lexa Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Odesláno 3. února 2011 Dneska dorazily po 7 dnech od vydrazeni na e-bay z UK od prodejce TRADING 4 U.OMEGA Seamaster 300M 22218000. Velke díky Horhemu ktery mi pomohl uz s nakupem mych druhych hodinek-bez nej bych mel velky ...... byli kupovany jako pouzite,stare neco malo pres rok,s vymenenou baterii,komplet baleni,karty,krabice,zbyvajici dilky tahu-stav hodinek naprosto odpovidal fotografiim prodejce.i kdyz fotky byli teda hodne spatny.stav odhaduji tak na 95%,par skrabanecku na tahu a spone,vlozka lunety naprosto bez skrabanecku,luneta ma malinkej tukanec,nic viditelnyho,jsem naprosto spokojen.i vterinovka sedi na idexy vicemene v pohode,nejaka desetinka mm tam bude,nic rusiveho. posilam par fotek ,ktere fotil Horhe kdyz mi hodinky preposilal,pozdeji postnu nejake do chlubiciho vlakna.
gougy Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Odesláno 3. února 2011 No jo, hodinky BOMBA;) (vlastně s detonátorem, laserem, strunou a pravděpodobně i malou nukleární elektrárnou - ta baterka je jenom na okrasu..) Tak si je užívej - první Bondovky jsou výborná věc. Normálně Ti ten pocit závidím, pamatuju si na to Těším se na další foto.
Martin J. Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Odesláno 3. února 2011 No tak už je máš konečně doma? Ještě jednou gratuluji, jsou fakt fešácký.
xoslic Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Odesláno 3. února 2011 super kauf!! Tak ako mi povedal nedavno Cyber : Toho, kto zacina chronomagoriet spoznas podla bondoviek. )) Vitaj medzi nami.!!!
gerhard Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Odesláno 3. února 2011 Krasna klasika, gratulujem. Velmi pekny nakup.
Petr77 Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Odesláno 3. února 2011 Vzdycky me na nich vadila ta clenitost tahu, ale ted jim taky nejak prichazim na chut. Moc pekne bondovky a ja mam ted zase o jedny hodinky rozsireny zaber hledacku. Petr
sodik Odesláno 4. února 2011 Nahlásit Odesláno 4. února 2011 Hodinek si uživej...jsou pěkné mám stejné.... jsouto hodinky ktere se hned tak neokoukaji...
lexa Odesláno 4. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 4. února 2011 Díky všem za gratulace-stejně za to můžete Vy-za posledni 3 mesice jsem utratil za hodinky víc peněz než za 40 let předchozího života.To to pěkně začíná.......by mě zajímalo co bude až budu zde na chronomagu třeba 2 roky včera jsem ještě vyčistil krabičku kartáčkem na sucho od jemných nečistot a je jak nová-a trošičku přeleštil sponu-bohužel jsem jí nevyfotil před-takže jsem použil 2 fotky od prodejce. A jedna neumělecká fotka
sodik Odesláno 4. února 2011 Nahlásit Odesláno 4. února 2011 V 4. 2. 2011 v 7:52, 'lexa' napsal: Díky všem za gratulace-stejně za to můžete Vy-za posledni 3 mesice jsem utratil za hodinky víc peněz než za 40 let předchozího života.To to pěkně začíná.......by mě zajímalo co bude až budu zde na chronomagu třeba 2 roky včera jsem ještě vyčistil krabičku kartáčkem na sucho od jemných nečistot a je jak nová-a trošičku přeleštil sponu-bohužel jsem jí nevyfotil před-takže jsem použil 2 fotky od prodejce. A jedna neumělecká fotka sponu mam poskrabanou jako jsi mel ty, mam to od stolu..jak po nem soupu ruku, jak se ti to doma takhle pekne povedlo vylestit, ja sem k Dusakovi a tam mi za to rekli 300kc, coz je docela dost za 1min, prace, zkusit to doma mam trochu strach...
lexa Odesláno 4. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 4. února 2011 V 4. 2. 2011 v 8:03, 'sodik' napsal: sponu mam poskrabanou jako jsi mel ty, mam to od stolu..jak po nem soupu ruku, jak se ti to doma takhle pekne povedlo vylestit, ja sem k Dusakovi a tam mi za to rekli 300kc, coz je docela dost za 1min, prace, zkusit to doma mam trochu strach... těžko říct-osobně si na takovehle veci troufam bez problemu-od mladi jsem modelaril a podobne kutilstvi-jinak jsem pouzil mokrou houbicku na nádobi-jak je zde nekolikrat doporucovano-a hlavne jsem mel praxi z mych byvalých swatchek-akorat ted jsem pro vesi opatrnost zalepil okolni clanky tahu okolo spony papirovou lepenkou
milosh Odesláno 4. února 2011 Nahlásit Odesláno 4. února 2011 Sponu jsem mel taky trochu podrbanou. Zadnej vryp, ale spousta vlasecnic. Tak jsem sundal celej tah a prelestil to smesi takovy hruby Colgate belici zubni pasty a popela z cigaret Spolecne s Dremelem na nizsi otacky a velkym lesticim kotoucem to slo krasne a za chvilku jako novy... Jen mam starsi verzi seamasteru (ne bondovky) a ta ma ten tah jednoduzsi a clanky nasivnejsi. Krome specialnich ubrousku nebo diamantovych past je tahle smes s popelem asi to nej. I kdyz to plastovy sklicko na Moonech sem drbal jen spetkou pasty bez popela na flanelu... Holt stara skola
Horhe Odesláno 4. února 2011 Nahlásit Odesláno 4. února 2011 (upraveno) Dobrá práce, vypadá jak nová.Fakt máš krásný hodinky. Upraveno 4. února 2011 uživatelem Horhe
African Odesláno 4. února 2011 Nahlásit Odesláno 4. února 2011 Seamasterky mají své velké kouzlo, Gratulace. Ale ovšem také jednu velkou nevýhodu, že při každém novém škrábanci se ti udělá šoufl, aspoň já to tak mám To jsem např u Tissotek nikdy nepocítil
Horhe Odesláno 4. února 2011 Nahlásit Odesláno 4. února 2011 Moc tam toho vidět není, ale aspoň orientačně. Teď je fakt parádní.
lexa Odesláno 4. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 4. února 2011 V 4. 2. 2011 v 8:53, 'Horhe' napsal: Fakt máš krásný hodinky. .....ale jen díky tobě
xoslic Odesláno 4. února 2011 Nahlásit Odesláno 4. února 2011 V 4. 2. 2011 v 8:03, 'sodik' napsal: sponu mam poskrabanou jako jsi mel ty, mam to od stolu..jak po nem soupu ruku, jak se ti to doma takhle pekne povedlo vylestit, ja sem k Dusakovi a tam mi za to rekli 300kc, coz je docela dost za 1min, prace, zkusit to doma mam trochu strach... Ja som lestil lesticom na nechty z drogerie za 50 korun. Ma to 4 brusne casti a vysledok velmi slusny, aj na titanovej spone s dost hlbokymi skrabancami zo skal. Skus to, nic s tym nepokazis, musis dodrziavat rovnaky smer brusu, cize v pozdlznej ose spony
habadej Odesláno 4. února 2011 Nahlásit Odesláno 4. února 2011 To leštítko na nehty je fakt dobrý. Výhodou jsou ty 4 hrubosti leštítka. Jednou jsem ve vodě uklouznul po šutru a plácnul jsem rukou do dalšího kamene. Spona u hodinek poškrábaná a dokonce možná čtvrt mm rýha. Koupil jsem to leštítko a začal leštit. Začal jsem tou nejhrubší částí leštítka, postupně přecházel na jemnější a za dvě hodiny by nikdo nepoznal, že se mi stala na tahu taková nehoda. To leštítko se mi osvědčilo víc než houbička na nádobí.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se