Přejít na obsah

Které hodinky vám vydržely nejdéle?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 77
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Zaregistroval jsem se proto, že jsem si koupil na Tenerife diver Orisky. O hodinkách jsem věděl h...o (což vím vlastně pořád), vybíral jsem jen podle vzhledu, prostě se mi líbily.

A když jsem se o nich chtěl dozvědět na internetu něco víc, narazil jsem na Chronomag a zaregistroval jsem se.

Ty Orisky mám pořád a stále mě baví :)

Odesláno

Stále ještě mám Šturmanskie, které jsem si koupil v Moskvě v dubnu 2006. Všechny Vostoky pořízené v roce 2005 atp. šly z domu nejpozději loni, takže tyto mají rekord.

Odesláno

Mým osudem jsou můnvoče asi. Ne že by byly jediný co mám/chci mít, ale tak nějak tuším, že zůstanou, i když se ostatní budou měnit..

Odesláno (upraveno)

tak já mám rekord s těma´hle..

uz deset let mám TIMEX Expedition Combo..občas je provětrám, třeba do skal nebo do kempu ;-)

Byly tenkrát v nějaký akci od Marlboro... myslím, že mi je poslali za 100 x vykouřených krabiček :smile_anim:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem spinach
Odesláno

Me nejdyl na chronomagu vydrzely Steelfishe (cca rok), dlouho jsem mel Moonwatche (cca 3/4 roku) no a zbytek zadna slava nebyl.. V roce 2010 mohl byt prumer tak 14-30 dni :D Ted mam asi 2 mesice nebo mozna dyl Eterny a porad me celkem bavi, jedina nevyhoda co maji, ze jim chybi MI, ale jsou vyborny! I kdyz jestli vydrzi dyl nez rok se neodvazim hadat.. Ale mam pocit, ze az si letos koupim Navitimery, tak ten rok prekonaji.

Odesláno

Me nejdyl na chronomagu vydrzely Steelfishe (cca rok), dlouho jsem mel Moonwatche (cca 3/4 roku) no a zbytek zadna slava nebyl.. V roce 2010 mohl byt prumer tak 14-30 dni :D Ted mam asi 2 mesice nebo mozna dyl Eterny a porad me celkem bavi, jedina nevyhoda co maji, ze jim chybi MI, ale jsou vyborny! I kdyz jestli vydrzi dyl nez rok se neodvazim hadat.. Ale mam pocit, ze az si letos koupim Navitimery, tak ten rok prekonaji.

Ty vado, ty v souvislosti s hodinkama ani neznáš význam slova "vydržet" :D
Odesláno

Nejdéle mi zatím vydržely Doxy, vyrobené těsně před válkou, které jsem ještě kdysi na prumce kolem roku 1988 dostal od dědy. Jsou sice momentálně nefunkční, ale vlastně jsem našel našel fórum kvůli jejich opravě, ke které díky infekci místním prostředím zatím nedošlo. Každopádně jsou to hodinky, které nikdy nepůjdou z domu a klidně se zbavím Primek (quartz) za maturu z 1991, Grovan (ETA - 2824) za promoci z 1997 a všech dalších které jsem koupil, ale Doxy zůstanou. Jinak díky za nakopnutí a až si pojedu k Mechanovi pro Monstra Orange s Black minutovým věncem původně od Secta, tak Doxy nechám rozběhat - mají utrhnutou setrvačku :( Jinak v Chronomagoské fázi to jsou JUNKERS - FLUGWEL TREKORDE G38 s nezničitelným kalibrem 3105 v titanu.

Odesláno

uz deset let mám TIMEX Expedition Combo..občas je provětrám, třeba do skal nebo do kempu ;-)

Tak teď si mi připomněl, že já mám taky expeditiony a taky deset let. Jsou z Kanárských ostrovů, Lanzarote tuším, a jsou stejné jako na obrázku, ale lunetka je černá? Teď si nejsem jistý, doma udělám foto. :-)

Posted Image

Odesláno

Omega Seamaster Planet Ocean, asi po mesici na chronomagu jsem si koupil 42mm s oranzovymi cisly, pak prislo obdobi velkejch hodinek, at vsichni vidi jaky jsem borec :D tak jsem je prodal a koupil 45mm s oranzovymi cisly. Jenze Oranzova cisla se brzy omrzi, tak jsem je prodal a koupil 45mm s bilymi cisly. Pak jsem zjistil, ze kazdymu kolemjdoucimu jsou moje hodinky burt a velikost 45mm je nepohodlna, tak jsem je prodal a koupil 42mm s bilymi cisly a ty mam dodnes. Je to normalni ??? :D

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Návštěvník Ondra
Odesláno

Mně za těch 5 let prošlo rukama cca 30 hodinek (už to ani nechci přesně počítat). Bylo to velké hledání těch pravých, cestou těch nepravých. Proto jich bylo tolik, a žádné nevydržely. Teď mám necelé 3 měsíce Omegy SMP (klasické Bondovky v automatu). A zdá se, že to jsou pro mě na denodenní nošení ty správné hodinky, rozhodně se teď nechystám je prodat. Původně jsem chtěl, aby byly mé jediné. Bohužel chronobundus se ozval, tak jsem si musel dokoupit ještě Zodiac v hranatém designu 70. let (srdcová záležitost) a oblekovky Citizen (k této značce mám také náklonost), které jsem náhodou zahlédl ve výloze hodinářství, a musel jsem je mít - tyhle mi zase evokují styl hodinek 50. a 60. let (čistý jednoduchý klasický vzhled).

Odesláno

Tak já mám nejdýl Seika Flightmaster, asi 9 let, nezničitelný dělníci, nic mi na nich nebylo svatý, takže pod auto, pravidelně na teréní motorce, sice nejaký opravy byly, ale vesměs dizajnový prkotiny, jinakj drží, jak židovská víra no a podle používání taky vypadají, ale sužba super. \omluva za případný překlepy, ze zdravitních důvodů jsem pod prášky :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...