Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Přeleštění není problém. Sám jsem to na svých Tag Heuer dělal. Jen z toho udělat ten mat je těžké. Alespoň a normální brusnou pastou. Diamantový prášek jsem nezkoušel. Hodinky jsou pěkné, ale já bych volil asi spíše automaty. Je to přece jenom jiný pocit z hodinářského umu.

• Odpovědi 187
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Je tu na foru o brusu mrte povidani, neni treba teoretizovat ci michat lektvary z netopyriho usniho mazu... jak na sponu Seamasteru je zde reseno taky, da se dosahnout profesiaonalniho vysledku i rucni praci pri dodrzeni postupu a prostredku ;)

JInak obecne rady jak brousit/lestit ocel rucne/strojove mam v sekci POmozte s opravami nebo tak nejak.

Odesláno

Velká gratulace :smile_anim: jsou to nádherné hodinky. Taky po nich pokukuji, ale vždy je třeba vydat peníze na něco jiného :sad01_anim:

• po měsících...
Odesláno

..je to proste klasika. maju nieco do seba. ak to nie je tajomstvo za kolko sa Ti podarilo ich vydrazit?

dik.

• po 2 týdnech...
Odesláno
  V 3. 2. 2011 v 15:36, 'lexa' napsal:

Dneska dorazily po 7 dnech od vydrazeni na e-bay z UK od prodejce TRADING 4 U.OMEGA Seamaster 300M 22218000.

Velke díky Horhemu Posted Imagektery mi pomohl uz s nakupem mych druhych hodinek-bez nej bych mel velky ......

byli kupovany jako pouzite,stare neco malo pres rok,s vymenenou baterii,komplet baleni,karty,krabice,zbyvajici dilky tahu-stav hodinek naprosto odpovidal fotografiim prodejce.i kdyz fotky byli teda hodne spatny.stav odhaduji tak na 95%,par skrabanecku na tahu a spone,vlozka lunety naprosto bez skrabanecku,luneta ma malinkej tukanec,nic viditelnyho,jsem naprosto spokojen.i vterinovka sedi na idexy vicemene v pohode,nejaka desetinka mm tam bude,nic rusiveho.

posilam par fotek ,ktere fotil Horhe kdyz mi hodinky preposilal,pozdeji postnu nejake do chlubiciho vlakna.

Odesláno (upraveno)
  V 3. 2. 2011 v 15:36, 'lexa' napsal:

Dneska dorazily po 7 dnech od vydrazeni na e-bay z UK od prodejce TRADING 4 U.OMEGA Seamaster 300M 22218000.

Ahoj, gratuluji ke krásným hodinkám, klasika, co nevyjde z mody:) Mohl bych se tě, prosím, zeptat na cenu? Kolik si za ně i dopravou dal? :)

Upraveno uživatelem Axel
  • po 3 týdnech...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Sorry za OT, ale nevite o nejakych strankach, kde by byly nejaky hezky fotky bondovek, ale v cernym provedeni? Porad hledam a porad nic. Mam na mysli takovy, jaky se davaji treba do prospektu nebo tak. Zkratka aby prilakaly kupce:-) Jinak gratulace k hodinkam. Mam je v cernym a fakt si je uzivam.

• po měsících...
Odesláno

Dobrý večer, rád bych se zeptal, zda u tohoto typu hodinek je nutné dávat hodinky při výměně baterie do autorizované prodejný (např. Dušák), kde výměna baterie, přetěsnění apod stojí cca. 3 000 Kč. Zvládne výměnu baterie "lepší" hodinář? Děkuji za odpověď.

Odesláno

Nejsem, ale není problém to zjistit. Jen ze zkušenosti vím, že ta záruka se hodí. Asi rok po servisu Bondovek mi odešlo odemykání spony na tahu a v pohodě mi ten díl v záruce vyměnili.

Odesláno
  V 19. 6. 2012 v 21:01, 'Jay Doll' napsal:

Nejsem, ale není problém to zjistit. Jen ze zkušenosti vím, že ta záruka se hodí. Asi rok po servisu Bondovek mi odešlo odemykání spony na tahu a v pohodě mi ten díl v záruce vyměnili.

Precti si to jeste jednou.

Pta se na vymenu baterky a pretesneni, ty prohlasis ze davaji 2 roky zaruku, coz mi na pretesneni prijde dost a na moji jasnou otazku pises o spone...

Odesláno

Jayi chces rict, ze kdyz si das pretesnit hodinky, tak ti Dusak da zaruku na cely hodinky vcetne strojku, tahu atp? To mi prijde jako blbost - by sis je nechal za trojku pretesnit a potom v ramci zaruky treba vymenit stroj???

Odesláno (upraveno)

Puvodni tazatel se pta na pridanou hodnotu vymeny baterky a pretesneni u AD.

Tedy zrejme mu jde o zaruku vodotesnosti, na coz Jay reagoval, ze u Dusaka jsou 2 roky.

Zitra brnknu na servis. Tipuju, ze vic jak pul roku na vodotesnost nedaji.

edit: spidaku, Jay v tom trosku klickuje, nenech se zmast

Upraveno uživatelem bandicoot
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Pomalu se po těchto hodinkách poohlížím. Mohl bych Vás poprosit o radu, zda zde není někdo kdo je vlastní a má zápěstí pouhých 17 cm. Chtěl bych vědět, zda full size není na toto zápěstí moc a neřešit raději mid size. Nyní mám 38 mm bez korunky, a je to akorát. Díky za rady.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...