Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Gratuluju k 312. Jsou to parádní hodinky a ani jednou, co jem mám, jsem nepomyslel na jejich prodej. Jinak k tvé otázce...pokud je nenosím, mám je na windru v obousměrném programu na 1000ot. Ale možná by pomohlo, kdybychom si konečně někdo přečetl návod..... :crying_anim02:

• Odpovědi 43
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)
  V 22. 1. 2011 v 13:28, 'Cyril' napsal:

Gratuluju k 312. Jsou to parádní hodinky a ani jednou, co jem mám, jsem nepomyslel na jejich prodej. Jinak k tvé otázce...pokud je nenosím, mám je na windru v obousměrném programu na 1000ot. Ale možná by pomohlo, kdybychom si konečně někdo přečetl návod..... :crying_anim02:

Včera jsem návod letmo prolítnul, když jsem po 30s nenašel zmínku o nátahu, řekl jsem si, že to vygooglim :) Našel jsem diskuzi na rolexforu, kde raděj 850 a pokud to nebude stačit, pak zvýšit na 1000. Dám tam teda 1000 oboustranně, díky za radu ;) 312tky jsou pro mě nej z produkce Panerai, jak jsem psal už v prvním příspěvku. Jediné, kterým by v mém případě ustoupily by byly PAM 270, ale to je zas jiná liga...

PS. Pokud byste někdo měli tip na cestovní pouzdro vhodné na instalterky, případně origoš, klidně doporučte ;) Mám rolexácké, do toho se nevlezou a jedno od Breitlingu, které je spíše na kousky na kovu. Jsem na tohle úchyl, odložím hodinky leda do pouzdra, winderu, či na hodinkovici...

Upraveno uživatelem volfda
Odesláno

Jo jo...270ky jsou taky můj velký favorit. Ale zatím si po nákupu 210 a 250 dám chvilku pauzu. Ruce mám jenom dvě a i tak jak Maradona chodit nebudu. Takže teoriticky by mi měly stačit jedny hodinky. Jedny do společnosti, jedny na sport,jedny na motorku, do práce, na machrování, do letadla, na outdoor, do vody....aha jo....tak je to v pořádku, ...neblbnu...mám jich vlastně málo... :smile_anim:

Odesláno

Máš presne pravdu aj ja mám 312 a zatiaľ best watch. Ak zmena tak len 270 a čo sa týka remeňov objednával som od Steveo straps má stranku na paneraisource.com a tri remene som objednal asi za 112 USD, nakoľko som potreboval dlšie, tie pôvodné sú žalostne krátke. Tak pozri sa aj tam. Nechcelo sa mi za jeden dávať teraz do 200 USD :crying_anim:

V 22. 1. 2011 v 13:34, 'volfda' napsal:

Včera jsem návod letmo prolítnul, když jsem po 30s nenašel zmínku o nátahu, řekl jsem si, že to vygooglim :) Našel jsem diskuzi na rolexforu, kde raděj 850 a pokud to nebude stačit, pak zvýšit na 1000. Dám tam teda 1000 oboustranně, díky za radu ;) 312tky jsou pro mě nej z produkce Panerai, jak jsem psal už v prvním příspěvku. Jediné, kterým by v mém případě ustoupily by byly PAM 270, ale to je zas jiná liga...

PS. Pokud byste někdo měli tip na cestovní pouzdro vhodné na instalterky, případně origoš, klidně doporučte ;) Mám rolexácké, do toho se nevlezou a jedno od Breitlingu, které je spíše na kousky na kovu. Jsem na tohle úchyl, odložím hodinky leda do pouzdra, winderu, či na hodinkovici...

Odesláno
  V 22. 1. 2011 v 12:04, 'volfda' napsal:

Díky za tip, ale vidím to tak, že až bude čas, nejspíš v průběhu února, zastavím se u Ondry Šímy a nechám si tam něco instalaterského vyrobit na míru... Prahnu po červeném řemenu a OldA mi nakazil myšlenkou modrého, tak budu mít pestré barvičky :) speedmaster mi k nim přidal jeden hnědý a původní krokodýl je na nich nedotčený, byly nošeny spíš na kaučuku. Myslím, že se čtyřma koženýma různých barev a jedním kaučukem se dá slušně žít B)

nedá, je jich třeba aspoň deset :D , a gratulace...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Tak po pár týdnech žití s PAM 312 mohu říct, že mají velké kouzlo. Je zajímavé, jak lidé z mého okolí, které nijak neoslovily Rolexy, IWC, ani Zenithy, kladně reagují právě na Panerai. Jsou to tedy převážně muži. Ženy (kamarádky, matka a přítelkyně) mi vytýkají, že jsem dal pryč Defy Chrono Aero, že prý byly veselé :) Krom k obleku mi padnou snad ke všemu a skvěle sedí na ruce. Už si samozřejmě začínám pořizovat řemeny a střídám je, což mi náramě baví... Panerai je kult, z počátku jsem k němu byl skeptický a tak trochu si vyčítal, že jsem do nich šel, i když jsem po nich toužil. Teď jsem rád, že je mám a rád je nosím. I když cesty chronomagora jsou nevyzpytatelné :rolleyes: Rolex DJ II. jim dělají krásný protiklad, jen nějak nemohu unosit diver`s Seika :( Co se týče přesnosti, jdou mi +7s denně. Při měření mimo winder mi dělaly i +16s denně. Podle zahraničních for jsou ty plusové hodnoty, které mi vycházejí z běžného života (nošení-winder), normální. Jinak tedy tu přesnost jsme rozebírali tady. Sečteno a podtrženo, jak jsem psal už na začátku vlákna, jsou to pro mě jedny z nej kousků od Panerai- krásné pouzdro, z boku broušené, klasický ciferník s datem a předcházející se in-house se třídenní rezervou. Co víc si přát?- Desetidenní rezervu :D

Odesláno
  V 15. 2. 2011 v 6:55, 'Petr29' napsal:

Škoda, že není néjaké foto.

Nebojte se, jakmile se dostanu ke své zrcadlovce, tu mi nyní zadržuje můj otec, který s ní fotí své rybářské úlovky na rybářské výpravě, něco nafotím. Nedělám si ambice, že trumfnu fotkami některé místní členy, ale tak během víkendu v jižních čechách něco koukatelného vyblejknu :)

Odesláno

Ahoj, tiez sa pridavam ku gratulacii... uprimnej.

Cesty chronomagora su nevyspitatelne, ako si napisal a ako to mnohi pozname, sam nie som vynimkou. Zachvatila ma vlna B, fortis, rolex... momentalne lumtec. A prave posledny menovany vyrobca ma nepriamo smeruje prave k panerai, iba nedavno som sa detailne zoznamil s ich modelmi a kultu okolo toho. Mam totiz lumtec m24, ktoreho telo je velmi podobne s panerai a uz som mal za ich kratku dobu vlastnenia otazku, ci to mam panerai :)

Na panerai sa mi paci, ze roky drzia liniu a design takmer bez zmien (nadcasovost aku ma snad iba rolex), maju dva tazne modely, inhouse zvlastne zaujimave motory, kopec remenov, velky rozmer tela atd.

Asi som na panerai este nedospel, neviem. Odjakziva uprednostnujem kovove tahy, co je v ostrom kontraste k velkemu mnozstvu kozenych remenov ku panerai. A panerai na tahu je asi kacirstvo, aj ked znacka niektore modely ponuka s tahom - asi je to predsa len pri panerai zvlastnost, kovovy tah. Dalsia vec, este nestravena - rozmer. Mam tensiu ruku, rolex submariner mi pasuje tak akurat. Ale zaciatky boli ine - s breitling super avenger, co je skoro 49mm diameter bez korunky. A aj terajsie lumtec su pekne medvediky - 44mm bez korunky, hmotnost na tahu 281g, vazene doma, ale zase su tenunke, len 12mm. Cize aj inklinujem k vacsim hodinkam, ale aj mensim, cize este nevykristalizovany som :)

Som rozhodnuty nenechat tomu uz volny priebeh a hlavne nenechat sa strhnut srdcom, ako doposial, inspirovali ste ma najma vy, majitelia PAMov, svojou trpezlivostou pri vybere, kupe a cakani... cize necham tomu cas a uvidim.... Jasno mam zatial v tom, ze vyberat si budem aj podla hrubky skla (nie vsetky modely PAM maju 3.5mm), na kalibry mi az tak nezalezi (asi ako kazdemu prvo-majitelovi OP) a uz teraz si predstavujem, ako budem sit vlastny remen. A este, viem ze radiomir ma asi nikdy nepresvedci, vdaka nozickam. A urcite nekupim PAM skor, ako si ho poriadne pozrem nazivo, a aj viac modelov, aj ked by to chcelo aspon na tyzden vyskusat (ponuknem do zalohy na tyzden vymenu svoje submariner)

Nikde som nepocul namietku na hmotnost PAMov, pretoze su urcite tazke, a na kozenom lahkom remienku neviem ako sedia na ruke, ale asi ok, ked sa nik nestazuje...

ps: 10 dnova rezerva mozno nie je prave to, po com by som tuzil. Uz aj 3 dni je viac ako standard... Totiz, pri 8 a viac dnovej rezerve ma trosku strasi to velke napatie v pruzinach :) ktore tam zarucene je... a tiez to, ako sa afektuje tym presnost. Cize stacia 3 dni

Odesláno

Přesně hodinky po kterých zrovna pokukuju - doufám, že natrefím na slušnou cenu a co nejdřív přistanou na zápěstí. Moc gratuluju! Krásný a dyzajnově naprosto vychytaný hodinky!

• po měsících...
Odesláno

Přihodím pár fotek na řemenech od Ondry Šímy, resp. SIMA PRAGUE, super práce, Ondro, díky ;) Jeden vintige, druhý červený, PAM na červeném řemenu jsem chtěl mít odjaktěživa, tak už konečně mám B)

post-2928-000082800 1303919618.jpg

post-2928-064697400 1303919621.jpg

post-2928-064918900 1303919624.jpg

Odesláno
  V 27. 4. 2011 v 15:53, 'volfda' napsal:

Přihodím pár fotek na řemenech od Ondry Šímy, resp. SIMA PRAGUE, super práce, Ondro, díky ;) Jeden vintige, druhý červený, PAM na červeném řemenu jsem chtěl mít odjaktěživa, tak už konečně mám B)

Už idem asi s krížom po funuse, ale natrafil som na webe na rovnako "postihnutého" a ešte aj šije remene. http://www.thestraps...th/Welcome.html

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...