Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Jojo, nějaká žena je měla, ale ta to měla hozený jinak, svýho času poptávala navitimer world (nebo chrono-matic teď už nevím), protože normální nav byl prý malý.

Můj pohled: Určitě by tyhle hubloty na ženský ruce slušely jako skoro žádný jiný hodinky. Tohle nejsou jen tak omylem velký hodinky. Tohle jsou záměrně velký hodinky.

Jediný problém vidím v mezeře, která se udělá při upnutí hodinek na malou ruku a tím pádem ohnutí řemenu od pouzdra. vypadá to pak, jako by řemen byl málem vypadlý. Je vidět ta slabší část gumy a můj dojem u toho je takový "to přece nemůže držet".

Upraveno uživatelem bandicoot
  • Odpovědi 47
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ta bílá pěkná je. To jo. i když ta luneta je jako by skleněná( keramika?). To mi nevadí, jako celek pěkné.

Ale je tam trochu přešroubkováno. Standartní (pro mě) neduh Hublotu. Navíc - luneta je přichycena krásnými Hublot-šrouby, a na bocích obyč "šlice". Pásek - opět jejich standartní šrouby. To mě trochu vadí.

Jinak ta představa B&W v rodině...

Odesláno (upraveno)
  V 13. 1. 2011 v 13:51, 'mrakodrap' napsal:

Ještě jedno foto ve společnosti kamarádů.

Uááááááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!

edit: škoda těch rozmazaných bépéček a granddátů, to jsou taky kamarádi jak víno

btw, dával jsi sem fotky kalibru těch BP? To jsem zíral...

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno

Mrakouši měl si založit nový vlákno, něco jako "domácí erotika". Jak jinak tohle nazvat? Je to neuvěřitelnej pohled. Dávám jako wallpaper :-)

Odesláno
  V 13. 1. 2011 v 13:51, 'mrakodrap' napsal:

Ještě jedno foto ve společnosti kamarádů.

To mi děláš shválně, po těch BP slintám už dobrých 14dní a teď ještě ty JLC :suicide_anim:Ale je to balzám pro oko :)

Odesláno (upraveno)
  V 15. 1. 2011 v 21:21, 'volfda' napsal:

To mi děláš shválně, po těch BP slintám už dobrých 14dní a teď ještě ty JLC :suicide_anim:Ale je to balzám pro oko :)

Mel jsem tu cest. Je to masakr, extrem, zazitek. Dejchne na Tebe krasna hodinarina, ale i lehce morbidni chlad... Fakt je to bomba.

Edit: Omluva, určeno pro Braddu, postováno z telefonu po lahhvince šlaftrunku...

Upraveno uživatelem Locque
  • po měsících...
  • po měsíci...
Návštěvník kupec
Odesláno

Úžasná zbierka.............závidím ti ju..................:jawdrop:

Odesláno

Nádherná sbírka, i když ty bílé Hubloty bych nahradil modelem Big Bang Ayrton Senna kamarád je má a jsou úžasné...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...