romulada Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Odesláno 6. února 2011 Ahoj, kamarádi - šílenci a hodinkomaniaci, již delší dobu zanedbávám přízpěvky a vůbec detailnější "sjíždění" tohoto webu. Ne snad proto, že bych na něj zanevřel, ale věnoval jsem se chronohorečce, která mě postihla asi před rokem. Sháním po celém světě všechny možné reklamy a reklamní předměty, týkající se značky Rolex. Až budu mít uspokojivý počet materiálů - což také nemusí nastat nikdy, protože jsem na sebe náročný - vydám knížku "Rolex v reklamě". Pokud by někdo z vás měl nějaké starší materiály týkající se tohoto odvětví a nebyl by proti, aby se objevili ve zmíněné publikaci - ozvěte se prosím! V současné době mám něco kolem 100ks reklam z období 1927 -1960. Novější nesháním - těch mám hromady a nevím jestli vůbec půjdu detailněji za rok 1960. Nikde se mi nepodařilo sehnat zvláště tyto kousky - originál celostránkové reklamy na titulce Daily mail z roku 1927 s Mercedes Gleitzovou nebo jakoukoliv další reklamu s touto plavkyní a také jakoukoliv reklamu Rolex z let 1905 -27. Byl bych vám moc vděčný - pokud by někdo něco měl - udělal bych si Hi-res scany - samozřejmě jen s vaším laskavým svolením. Až mi to čas dovolí, rád udělám malou recenzi mé prozatimní sbírky reklam Rolex tady na Chronomagu - mám již teď opravdu unikátní kousky, které jsem sháněl horko těžko a u některých byla jen otázka velké náhody, že se mi to podařilo. Předem děkuji!!!
Josef01 Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Odesláno 6. února 2011 Krásný nápad! Na eBay je toho docela dost! http://cgi.ebay.com/ROLEX-AWARD-Enterprise-1976-watch-Leaflet-N-O-S-/230471562805?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item35a92cf635#ht_1710wt_907 http://cgi.ebay.com/Original-Full-Page-ROLEX-WRIST-WATCH-Colour-ADVERT-1930-/130482672704?pt=UK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL&hash=item1e615f9440 http://cgi.ebay.com/1972-ROLEX-Oyster-Day-Date-Wrist-Watch-Print-Ad-r882-/370351526617?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item563aabd2d9
romulada Odesláno 6. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 6. února 2011 Jo, jo - ebay je jeden z mých dobrých zdrojů. Díky.
maty Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Odesláno 7. února 2011 vydám knížku "Rolex v reklamě" A to jak je to s autorskymi pravy? A existuje uz neco podobneho v nemcine nebo anglictine?
romulada Odesláno 7. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 7. února 2011 Myslím, že nic podobného neexistuje - aspoň o ničem nevím. Na práva mám takový jeden fígl, který zatím prozrazovat nebudu. Snad to vyjde.
tmoris Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Odesláno 7. února 2011 cece, ty musis byt uspesny rentier anebo teda je mimo me, odkud beres tolik casu na tuhle zabavu.. kazdopadne rad si to prectu, az to bude..
romulada Odesláno 7. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 7. února 2011 chi, chi - rentier teda bohužel nejsem - rád bych, ale zatím pořád pracuju.
Jarett Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Odesláno 7. února 2011 cece, ty musis byt uspesny rentier anebo teda je mimo me, odkud beres tolik casu na tuhle zabavu.. kazdopadne rad si to prectu, az to bude.. .. se asi dobře učil ne ?
lastam Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Odesláno 7. února 2011 Romulada ma hodinkovy arzenal, ze se mi o tom ani v nejdivocejsim snu nezdalo, koukam do podpisu ze ma i ty Blancpainy od Mrakouse, jj takle se plni sny...
romulada Odesláno 7. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 7. února 2011 no, furt tak dumám, jestli by se mi nešikly ty tvoje Skylaby.... Ty jseš nějakej Speedmasteromaniak, že jo?
Jarett Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Odesláno 8. února 2011 no, furt tak dumám, jestli by se mi nešikly ty tvoje Skylaby.... Ty jseš nějakej Speedmasteromaniak, že jo? Bejvávalo ...
bandicoot Odesláno 7. června 2011 Nahlásit Odesláno 7. června 2011 Jsem dneska našel na netu tohle: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se