sureshot Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2011 tri sestry prve albumy su podla mna (aj pre mna osobne) uplne zasadne, s hudbou a hlavne v tychto styloch je to ako z pc hrami, na zaciatku maximum hratelnosti minimum grafiky a dnes tu hraciu-impotenciu zakryvaju grafikou.depeche netreba komentovat, myslim ze stopu nechali v mnohych a krasne drzia formu.iron maiden. 7th son krasny album, run to the hills na radiu vzdy potesiked sme uz pri tom spektre poznas 4,33 pre klavir od Johna Cagea? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2011 Taky stíhám fšechno dokonce občas i klasiku ale co tedy nemusím je PLNÁ TAŠKA EVY A VAŠKA Každý čtvrtek.... http://www.cinemacity.cz/filmy.php?kino=4&menu=0&id=9047 asi by to mohlo být fajn. Nebo jezdíme na Smetanovu Litomyšl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2011 tri sestry prve albumy su podla mna (aj pre mna osobne) uplne zasadne, s hudbou a hlavne v tychto styloch je to ako z pc hrami, na zaciatku maximum hratelnosti minimum grafiky a dnes tu hraciu-impotenciu zakryvaju grafikou. depeche netreba komentovat, myslim ze stopu nechali v mnohych a krasne drzia formu. iron maiden. 7th son krasny album, run to the hills na radiu vzdy potesi ked sme uz pri tom spektre poznas 4,33 pre klavir od Johna Cagea? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2011 Jo stojí to zato dát si občas relax,no nic dopiju a půjdu Pánové bylo mi ctí tak někdy zase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2011 jasne, dost bolo srandy podme spat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2011 Dobrou chlapi...a dík za společnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2011 Sorry, že som tak náhle pred polnocou opustil hospodu, prišla po mňa manželka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2011 Dobrou chlapi...a dík za společnost. Mimochodem...dobrej film. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2011 to je moc dobrej film... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2011 nazdar chlapi, ku robote budem jednou nohou v krcme a dopijat irish Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe Lemonade Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2011 Sakra, kam nám zapadla hospoda? Tak co jste dělali dneska, při takovém krásném slunečném dni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2011 lietali po meste mali stretnutia, dospavali velmi neskore "uz idem spat" a bortili sa s html, js, css... idem si naliat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2011 hmmm zjistil jsem,že mám knedlík v krku,tak z hospody nic nebude,a to jsem si říkal jak jsem to dobře zvládnul.Doprčic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe Lemonade Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2011 To já se byl projít se psem, pak projít ještě jednou a umýt auto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2011 tazka pohoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 7. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2011 Tak som tu po dlhsom case opat. Je nacase zabit par mozgovych buniek. Som na nocnej, nastastie je klud, tak mam cas aj na hospodu. Prida sa nekto, nech tunie som sam ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 7. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2011 Popíjím si doma u pc... Ještě bych dal doutník, ale to by mi tady smrdělo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 7. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2011 Ahoj,kam jinam se pochlubit nez s kolegama na pivu (ci jinem alkoholu)... Dneska jsem podepsal kupni smlouvu na novej byt. Tak sedim doma, popijim a tesim se z radosti mAra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2011 Ahoj, kam jinam se pochlubit nez s kolegama na pivu (ci jinem alkoholu)... Dneska jsem podepsal kupni smlouvu na novej byt. Tak sedim doma, popijim a tesim se z radosti mAra Tak to jsem kdysi taky zapil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 25. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2011 Někdo ponocuje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se