stopa99 Odesláno 30. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 30. ledna 2011 Tu je ten slubeny zvuk budika....
obchodnik-o3 Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2011 pripajam gratulaciu a otazku k tomu:veris tomu,ze budu definitivne?
stopa99 Odesláno 30. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 30. ledna 2011 pripajam gratulaciu a otazku k tomu:veris tomu,ze budu definitivne? Preto je tam napisane JEDNY z definitivnych tym som chcel povedat ze ich nepredam samozrejme ze nebudu jedine....ved uz teraz niesu... (2x Rossi)
Jarett Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2011 Tu je ten slubeny zvuk budika.... Parádní rachot Super nákup !! Gratulace
Pafelik Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2011 Jsou perfektní! Gratulace! Tuhle značku můžu! Hrozně by mě zajímalo, jak vypadajá naživo.
stopa99 Odesláno 31. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 Este par foto na potesenie oka.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bandicoot Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 To je zvláštní, že na těch chronech ten řemen jde ohnout od pouzdra. něco takovýho by prospělo i těm budíkům. Je dobře, že jsi dal fotky z profilu, to je prostě mazec...
stopa99 Odesláno 31. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 To je zvláštní, že na těch chronech ten řemen jde ohnout od pouzdra. něco takovýho by prospělo i těm budíkům. Je dobře, že jsi dal fotky z profilu, to je prostě mazec... Na tych chronach to ide lebo nemaju ten system vymeny ako extreme tam je ten kaucuk pri puzdre velmi hruby a neda sa ohnut az tam kde sa stenci...
Jumbo Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 Parádní stroj! Jestli jsi je měl v pátek na srazu, tak mě moc mrzí, že jsem tam nebyl. Původně jsem měl slavit 40-cetiny, ale nakonec jsem lezl po čtyřech a pojídal antibiotika. Takže tak, jak jsi to psal na začátku, taky doufám, že jsou to jedny z tvojich definitivních a že je ještě na nějakém srazu uvidím!
stopa99 Odesláno 31. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 Mozes byt kludny na zraze som ich nemal mam ich od nedele... (urcite ich niekedy donesiem ukazat)
instant Odesláno 2. února 2011 Nahlásit Odesláno 2. února 2011 ten budíček - no to je paráda. síce trpím nespavosťou a zvuk budíka je pre mňa klinec do hlavy, ale toto musí človeku spraviť deň hneď v úvode do ružova
gerhard Odesláno 2. února 2011 Nahlásit Odesláno 2. února 2011 Brutalny zvuk budika,ale musi Ta tesit . Je co zavidiet!
eskimak Odesláno 2. února 2011 Nahlásit Odesláno 2. února 2011 Krasny kusok, tak nam tu pribudlo okrem tych nekonecnych rolexov (no flame ) aj nieco netradicne.Gratulujem!
African Odesláno 2. února 2011 Nahlásit Odesláno 2. února 2011 Opravdové Dream watch - Velké gratulace, ale, že jsou to tvoje definitivní, to ti fakt nebaštíme
skalis Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Odesláno 6. února 2011 Parada! Ty dva gumovy remeny tomu davaj jeste o neco vetsi smrnc, jeste nechat usit nejaky aligatory (leskla cerna s ruznymi kontrastnimi prositimi podle barev pouzitych na cifru) a budou zavisti blednout i paneristi .
Dali Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Odesláno 6. února 2011 Krásný, nádherný zvuk. Budeš asi vášnivý motorkář. Zase jsi mi připomněl, že jsem odložil nákup hodinek s budíčkem, ach jo.
lastam Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Odesláno 6. února 2011 JLC, no tak to dolu klobouček!!! Do budoucna bych taky něco rád od nich měl.
rdk Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Odesláno 6. února 2011 GRATUALCE !!!extrémně super hodinky po všech stránkáchužívej si je !!!já mám už 2 roky JLC Master Compressor Extreme World Chronograph a pokaždý když je nasadim sem z nich zase uplně mimo...a to už 2 roky a eště dlouho budu, to je prostě na celej život !!! Užívej si je, je to krásný
stopa99 Odesláno 7. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 7. února 2011 Parada! Ty dva gumovy remeny tomu davaj jeste o neco vetsi smrnc, jeste nechat usit nejaky aligatory (leskla cerna s ruznymi kontrastnimi prositimi podle barev pouzitych na cifru) a budou zavisti blednout i paneristi . Aligator je k nim origo cierny so zltym presitim je fakt super...navyse je ten cierny kaucuk....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se