Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Začínám pomalu litovat dne, kdy jsem zavítal prvně na toto fórum :wallbash: :gora:

Dříve bych to neřešil a koupil si první hodinky, které by se mi líbili. Ale takhle....

Chtěl bych si koupit hodinky - automaty a už asi 3měsíce koukám, porovnávám, nespím, nejím ..... Vybral jsem tyhle - (aviatori jsou manual a také troch dražší 2612 za 8100Kč, a 3105 za 7100Kč). Jinak je to +- 5000,-Kč.

Tak které by jste doporučili a které naopak nedoporučili?

Kvalita strojku, značka, servis apod. Díky všem.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Odpovědi 40
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ty Aviatory jsou moc hezké. Osobně můžu podat reference jen na ty Orient MAKO. Jsou to úžasné entry hodinky. Doporučoval bych je na ocelovém tahu, úžasně sedí na ruce.

Odesláno

co jsem viděl Lemansy tak jsou opravdu velký, takže doporučuji si je nejdřív prohlídnout naživo aby si potom nebyl překvapenej

Jestli to koresponduje s Tvým nickem /malej Jiří/, tak možná až tak velké nebudou :clap: Za mě ty Lemansy... :)
Odesláno

Za mě čistě pocitově Lemans (pěkně desgnově propracované i na detaily) nebo Orient (více sportovní). Ingersolly nebrat více se dočteš ve forech chronomagu. BTW: řešíš příjemné komplikace :-) :-)

Odesláno (upraveno)

Pro začátek bych ti poradil Orient Mako,měl jsem je jako první,než jsem se zde rozkoukal,za takovou cenu automaty budeš těžko hledat. Kupoval jsem je zde,http://www.discountwatchstore.com/Orient-Mens-Automatic-Watch-CEM65005D_p_1623.html

mají na ně slevu,já je tam kupoval dráž.Navíc,pokud je koupíš do konce března,nebudeš platit žádné DPH ani clo,protože cena je krásných 95USD.:whistle:

Upraveno uživatelem Carllos
Odesláno

Jestli to koresponduje s Tvým nickem /malej Jiří/, tak možná až tak velké nebudou :clap: Za mě ty Lemansy... :)

malej sice jsem, ale zase né tolikPosted Image a 46mm je přece jenom dost... jinak Lemansy taky patří mezi hodinky po kterejch (jako po prvních automatech) pokukuju

Odesláno

Podobné otázky asi řešil každý kdo objevil toto fórum. Nejhezčí je produkce ruských Aviatorů. Aviátory byly moje první hodinky které jsem si koupil. Teď krásně odpočívají v šuplíku. Přestaly mě bavit. Ke značce Jacques L. nějak nemám důvěru, protože je vidím v každém druhém hypermarketu vedle Dolce gabanna a Tommy Hilfígr apod., pokud jsou to automaty, tak by mě zájímalo co je v nich za kalibr. Takže za mě Orienty - to je jistota. Za tvých 5 kilo bych šel stejně do značky Seiko - velký výběr, prověřená kvalita. Nebo bych přidal tak 3-4 tisíce a pořídil něco s Etou např. Hamiltony. To už jsou fakt Hodinky.

Odesláno

Podobné otázky asi řešil každý kdo objevil toto fórum. Nejhezčí je produkce ruských Aviatorů. Aviátory byly moje první hodinky které jsem si koupil. Teď krásně odpočívají v šuplíku. Přestaly mě bavit. Ke značce Jacques L. nějak nemám důvěru, protože je vidím v každém druhém hypermarketu vedle Dolce gabanna a Tommy Hilfígr apod., pokud jsou to automaty, tak by mě zájímalo co je v nich za kalibr. Takže za mě Orienty - to je jistota. Za tvých 5 kilo bych šel stejně do značky Seiko - velký výběr, prověřená kvalita. Nebo bych přidal tak 3-4 tisíce a pořídil něco s Etou např. Hamiltony. To už jsou fakt Hodinky.

pověz co pěknýho ti leží v šuplíku, třeba ti od toho pomůžemePosted Image

Odesláno

myslím mezi lemans a orientama-jinak ty orienty mám a za ty peníze supr hodinky

promiň už špatně vidím, jinak jestli to jsou automaty za +-5k tak vypadají dost dobře

Odesláno

Jacques Lemans pouziva do automatu strojky SeaGull. takze echt Cina, i kdyz to lepsi, co se v Cine da koupit.

z tech moznosti, ktere prezentujes, bych volil Orient. ale jinak bych s timhle rozpoctem volil Seiko, jak uz nekdo rekl. a to tak, ze Seiko... potom dlouho nic... potom ten Orient... a potom to ostatni.

Odesláno (upraveno)

Jacques Lemans pouziva do automatu strojky SeaGull. takze echt Cina, i kdyz to lepsi, co se v Cine da koupit.

z tech moznosti, ktere prezentujes, bych volil Orient. ale jinak bych s timhle rozpoctem volil Seiko, jak uz nekdo rekl. a to tak, ze Seiko... potom dlouho nic... potom ten Orient... a potom to ostatni.

OT: a co říkáš na archimede arcadia?? líbí se mi, ale bojím se jak by se praly s riflema

edit: levopis

Upraveno uživatelem malej Jiří
Odesláno (upraveno)

OT: a co říkáš na archimede arcadia?? líbí se mi, ale bojím se jak by se praly s riflema

edit: levopis

na to tady budou jini odbornici. ja myslim, ze jsou suoer a k riflim v pohode. jsou dost univerzalni... ale nemel jsem je na sobe, tak nevim. pokud muzes pritlacit, tak ty Archimedy nejsou spatna volba. Upraveno uživatelem little_w

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...