tombed Odesláno 4. února 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2011 ti rusáci skopčí všecko... jdu si dát vodku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxik28 Odesláno 4. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2011 nádherný mám pro Hamilton slabost a zůstane u toho:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 4. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2011 asi se Tombed bude vztekat, ale já to vidím takhle... Heh, Romane, to nemuzes myslet vazne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 4. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2011 asi se Tombed bude vztekat, ale já to vidím takhle... No trošku vypadají jako Autavie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gordon Odesláno 5. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2011 ty oblekovky jsou mňamózní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxik28 Odesláno 5. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2011 Autavie bylo první co mě napadlo, když jsem je viděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WCB Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2011 Hamilton Pan Europ, modrá nádhera, nemůžu si pomoct, ale co je modré to je ještě víc pěkné. Předem se omlouvám všem, co mají jiný vkus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxik28 Odesláno 18. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2011 Jsem slepej , dík! Našel jsem zatím 1900 USD, ale píšou o komerční dostupnosti až někdy v září 2011 !? ...If you really wanted a watch of this style, for a decent price with today's manufacuting in mind, the Hamilton Pan Europ might be just what you are looking for. It will be commercially available in September of 2011, with a price of $1,900. Zdroj Kurnia, Viktore, seš rychlejší :-) Ať už je září Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rancor Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 chysta hamilton jeste nejaky jiny kousky? nevite? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fargo Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 Také by mě to zajímalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2011 http://forums.timezone.com/index.php?t=msg&th=1601482&start=0&rid=96219 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Giovany21 Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2011 Prvá foto zaujímava kombinácia Hamilton Pan Europ The year 1971, also the number of pieces in this limited edition and boldly engraved on the case back, is a significant date in the history of Hamilton. It marks the foundation of the brand?s inclusion in the Swatch Group (then SSIH).Powering today?s Hamilton Pan Europ is a technologically advanced, Swiss automatic chronograph movement, H31- 1300 eur. Hamilton Thin-O-Matic Hamilton Khaki SkyMaster UTC Mirroring the flatness of the original planetary rotor movement, developed in 1957, is a high-performance automatic 2824 movement, ensuring that today?s wearers literally move with the times. State-of-the-art watchmaking expertise also enables the combination of a stepped, angular case with a scratch-resistant sapphire crystal. A choice of 38 mm or 42 mm case facilitates unisex appeal, with both interpretations making clear statements of timeless elegance. Included in the Hamilton Thin-O-Matic 38 mm range are two models comprising ?Hamilton gold PVD?. 645 eur The Hamilton Khaki SkyMaster UTC pays a direct tribute to the Hamilton chronometers integrating sidereal time, which measured time relative to the motion of the stars around the earth, as opposed to that of the sun. Today?s watches reflect the heroic achievements of their wartime predecessors, which kept ships on course and out of danger. Their robustness finds expression in a sturdy, 42 mm stainless steel case, an antimagnetic Swiss GMT movement and water resistance to a pressure of up to 30 bar (300 m). The 24 different time zones, set manually via a pusher at 2 o?clock, use the International Air Transport Association (IATA) 3-letter airport codes as reference points. These include more familiar ones such as JFK and LAX, and extend to faraway destinations like Honolulu and Ponta Delgada in the Azores. There is a choice of dial color, between white, silver and cool grey, and easy-to-read digits contrast in either black or white. 945 eur Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorr GrimWolf Odesláno 7. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2011 Já si nemůžu pomoc, ale mě se ten Pan-Europ vůbec nelíbí. Je snad až moc divnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2011 Mě se ty Pan-Europ líbí dost :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ciferník Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2011 Thin-O-Matic by byly parádní retro, kdyby 1) si Hamilton ujasnil, jak vypadá jeho logo a 2) nezmršil ten ciferník datumkou. Jinak ovšem za ty peníze si radši dopřeju originál ze 60. let s mikrorotorem a ještě mi hromada peněz zbude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 8. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2011 Ta chrona Pan Europ jsou naprosto úžasná, tenhle retro kousek se jim fakt povedl.Původní model měl stejný strojek, jako Autavia a Monaco (tedy calibre 11), tyhle mají H31, který vychází z Valjoux 7753 (Hamilton údajně zvýšil rezervu chodu a prý je strojek i celkově robustnější). Srovnání původního modelu a remaku. Na originálech se mi trošku více líbí datumovka. No a korunka na devítce má taky svoje kouzlo, to každopádně.Ale jinak je ta novinka přímo neskutečně líbivá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 8. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2011 Ta chrona Pan Europ jsou naprosto úžasná, tenhle retro kousek se jim fakt povedl. Původní model měl stejný strojek, jako Autavia a Monaco (tedy calibre 11), tyhle mají H31, který vychází z Valjoux 7753 (Hamilton údajně zvýšil rezervu chodu a prý je strojek i celkově robustnější). Srovnání původního modelu a remaku. Na originálech se mi trošku více líbí datumovka. No a korunka na devítce má taky svoje kouzlo, to každopádně. Ale jinak je ta novinka přímo neskutečně líbivá. Tak velký potlesk...nedělám si mimořádně srandu. Detektivní práce je oceněna. Jinak jsou hezký a je i vysvětleno, že mi ty Autavie evokují... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 9. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2011 No, klobouk dolů, přátelé. Líbí. Moc. Akorát se mezi mnou a dorostenkou rozhořel spor ohledně datumovky. Já: 1971, ona: nový model. Chtělo by to vidět naživo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 9. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2011 (upraveno) Berte, to musí být krásný, mít partnerku, se kterou se dá diskutovat o nuancích, jako je provedení datumovky. Asi trošku závidím. Co Piaget? Už ti je nosí? Upraveno 9. dubna 2011 uživatelem NIGHTinGALE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 10. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2011 Ty starý jsou lepší, páč maj hodinovej sčítač a ne jen trapnou průběžnou vteřinovku, která je beztak k ničemu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se