? mohl bych to napsat do vlákna " co mě naštvalo" ale vypustím to v hospodě....Dnes mi přišla origo guma na Marinemastery. Tak jsem se ji jal zkracoval, žel bohu po sedmičce vína....a tak jsem zkracoval a zkracoval.... až mě škrtí... no jo Upraveno 14. ledna 2011 uživatelem milosklikar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2011 ja si dam len rychly caj a padim prec, cely den za pc ale blizi sa nam vikend a cas portskeho po tyzdenom vynechani alku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2011 ja si dam len rychly caj a padim prec, cely den za pc ale blizi sa nam vikend a cas portskeho po tyzdenom vynechani alku. po portském mě vždycky bolí hlava....ale chutná mi...to jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2011 dnes na pive. zatial davam tretie ale volako mi prestava chutit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2011 treba pit menej ako liter po portském mě vždycky bolí hlava....ale chutná mi...to jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2011 černej morgan, jenom ohřívací pauza u focení, nějak nám tu stoupá voda, tak dokumentuju..Miloši, soucítím s Tebou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helex Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2011 Portský branco 1:1 s tonikem na ledu, super Hele třeba se ta guma časem trošku vytahá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se