solidus Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 Ahoj pánové, nějakou dobu to tady sleduju a po zakoupení G-SHOCK GA-100 (ana-digi) jsem si říkal, že mám vyřešeno. Tak radši jen čtu a nepřispívám, abych nepropadl choronobundusu. A jak si tak krásně žiju v tom, že nechápu, proč mít automaty a co tak sakra maj všichni na těch hnusnejch monstrech .... jsem si došel k tomu, že CHCI a POTŘEBUJU Monstra případně bych uvažoval i nečem dalším z nabídky SEIKO. Našel jsem si je za slušnou cenu (?180) s free shipping, ale balení je NO BOX ... docela mám obavu z toho, aby tak krásná křehká věc nedošla v bublinkové folii (nebo jak to tedy posílají?) úhony. Když si představím, kolikrát s tím jaký mameluk hodí, než doputují ke mně ... nedorazí rozmašírované? Druhá varianta je koupit je tady v sekci prodej, na Vánoce jich tam bylo a teď už dlouho nic ... navíc 180éček je super cena za nové. Díky za názory.
spineshank Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 já si myslím že se zabalením i bez origo krabice by neměl být problém a mělo by to dojít v poho
Chumpus Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 Balení bez krabičky je v pohodě, toho se neboj. Na ebay je určitě vydražíš za míň jak 180 euro, a to i s dopravou. Nebo si počkej až se budou prodávat na fóru, oni se časem nějaký objeví.
jankoxxx Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 ja som ich na ebay vydrazil za cca 99 EUR nove. s dopravou a colnicou to vyslo na cca 130 EUR. urcite sa porozhliadni na ebay. mena predajcov si uz nepamatam, ale ked sa rozhliadnes urcite to najdes tu na fore.
Horhe Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 V 14. 1. 2011 v 10:16, 'solidus' napsal: ... aby tak krásná křehká věc... Seiko Monster jsem měl a nebyly to hodinky ani krásné, ani křehké. Bavíme se o těch samejch?
solidus Odesláno 14. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 (upraveno) V 14. 1. 2011 v 10:36, 'Horhe' napsal: Seiko Monster jsem měl a nebyly to hodinky ani krásné, ani křehké. Bavíme se o těch samejch? :výbornej koment ANO, o těch samejch edit: špatný smajlící ... Upraveno 14. ledna 2011 uživatelem solidus
lub Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 strojek maj křehkej a ten ocelovej ingot kolem předpokládám nemá moc tlumivý účinky z ebaje mi obvykle choděj hodinky v krabičce vyplněný polystyrenovým popkornem a zabalený v bublinkovce, to myslím stačí. monstra skvělá volba! sám jsem k nim takhle přistupoval, dokonce i když jsem už je měl doma - vztah se rodil postupně
Horhe Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 Já jsem je tenkrát kupoval na www.21jewels.com u Freddyho. Taky jenom v bublinkovce a v pohodě. Cena tam je 198 USD, ale je možný, že by ti ještě napařili DPH.
Horhe Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 Jinak jsem je měl rád. Mimo jiné i proto, že bys mávnutím ruky zastavil rozběhlého muflona.
solidus Odesláno 14. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 Já chci ti na gumě a ty jsou právě na 21jewels za 180? free shipping. S clem radši (a nerad) počítám ... zkusím ebay, jestli se dostanu níž, akorát to bude mít nějaké porodní bolesti - založit účet, ale použít kolegův paypal atd. Btw. co ta guma vs. klasický tah? něco jsem tu početl, hlavně mě zarazilo, že na gumě je pak ruka jaksi nevyvážená, jeslti mi rozumíte. Ale vypadají tak podle mě líp. na toho muflona se to bude hodit
lub Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 teď v týdnu jsem objednával oranžový na tahu na ebaji u pokemonyu za 190,5 dolarů. mám pocit, že proti dřívějšku šla cena monster na ebaji trochu nahoru.jinak tah na monstrech je hodně pohodlnej, navíc guma se dodatečně sežene snáz. hmotnost tahu vyvažuje hmotnost pouzdra, takže asi líp seděj.
solidus Odesláno 14. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 děkuju všem za názory promyslím ještě tah a gumu a celkově vše ... no a snad se brzy ve chlubícím vlákně uvidímě
spineshank Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 ono taky záleží co nosíš raději ,já třebas nejvíc kaučuk,gumu nebo kůži,u pár hodinek mám i tah,ale jen mi doma leží a nenosím jej
miccalek Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 Já jsem dřív zastával názor, že potápky jedině na gumě. Teď, když potápky nenosím ani na cachtání do vany (na vodní věci mám géčka), tak už tam gumu nechci. Neříkám, že neni pohodlná, ale tahy Seiko jsou kvalitní a nosí se jako v nebi (ani nervou chlupy, narozdíl od Orientů).
Rudykopalsson Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 ono je to jak u koho... já zas preferuju jenom tah... teď už netrpělivě čekám až dondou moje Seika SRP043K1 - měly by bejt někde na poště...
solidus Odesláno 14. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 optám se ještě na jednu věc - jsou to potápky, ok, takže do vody můžem (a půjdem často), ale co ostatní sport? běh, lehkej parkur, stínovej box, kolo ... asi nebudu chtít pořád přezouvat ne Géčka ... už pár let si kupuju samý hodně odolný věci, gumový telefony, G19, salomon věci, G-SHOCK atd ... normální věci děsně rychle ničím
solidus Odesláno 14. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 V 14. 1. 2011 v 13:11, 'Horhe' napsal: Zrovna máš jedny v prodeji. díky .. akorát to řeším ... vlastně se ozvalo víc lidí ... a pak že nejsou
spineshank Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 V 14. 1. 2011 v 13:14, 'solidus' napsal: optám se ještě na jednu věc - jsou to potápky, ok, takže do vody můžem (a půjdem často), ale co ostatní sport? běh, lehkej parkur, stínovej box, kolo ... asi nebudu chtít pořád přezouvat ne Géčka ... už pár let si kupuju samý hodně odolný věci, gumový telefony, G19, salomon věci, G-SHOCK atd ... normální věci děsně rychle ničím máš tuto klávesnici??jestli joo tak i já ji mám
spineshank Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 V 14. 1. 2011 v 12:41, 'miccalek' napsal: Já jsem dřív zastával názor, že potápky jedině na gumě. Teď, když potápky nenosím ani na cachtání do vany (na vodní věci mám géčka), tak už tam gumu nechci. Neříkám, že neni pohodlná, ale tahy Seiko jsou kvalitní a nosí se jako v nebi (ani nervou chlupy, narozdíl od Orientů). no popravdě to budu muset na tahu vyzkoušet,ale jsem s těma kaučukama tolik spokojenej že se mi to nechce přehazovat ,mám jak kovový na Seika tak i titanový na Oris tak uvidím
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se