Návštěvník km.kmk Odesláno 25. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2011 Sežeň výpis z účtu, sepiš pár papírů, případně najdi nějakého toho "zmocněnce" a jdi po něm. To je na hov/no , Milis má pravdu, krysa zůstane krysou. Nakonec to z něj třeba dostaneš a krysa vyleze z kanálu a jak je ta krysa, tak ti třeba poškrábe auto (vlastní zkušenost). Je to poučení pro příště a stálo 20K.
gougy Odesláno 25. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2011 klidně ti něco prodám - normálně zaplatíš, pak dostaneš to co si zaplatil - tak to v běžném životě funguje (sem si teda myslel), a pokud si myslíš, že je to opačně, tak si prostě dopisuj s ředitelama firem = to je tvůj boj, sice trochu špatná strategie, ale každý nějak začínal Tak si něco od "pete" kup a pošli peníze předem... je to Tvůj boj (a podle Tebe asi "trochu lepší strategie"), ale každý nějak začínal... Edit: a nezapoměň to pak neřešit, to je evidentně to nejlepší. On Ti pak další hajzl (nebo ten stejný pod jiným nickem) určitě něco rád "prodá"
mrazik Odesláno 25. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2011 To je na hov/no , Milis má pravdu, krysa zůstane krysou. Nakonec to z něj třeba dostaneš a krysa vyleze z kanálu a jak je ta krysa, tak ti třeba poškrábe auto (vlastní zkušenost). Je to poučení pro příště a stálo 20K. No tak to není pravda, že to je k ničemu. Pokud mu to poslal ze svého účtu, měl by poslat tomu obdařenému dopis s výzvou, aby vrátil částku 20k do tehdy a tehdy v opačném případě se jedná o trestný čin bezdůvodného obohacení. V tomto případě existují možnosti jak se k těm penězům legálně dostat i s příslušenstvím. Všichni brblají, že nežijeme v právním státě a když potom máme svá práva obhajovat a vymáhat, raději máváme rukama a vymýšlíme pseudovýmluvy o ponaučeních proč se na to vy...t.
Návštěvník km.kmk Odesláno 25. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2011 No tak to není pravda, že to je k ničemu. Pokud mu to poslal ze svého účtu, měl by poslat tomu obdařenému dopis s výzvou, aby vrátil částku 20k do tehdy a tehdy v opačném případě se jedná o trestný čin bezdůvodného obohacení. V tomto případě existují možnosti jak se k těm penězům legálně dostat i s příslušenstvím. Všichni brblají, že nežijeme v právním státě a když potom máme svá práva obhajovat a vymáhat, raději máváme rukama a vymýšlíme pseudovýmluvy o ponaučeních proč se na to vy...t. On ti řekne, že jsi mu to dal a ne půjčil a je to tvrzení proti tvrzení. Právo neprávo, věř mi,je to na hov/no.
Milis Odesláno 25. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2011 On ti řekne, že jsi mu to dal a ne půjčil a je to tvrzení proti tvrzení. Právo neprávo, věř mi, je to na hov/no. No, to už pak může bejt něco jinýho, aspoň bych ho hajzla poškádlil. Ale asi budu muset do banky, to je nepříjemné.
Návštěvník km.kmk Odesláno 25. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2011 No, to už pak může bejt něco jinýho, aspoň bych ho hajzla poškádlil. Ale asi budu muset do banky, to je nepříjemné. Já vám říkám jedno, krysy se ti dokážou zakousnout do krku i ze zadu. A to je ten zásadní rozdíl mezi námi lidmi a jimi krysami. Ty to jako vyhraješ, ale krysa bude kroužit a kroužit a ty už si budeš myslet, že je po všem a hov/no, jeb ho zezadu. Říkám nepůjčovat, nepůjčovat, nepůjčovat
pavča Odesláno 25. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2011 Tak si něco od "pete" kup a pošli peníze předem... je to Tvůj boj (a podle Tebe asi "trochu lepší strategie"), ale každý nějak začínal... Edit: a nezapoměň to pak neřešit, to je evidentně to nejlepší. On Ti pak další hajzl (nebo ten stejný pod jiným nickem) určitě něco rád "prodá" Ano, to, co píše YPO, není řešení, protože ten haj.zl může být na straně prodejce i kupujícího. Takže v obou případech jde člověk do rizika a musí spoléhat na slušnost a poctivost druhé strany. Jediná obrana je osobní odběr, kdy je to z ruky do ruky. Ale to pochopitelně nejde vždy.
Bobisek Odesláno 25. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2011 Všichni brblají, že nežijeme v právním státě a když potom máme svá práva obhajovat a vymáhat, raději máváme rukama a vymýšlíme pseudovýmluvy o ponaučeních proč se na to vy...t. Toto by se mělo tesat do kamene, Ypo asi žiješ na jiné planetě nebo to je snaha akorát prudit, jiný vysvětlení nemám. BFG má můj obdiv, že měl chuť a vůli to řešit takto, já už bych po svých zkušenostech jinde dávno poslal výzvu k zaplacení s návrhem žaloby (vše s razítkem advokáta, každý nějakého známého má), pokud tak neučiní a jsem přesvědčený, že by milý pete vrátil peníze během vteřiny, neboť by se mu nechtělo platit náklady řízení. Dtto bych udělal u půjčených 20 tisíc, proč bych je někomu měl nechávat, když jsou to moje peníze?
bandicoot Odesláno 25. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2011 km.kmk má pravdu v tom, že se ti krysa zakousne do krku zezadu.Aneb když sjedeš souseda, že ti jeho pes po*cal branku do výše kolen, tak si piš, že druhej den tam máš rovnou ho*no.Rvát se za pravdu a právo je hezký, ale je třeba zvážit rizika a minimalizovat škody (viz poškrábanej lak).Bohužel.
Klotzman Odesláno 25. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2011 On ti řekne, že jsi mu to dal a ne půjčil a je to tvrzení proti tvrzení. Právo neprávo, věř mi,je to na hov/no. No nevím - jakýpak tvrzení proti tvrzení. Moje peníze na cizím účtu - to by snad měl dokázat ten nabyvatel, že je dostal legálně ne ? Skoro bych řekl, že v takovém případě se ta smůla přesouvá na toho s penězma. Millis nemůže dokázat že je půjčil - teoreticky má smůlu. Myllis může dokázat, že jeho peníze "omylem" odešly na účet XY, XY nemůže dokázat že to byl dar - má smůlu. Mimochodem YPo - co má dělat ten tvůj chlapeček, kterýmu rozbili pistolku, nebo jaks to říkal ? Má tomu druhýmu chlapečkovi rozbít hubu, jak je dneska zvykem ? Nebo má mlčet s poučením pro život, že hajzl vždycky vyhrává a nic se s tím nedělá ? To by mě fakt zajímalo.
B.F.G. Odesláno 25. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2011 Ja tady resim prodej mobilu prostrednictvim chronomagu. Neresim listi v bazenu ani branku u domu. Jednak nic takoveho nemam a druhak je to jina situace a jina vec. Nikomu nerikam co ma delat jsme dospeli. Pisu sem jen popis situace a moje reseni. netvrdim ze je spravne nebo jedine. Kazdopadne ja tohle neprejdu, pro me je vrchol drzosti delat jako ze nic a cekat ze mi to projde.
Alina Odesláno 25. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2011 Nešlo to po dobrém, domluvou, intervencí známých.Nabízeli jsme mu i to, že ho na tuhle akci založíme, byli jsme nazváni blázny. To bylo někdy na začátku září....kočkolit se rozhodl, že pošle místo peněz kočičinec, tak proč mu ho nevrátit a trochu nerozmazat? A jestli se zakousne zezadu, tak pak nakopat zepředu.
Návštěvník km.kmk Odesláno 25. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2011 Mě na tom kromě peteho morálního poklesu až na dno mezi krysy asi nejvíc vadí to svádění viny na svého syna. To už jako otec nedokážu přijmout ani kdybych chtěl.
Návštěvník ?po Odesláno 25. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2011 Mimochodem YPo - co má dělat ten tvůj chlapeček, kterýmu rozbili pistolku, nebo jaks to říkal ? Má tomu druhýmu chlapečkovi rozbít hubu, jak je dneska zvykem ? Nebo má mlčet s poučením pro život, že hajzl vždycky vyhrává a nic se s tím nedělá ? To by mě fakt zajímalo. Klotzmane otázka by spíše měla znít co udělají rodiče, žalujícího chlapečka pokud si to chlapeček neumí vyřešit sám na místě, protože je příliš slabý duchem nebo fyzicky. má odpověď v duchu této debaty zní: Rodiče by měli napsat do školy a stěžovat si na agresora řídícímu ve funkci. Tak je to správně?
gougy Odesláno 25. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2011 Klotzmane otázka by spíše měla znít co udělají rodiče, žalujícího chlapečka pokud si to chlapeček neumí vyřešit sám na místě, protože je příliš slabý duchem nebo fyzicky. má odpověď v duchu této debaty zní: Rodiče by měli napsat do školy a stěžovat si na agresora řídícímu ve funkci. Tak je to správně? Sorry Ypouši, ale Tvé asociace mi připadají jako snaha za každou cenu obhájit hloupost, co jsi výše napsal, vede to jen k provokaci, ale to je asi Tvůj standard. Těžko hledat příčinu... Je třeba mít na paměti, že stále diskutujeme o situaci hajzla, co na celý svět kolem sebe (vč. zaměstnavatele a svého syna) svádí SVŮJ VLASTNÍ PROBLÉM a své vlastní sviňské jednání. A je jedině dobře, že se mu to vrátilo.
Návštěvník ?po Odesláno 25. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2011 Sorry Ypouši, ale Tvé asociace mi připadají jako snaha za každou cenu obhájit hloupost, co jsi výše napsal, vede to jen k provokaci, ale to je asi Tvůj standard. gougy má rada směrem k tobě zní: ignoruj mě a nesnaž se mi vnucovat tvé názory - skutečně na ně nejsem zvědavý a pokud mi máš potřebu něco sdělovat, tak si mohu založit nějaký spamový email, kde se můžeš vyřádít do syta. DÍk
gougy Odesláno 25. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2011 gougy má rada směrem k tobě zní: ignoruj mě a nesnaž se mi vnucovat tvé názory - skutečně na ně nejsem zvědavý a pokud mi máš potřebu něco sdělovat, tak si mohu založit nějaký spamový email, kde se můžeš vyřádít do syta. DÍk Tvá žádost byla vyřízena, zbytek je na Tobě... Přeji hodně štěstí i v dalších Tvých "identitách"...
mrazik Odesláno 25. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2011 Ad case princ Milis - na pripadne tvrzeni protistrany, ze se jednalo o financni dar, bych upozornil, ze bude vznesen dotaz na prislusny FU, zda-li byl tento dar radne uveden v danovem priznani. Nedomnivam se vsak, ze tato obrana ze strany prijemce platby by byla u soudu ci pripadnem trestnim rizeni brana vazne.
Prorok Odesláno 25. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2011 Tak jsem se zájmem přečetl celé vlákno. Jsem tu nový, ale rozhodl jsem se nadále věřit, že prostředí zde je bezpečné Myslím, že se vyplatí toto gentlemanské prostředí chránit. V dnešním světě je to docela anomálie. Budu se snažit svým jednáním přispět k přátelské atmosféře tohoto fóra.Jinak děkuji všem, kteří jste poctiví a féroví.
Návštěvník ?po Odesláno 25. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2011 Přeji hodně štěstí i v dalších Tvých "identitách"... máš recht - končím se schyzofrenií - prosím o vymazání všech svých blábolů a travlý ban na nick gougy, nadále budu používat jen nick ?po
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.