mira1.1 Odesláno 2. února 2011 Nahlásit Odesláno 2. února 2011 Ahoj, zdravím všechny milovníky hodinek. Tyto nejsou (bohužel) pro mě, vybíral jsem totiž hodinky jako dárek k narozeninám pro tátu. Moje požadavky byly: spíše klasický vzhled, velikost max. 42mm a ruční nátah. Po dlouhém hledání a zvažování všech pro a proti jsem se rozhodl pro tyto Archimede. Je to poprvé, co jsem kupoval hodinky, aniž bych je kdy viděl naživo, takže byly na místě jisté obavy, ale dnes dorazily a jsem velice příjemně překvapen kvalitou zpracování i vzhledem - naživo jsou ještě mnohem hezčí než na fotkách. Objednával jsem je přes www.chronoshop.cz a tímto bych chtěl Jakubovi poděkovat za ochotu a bezproblémový nákup. Tak snad jsem nezvolil špatně a tátovi se budou líbit :)Přidávám pár narychlo udělaných fotek, je to z mobilu, tak buďte prosím shovívaví
Don2008 Odesláno 2. února 2011 Nahlásit Odesláno 2. února 2011 Krásne hodinky, otec sa určite poteší.
Návštěvník YPO Odesláno 2. února 2011 Nahlásit Odesláno 2. února 2011 a koukám, že ve verzi TOP - tatík bude mít radost
mira1.1 Odesláno 2. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 2. února 2011 Don2008: ďakujem YPO: ano, vzal jsem verzi TOP... někdo říká že je to kravina, ale nemůžu si pomoct, mě se ten pohled na strojek líbí
Návštěvník YPO Odesláno 2. února 2011 Nahlásit Odesláno 2. února 2011 Don2008: ďakujem YPO: ano, vzal jsem verzi TOP... někdo říká že je to kravina, ale nemůžu si pomoct, mě se ten pohled na strojek líbí nevím jestli je to kravina nebo není, ale u tohohle modelu mi to přijde normální a lepší, naopak u pilotního modelu je zase lepší ten "surovotankový" strojek
KFL Odesláno 2. února 2011 Nahlásit Odesláno 2. února 2011 Moc hezkej kousek! Určitě radost udělá. A kdyby nááááhodou ne, tak udělají radost tobě, ne?
mira1.1 Odesláno 2. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 2. února 2011 Orino: díky KFL: hehe, to jo ne, já doufám že se budou líbit... díky
kubson Odesláno 2. února 2011 Nahlásit Odesláno 2. února 2011 TOP je fajnový, pokud se nepletu, tak právě tento kus při kontrole na vibrografu kreslil čáru jak podle pravítka?
Chorche Odesláno 2. února 2011 Nahlásit Odesláno 2. února 2011 Věřím, že se líbit budou, navíc průhled na parádní strojek, dobrá volba!
obchodnik-o3 Odesláno 2. února 2011 Nahlásit Odesláno 2. února 2011 tato sa potesi,dobra volba modelu,pekny kusok,toto nemoze sklamat
mira1.1 Odesláno 3. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 3. února 2011 díky všem pánové zatím je mám u sebe a každou volnou chvíli si je zálibně prohlížím... snad mi je táta někdy půjčí
jankoxxx Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Odesláno 3. února 2011 pozor aby ti nahodou neprirastli k ruke. je to velmi vazny stav a liecba prebieha len velmi tazko
lub Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Odesláno 3. února 2011 ačkoli archimede mi jinak moc neříkají, tak tohle jsou nádherný hodinky - a ta top úprava kalibru je prostě k sežrání. pocitově obrovsky zvedá celkový dojem.pokud budu mít potřebu oblekovek, tak tohle budou vážné kandidátky. dobrá volba pro otce, gratuluji.
mira1.1 Odesláno 3. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 3. února 2011 Pánové díky všem za pozitivní reakce. Ještě bych dodal že jsem uvažoval o dizajnově podobných Stowa Marine Original, ale vzhledem k dlouhé dodací lhůtě (a co si budeme povídat - i vyšší ceně) jsem zvolil tyto.
xoslic Odesláno 5. února 2011 Nahlásit Odesláno 5. února 2011 Krasne a jednoduche hodinky. Kombinacia bieleho cifra a modrych ruciciek je suprova. Small seconds im tiez velmi pristanu. TOP uprava paradna.
mischa Odesláno 5. února 2011 Nahlásit Odesláno 5. února 2011 Woe, a nechceš mě adoptovat za tátu? Jsou parádní a Archimede u mě stále stoupá nahoru, poměr výkon cena je u málokteré firmy tak dobrý.
Vit Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Odesláno 7. února 2011 Moc pěkné, dokonce i indexy jsou plastické.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se