Přejít na obsah

Které hodinky vám vydržely nejdéle?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 77
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

PAM 111, kupované v červenci 2008, mám je stále a nemám v plánu se jich zbavovat. O poměru cena/výkon se nechci bavit :D

Edit: odkaz do fotogalerie tady.

Upraveno uživatelem lolohh
Odesláno (upraveno)

Hamilton X-Wind! Moje "druhé" hodinky na chronomagu. První byly taky Hamilton, ale Khaki King Automatic - po těch je mi docela smutno.

Nicméně X-Windy mě pořád, celou tu dobu baví a zatím mě ani nenapadlo je pouštět dál.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem MarcelG
Návštěvník Kamil
Odesláno

..... O poměru cena/výkon se nechci bavit :D

Taky mají safírové sklo, průměr 44 a Unitas? :lol2:
Návštěvník dlubix
Odesláno

Jednoznačně Breitling Colt Automatic II, ale narozdíl od kolegy se jich už brzy zbavovat budu, i když na běžné nošení to byly nejlepší hoďky. Poměr cena / výkon / značka taky dobrý, myslim :-)

Odesláno

Zatím nejdýl mám Axcenty. To byl dárek, zůstanou. Dlouho mám i Giezy, taky zůstanou, není v nich kapitál.

U těch pořádných, kde nemám kvůli budgetu možnost kumulace, to vychází na max. 3 měsíce :(

Odesláno

U mě to byly Breitling SuperOcean Chronograph. Díky nim jsem vlastně Chronomag našel. Bylo to v dubnu roku 2007. Minulý rok v březnu jsem tyto hodinky prodal a po čtrnácti dnech zjistil, že to bez nich prostě není ono a koupil si znovu stejný model. Teď si pohrávam s myšlenou prodat je znova. Kdy tohle skončí?

Odesláno

Ani jedny hodinky jsem zatím neprodal a zřejmě na tom nebudu v nejbližší době nic měnit.

O hodinky po tátovi a ty jež byly dárkem od manželky jsem ale přišel při vyloupení našeho domu v listopadu 2009 :crying_anim:

Návštěvník Kamil
Odesláno

Tak právě proto jsem psal, že se o tom nechci bavit :lol2:

Já vím. Ale musel jsem, nedalo se odolat. :angel:
Návštěvník Kamil
Odesláno

Takže za tudle podpásovku mi dlužíš pivo.

Ano šéfe. :cheers:

milujem svoju zbierku PRIM sport...:-)

A nosíš je všechny? Mně spíš šlo o hodinky na běžné nošení.
Odesláno

Je to divný, ale právě ty nejlevnější - před pěti lety jsem koupil černý monstra od Seika a nejenže jsem je neprodal, ale nedávno jsem je zase začal i nosit! :)

Je fakt, že se mnou zažily hodně a je v nich takovejch vzpomínek (a na nich takovejch šrámů), že by prostě prodat nešly...

Návštěvník Kamil
Odesláno

rodinne cibule :) tie mam uz 13 rokov...

A to už byl Chronomag? A nosíš je?

Je fakt, že se mnou zažily hodně a je v nich takovejch vzpomínek (a na nich takovejch šrámů), že by prostě prodat nešly...

Ono to asi bude podobné u většiny z nás. Ty moje Victorinoxy se mnou taky zažily nejvíc.:)
Odesláno

A to už byl Chronomag? A nosíš je?

Chronomag som objavil len v roku 2009, prave ked som hladal viac info o tych cibuliach. Dostal som ich ked som dovrsil 15 rokov. Nosieval ich moj otec, moj stary otec a prastary otec. Kedze uz neziju, na rade som ja.

Nosim ich hlavne pri specialnych udalostiach (Vianocna vecera, atd..), ale obcas ich prevetram aj pocas bezneho dna.

Odesláno (upraveno)

Stejně jako u kolegy farářskýho, tak i moje nejdelší jsou zároveň nejlevnější. Tyhle Lotusy jsem si pořídil ještě na střední škole, tj. 98-00.

Omlouvám se Kamilovi, nekoresponduje to s požadavekem "od doby Chronomagu", ale racing řemen v barvě interiéru je od maestra Šímy, takže alesoň tak... :-)

EDIT: překlep

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Locque
Odesláno

to je pekny pribeh.

Chronomag som objavil len v roku 2009, prave ked som hladal viac info o tych cibuliach. Dostal som ich ked som dovrsil 15 rokov. Nosieval ich moj otec, moj stary otec a prastary otec. Kedze uz neziju, na rade som ja.

Nosim ich hlavne pri specialnych udalostiach (Vianocna vecera, atd..), ale obcas ich prevetram aj pocas bezneho dna.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...