grand Odesláno 20. března 2012 Nahlásit Odesláno 20. března 2012 tak sem napsal do nemec, ze skolko kosta, jen nevim, jestli bych se mohl moralne smirit s neprodejnyma seikama za 150+ ale jsou proste nadherny.. Toto sú nebezpečné hodinky - tzv. "bod, odkiaľ niet návratu". Moje prvé Seiko...
tombed Odesláno 20. března 2012 Nahlásit Odesláno 20. března 2012 Sibir neboj za 75t se po nich pak jen zaprasi
Chumpus Odesláno 21. března 2012 Nahlásit Odesláno 21. března 2012 tak sem napsal do nemec, ze skolko kosta, jen nevim, jestli bych se mohl moralne smirit s neprodejnyma seikama za 150+ ale jsou proste nadherny..Tohle jsem málem přehlédl. Paráda, už se těšíme Pokud by ti v Německu nedali rozumnou slevu, tak z USA by se měly dát sehnat do 130k včetně DPH. Ceny mám snad někde v emailu, pokud bys potřeboval. Kdyžtak napiš.
Chumpus Odesláno 21. března 2012 Nahlásit Odesláno 21. března 2012 Sibir neboj za 75t se po nich pak jen zaprasi Abys pak náhodou neměnil za ten výdobytek s uchem. Vono posílat hodinky každý dva měsíce na přeleštění lunety, to se rychle omrzí
tombed Odesláno 21. března 2012 Nahlásit Odesláno 21. března 2012 Abys pak náhodou neměnil za ten výdobytek s uchem. Vono posílat hodinky každý dva měsíce na přeleštění lunety, to se rychle omrzí ne ne, to by bylo k nim a tím bych na dlouho skončil, ideální trojka ( leštit jsem byl jenom jednom, víceméně kvůli vrypu se kterým jsem je koupil, vlásečnice neva)
cody Odesláno 21. března 2012 Nahlásit Odesláno 21. března 2012 (upraveno) ... Ceny mám snad někde v emailu, pokud bys potřeboval. Kdyžtak napiš. Kolik prosím tě vyjdou nejlevněji s DPH (a odkud) modely SBGH001-L a SBGH005-L?? V ČR jsem je viděl za 150.000kč jen u Altra. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 21. března 2012 uživatelem cody
Chumpus Odesláno 21. března 2012 Nahlásit Odesláno 21. března 2012 Jestli je retail pořád 7200$, tak počítej se slevou 20%. Ta je na 100% potvrzená, nevím jestli třeba grand zná lepší.Těch 150 v Altru už je docela stará cena, ale stejnou mají i v Anglii, tak možná platí. Jak je na tom Altro se slevou nebo se zajištěním objednávky, to netuším.
cody Odesláno 21. března 2012 Nahlásit Odesláno 21. března 2012 Díky. Za to kilo se mi hned bude spát líp:-)Je dobré vědět, na co zrovna nemám a o kolik nemám:-)
Chumpus Odesláno 24. března 2012 Nahlásit Odesláno 24. března 2012 Škoda, že (kvalitnějších) fotek není víc. Za poslední léta jedny z nejpovedenějších hodinek od Seika. Stačilo jenom okopírovat něco z minulosti z tama je to
Chumpus Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Odesláno 1. září 2013 Zase jsem narazil na SBGA059, nebo Snowflake nr. 2, chcete-li. Jen škoda, že se na netu nepovaluje víc fotek.
Chumpus Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Odesláno 20. září 2013 A pro změnu další Snowflake, tentokrát ten ultimátní via AZFT
Sorbus Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Odesláno 20. září 2013 (upraveno) Nádherná limitka se sympatickým průměrem 39 mm. Ve spojení se zlatem ten číselník evokuje sněžnou pláň zalitou sluncem za jasného zimního dne. Osobně bych ale místo tohoto zlatého skvostu (SBGA090) dal přednost variantě z bílého zlata (SBGA089). Pro GS je typičtější a k symbolice sněhu a horské zimy se bílé zlato myslím hodí víc. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. září 2013 uživatelem Sorbus
Chumpus Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Odesláno 20. září 2013 Máš asi pravdu, ale já třeba pouzdra z bílého zlata u hodinek moc nemusím. Vizuálně tím níc nezískáš a vzhledem k měkkosti zlata je pouzdro náchylnější k poškození.
Sorbus Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Odesláno 20. září 2013 Tož s tím souhlas. Bral jsem to z estetického hlediska, protože tyto limitky v pěkném menším pouzdru jsou jen ve žlutém, růžovém a bílém zlatě. Kdyby mi tedy někdo čistě hypoteticky dal zdarma na výběr, tak bych skromně sáhl po bílém zlatě :-)
StefanM Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Odesláno 20. září 2013 V poslednej dobe sa kazdy den pozeram na tento model. Skoda, ze nemaju 40 mm... Vie to niekto porovnat s Rolex DJ? Hladam do buducna nejake pohodlne na 70% asu univerzalky a v hlave mam Rolex, ktore som mal moznost pozriet nazivo, boli skvele, preto by ma zaujimalo zrovnanie. Dakujem za kazdy nazor.
McStinger Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Odesláno 20. září 2013 Tož s tím souhlas. Bral jsem to z estetického hlediska, protože tyto limitky v pěkném menším pouzdru jsou jen ve žlutém, růžovém a bílém zlatě. Kdyby mi tedy někdo čistě hypoteticky dal zdarma na výběr, tak bych skromně sáhl po bílém zlatě :-) si ma dosť rozosmial. Inak v tom bielom zlate sú neskutočné. Už len to mi chýba, aby som jedny GS začal chcieť.
instant Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Odesláno 20. září 2013 Najlepsie su titanove na tahu. Treba vidiet nazivo. To je pekelna kombinacia. Alebo nebeska, ako chcete. Zlato nie je zla volba na l.e. ale uz su z nich ultimatne slusnacke hodinky bez moznosti volby. Kdezto titanove na kovovom naramku su vyborne na kazdy den a na kozke ked clovek taha zo skrine tmavy oblek a chce byt silou mocou stylovy..
Sorbus Odesláno 21. září 2013 Nahlásit Odesláno 21. září 2013 V poslednej dobe sa kazdy den pozeram na tento model. Skoda, ze nemaju 40 mm... Vie to niekto porovnat s Rolex DJ? Hladam do buducna nejake pohodlne na 70% asu univerzalky a v hlave mam Rolex, ktore som mal moznost pozriet nazivo, boli skvele, preto by ma zaujimalo zrovnanie. A co hi-beat SBGH001, link, které mají 40 mm ? GS jsou trochu vyšší hodinky, ale nosí se pohodlně. Najlepsie su titanove na tahu. Treba vidiet nazivo. To je pekelna kombinacia. Alebo nebeska, ako chcete. Jak je to v praxi s odolností tahu? V popisu titanových modelů se vždy uvádí, že tah je kombinací titanu a "high-intensity" titanu. Není to tak, že z tvrdé titanové slitiny jsou jen leštěné části článků, takže zbytek tahu po čase trpí otěrem?
financ Odesláno 21. září 2013 Nahlásit Odesláno 21. září 2013 Jsou skoro 2 roky stary, noseny na stridacku s jinyma hodinkama (nejsou moje) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Sorbus Odesláno 21. září 2013 Nahlásit Odesláno 21. září 2013 Díky za fotku, to opravdu nevypadá zle. A je pravda, že v titanu má GS několik modelů, které by stály za hřích.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se