Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak Vás všetkých zdravím,

moje choroba nabrala na obrátkach ako som sa prihlásil na Fórum a musím povedať že som nečakal že moje vysnené hodinky sa mi podarí získať v tak krátkom čase.(teda úprimne dúfam že budú jedny z mojich definitívnych.. :smile_anim: )

Zatiaľ sa s nimi len zoznamujem ale zvuk budíka je fantastický...budem sa snažiť ho sen nahrať.

Pár rýchlich foto... :D

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Gratuluju. To jsou dospělý hodinky. Nejen velkostí. Jak ti sedí kaučuk?

No práve ten mi nesedí tak dobre ako koža(to som ešte kúpil aj čierny!)Som z toho dosť mimo :crying_anim02:
Odesláno

Taky mi to nesedělo. Musel bych mít placatou ruku 20+. I na kůži jsem to měl na hraně. Ale ten systém výměny je super.

Jsou to fakt krásný velký a vysoký hodinky.

Nemam sice 20+ ale mam to na hrane s tym kaucukom...da sa to nosit ale nesedi mi to ako koza.

(Dost ma to mrzi ale co uz ked su doma..)

Návštěvník Tada
Odesláno

pěkný hodinky, jednou jsem je měl i na ruce, ale jsou prostě moc obrovské. Zvonek u LeCoultrů má takový krásný zvuk, jako když zvoní ježíšek, ale asi by mě to neprobudilo :)

Odesláno

Gratuluji srdečně ke krásným hodinkám. A teď alespoň vidím, o čem jsme se v pátek půl srazu bavili. Pěkné!! :smile_anim:

Odesláno (upraveno)

Upřímná gratulace, pokud se nemýlím, jsou to 2. Valentino Rossi na fóru :king:

Zvonek u LeCoultrů má takový krásný zvuk, jako když zvoní ježíšek, ale asi by mě to neprobudilo

Věř že probudilo :smile_anim:

Moje starší ukázka menšího bratříčka (nebo sestřičky)

Upraveno uživatelem Andrew
Odesláno (upraveno)

Gratuluju, parádní hodinky.

EDIT: teď jsem se kouknul na tu fotku na ruce a vypadaj tam ještě mnohem líp.

Upraveno uživatelem Kalifx

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...