Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, zdravím všechny milovníky hodinek. Tyto nejsou (bohužel) pro mě, vybíral jsem totiž hodinky jako dárek k narozeninám pro tátu. Moje požadavky byly: spíše klasický vzhled, velikost max. 42mm a ruční nátah. Po dlouhém hledání a zvažování všech pro a proti jsem se rozhodl pro tyto Archimede. Je to poprvé, co jsem kupoval hodinky, aniž bych je kdy viděl naživo, takže byly na místě jisté obavy, ale dnes dorazily a jsem velice příjemně překvapen kvalitou zpracování i vzhledem - naživo jsou ještě mnohem hezčí než na fotkách. Objednával jsem je přes www.chronoshop.cz a tímto bych chtěl Jakubovi poděkovat za ochotu a bezproblémový nákup. Tak snad jsem nezvolil špatně a tátovi se budou líbit :)Přidávám pár narychlo udělaných fotek, je to z mobilu, tak buďte prosím shovívaví :)

post-4026-015198400 1296662857.jpg

post-4026-059565700 1296662896.jpg

post-4026-016961200 1296662938.jpg

post-4026-089207000 1296662982.jpg

post-4026-059605700 1296663014.jpg

Návštěvník YPO
Odesláno

Don2008: ďakujem :)

YPO: ano, vzal jsem verzi TOP... někdo říká že je to kravina, ale nemůžu si pomoct, mě se ten pohled na strojek líbí :)

nevím jestli je to kravina nebo není, ale u tohohle modelu mi to přijde normální a lepší, naopak u pilotního modelu je zase lepší ten "surovotankový" :D strojek
Odesláno

ačkoli archimede mi jinak moc neříkají, tak tohle jsou nádherný hodinky - a ta top úprava kalibru je prostě k sežrání. pocitově obrovsky zvedá celkový dojem.

pokud budu mít potřebu oblekovek, tak tohle budou vážné kandidátky.

dobrá volba pro otce, gratuluji.

Odesláno

Pánové díky všem za pozitivní reakce. Ještě bych dodal že jsem uvažoval o dizajnově podobných Stowa Marine Original, ale vzhledem k dlouhé dodací lhůtě (a co si budeme povídat - i vyšší ceně) jsem zvolil tyto.

Odesláno

Woe, a nechceš mě adoptovat za tátu? Jsou parádní a Archimede u mě stále stoupá nahoru, poměr výkon cena je u málokteré firmy tak dobrý.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...