Přejít na obsah

VIRTUÁLNÍ HOSPODA

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 31. 12. 2014 v 9:25, Kat251 napsal:

Asi jsem včera pil špatný energy drink, no jsem dnes bez energie...

To máš z toho nočního přežírání...

Jinak já jsem zatím jen na vodě, energy drinky si nechávám na odpoledne....

Návštěvník YPO
Odesláno

tag sem se do toho už taky pusil .... sice před jedenáctou piju zcela vyjímečně, ale když je ten významnej den, tak se nedá nic dělat .... pak si pudu voholit hubu, umejt pytlík a vyvonět abych byl na ten novej rok řádně nachystanej ....

jó kuci brzo vám to tady zavřou .... prej se vyrabí rum v tabletách .... nebo bude františek lékárník .... třeba

Odesláno
  V 31. 12. 2014 v 9:57, YPO napsal:

tag sem se do toho už taky pusil .... sice před jedenáctou piju zcela vyjímečně, ale když je ten významnej den, tak se nedá nic dělat .... pak si pudu voholit hubu, umejt pytlík a vyvonět abych byl na ten novej rok řádně nachystanej ....

jó kuci brzo vám to tady zavřou .... prej se vyrabí rum v tabletách .... nebo bude františek lékárník .... třeba

hele já si tu vejšku dodělam a budu to prádávat různý další laskominy..třeba vodku jako želé nebo bramborovej salát se singlmaltkou a tak

Návštěvník YPO
Odesláno
  V 31. 12. 2014 v 10:05, FrantisekH napsal:

ypo já z nich pletu pomlázky na velikonoce a nebo když jsou dlouhý dýl tak je prodávam na paruky pro voskový figurýny

já si je lepím do nosu, tam mi totiž nerostou

Odesláno (upraveno)
  V 31. 12. 2014 v 10:09, YPO napsal:

já si je lepím do nosu, tam mi totiž nerostou

Mě tam rostou hafo(v nose) a trhám si je, jestli chceš budu ti je posílat a můžeš si je implantovat.. Upraveno uživatelem Kat251
Návštěvník YPO
Odesláno
  V 31. 12. 2014 v 10:13, Kat251 napsal:

trhám si je

tomu nevěřím ... to bolí víc než zarostlej nechet

Odesláno
  V 31. 12. 2014 v 10:15, YPO napsal:

tomu nevěřím ...

Jo a co s tím mám dělat? vypadá to hnusně, nejhorší je když se ti to po tom vytrhnutí zanítí, to zčervená celý nos a to pak bolí... Manželka se mi taky diví. Nejvíc to bolí na kosti přepážky

Návštěvník YPO
Odesláno
  V 31. 12. 2014 v 10:17, FrantisekH napsal:

ypo, kat je z brna myslíš že trhání chlupů je horší jak fandit kometě?

jak se fandí kometě ? když letí vokolo ? ....... hustý

Návštěvník YPO
Odesláno
  V 31. 12. 2014 v 10:18, Kat251 napsal:

Jo a co s tím mám dělat? vypadá to hnusně, nejhorší je když se ti to po tom vytrhnutí zanítí, to zčervená celý nos a to pak bolí... Manželka se mi taky diví. Nejvíc to bolí na kosti přepážky

já na to mám takovou mašinku ..... jak to popsat ? ...... prostě to vypadá jako mixér ..... možná to má franta skladem ..... a vůbec to nebolí

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...