Návštěvník YPO Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Odesláno 27. října 2010 ber to s nadhledem instant, líbí se mi tvoje měřítka - dokonalost nad hranicí potřebnosti, která volným ??!! okem nelze rozlišit :D - proč bych je tedy měl vidět na vlastní oči (předpokládám, že je mám "volné" ??), abych je správně ocenil ? - na to my primáci kašlem, tomu říkáme "sebeuspokojování", nám stačí ten prima spirit, jak o něm píše chumpus !! a snaží se ho napodobit grand seiko, neúspěšně, páč křečovitě, kouzlo nechtěného nelze předstírat :D Ale na závěr musím smířlivě konstatovat, že skutečnost, že se grand seiko v některých ohledech nevyrovná primu ( kdo to zvládne, že) neznamená, že to nejsou prostě suprový hodinky a to nemluvím o MM, který se mi fakt líběj v podstatě jako primky. Ještěě ty bicolor galante - to bych nerad, kdyby tu zapadly, to je sííííla, jsou tak hnusný, až jsou krááásný, já to jinak napsat nedovedu dobrý na a spirit je tohle: C21H23NO5 :lol2:
Dantechno Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Odesláno 27. října 2010 Koukam , ze nemaji signovanou korunku. To me docela prekvapuje. Ale jsou to vlastne tool watche.....
instant Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Odesláno 27. října 2010 (upraveno) je to remake 6159-7000 a tie ju rovnako nemali signovanu. edit: pic Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 27. října 2010 uživatelem instant
instant Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Odesláno 28. října 2010 dobrý na a spirit je tohle: C21H23NO5 :lol2: prresne, skor zacnes - skor skoncis ale ten cigiho zazracny matros by som skor tipoval na C20H25N3O /a.k.a. Chronomag 3D/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
cigi Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Odesláno 28. října 2010 (upraveno) Neboj, urcite bude signovana uvnitr:-) Jasně, tak aby to instant neviděl Musím ale říct, že se s nima seiko trefilo přesně, jsou dost tool, ale ne moc, škoda jen, že jsou příliš veliký, 40mm by jim bývalo pasovalo akurát. Ještě jsem si všimnul jednoho mínus - proč není datumka orámována stříbrně plasticky jako indexy ? Oproti originálu zdá se, musí šetřit i japonci. Ale já musím přiznat, že bez té fotky originálu bych to ani nezaznamenal. každopádně spolehám, že instatna do léta omrzej.... Upraveno 28. října 2010 uživatelem cigi
cody Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Odesláno 28. října 2010 Joo to nebudes sam:-) Pokud bych mel v lete volnej peniz a videl tohle v prodejnim vlakne... To snad zadnej gaucovej potapec jako ja nemuze nechtit:-)
instant Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Odesláno 28. října 2010 ta oramovana datumka mi tam nejde.. teda nebolo by to uplne omylne, akurat to datumove kolecko by uz bolo poriadne utopene - takze samoucelna parada, dobre ze to takto nechali. a nerobte si plane nadeje, zatial to na omrzenie nevyzera noo, jedine ze byy.. GS GMT, ale to fakt nechajme na leto
instant Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Odesláno 28. října 2010 suma par fotek jsem prihodil do galerie... zbytek az se trochu vyspim, uz na to nevidim... inak fotky na jednotku, to asi zbytocne dodavat.. a myslim ze si zistil, ze potrebujes vykonnejsi zmakrovac /najlepsie krizeny s mikroskopom/
cigi Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Odesláno 28. října 2010 (upraveno) Ahááá, už rozumím tomu "volnému oku" co nic nevidí :D S mikroskopem na ně, ať se šikmooký hukážou !!!! Kibi, nezapomeň prosím, že tvoje síla je ale stejně v aranžmá, víš, to pruhovaný tričko k nim jde parádně - fakt parádně. Já jsem natolik zviklanej a voblbnutej, že se musím zeptat - když je ček koupí u toho huguči sekoya, tak mu tady napařej clo ( tak 17%) i dvacku DPH, že jo ? Jau. Hele, kibi, zajímalo by mě srovnání se submarinerama, to by bylo foceníčko a kritizováníčko .... Jo, s tím orámováním datumky je to patřičná poznámka, instant, musím souhlasit, že by to byla samoúčelná ozdůbka, ale libová. Takhle jsou víc tool a opravdovější. Nejraději mám tu jejich vélikou dvojku, fakt vychytaná. Upraveno 28. října 2010 uživatelem cigi
kubson Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Odesláno 28. října 2010 tak mu tady napařej clo ( tak 17%) i dvacku DPH, že jo ? Jau. clo 17? nikoli..
instant Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Odesláno 28. října 2010 Ahááá, už rozumím tomu "volnému oku" co nic nevidí :D S mikroskopem na ně, ať se šikmooký hukážou !!!! Kibi, nezapomeň prosím, že tvoje síla je ale stejně v aranžmá, víš, to pruhovaný tričko k nim jde parádně - fakt parádně. Já jsem natolik zviklanej a voblbnutej, že se musím zeptat - když je ček koupí u toho huguči sekoya, tak mu tady napařej clo ( tak 17%) i dvacku DPH, že jo ? Jau. Hele, kibi, zajímalo by mě srovnání se submarinerama, to by bylo foceníčko a kritizováníčko .... Jo, s tím orámováním datumky je to patřičná poznámka, instant, musím souhlasit, že by to byla samoúčelná ozdůbka, ale libová. Takhle jsou víc tool a opravdovější. Nejraději mám tu jejich vélikou dvojku, fakt vychytaná. voblbnutej, to si, to mozem potvrdit clo je pri dovoze do EU limitovane sumou 70 eurocentov za jeden kus. (nejake percento, ale max 0,70 Eur). Cize cca 20,- Sk. DPH uz podla krajiny do ktorej sa dovazaju. Do ceny sa pocita aj doprava, ale Katsu ma dopravu v cene.
Návštěvník Ondra Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Odesláno 28. října 2010 Jak to vypadá s přípravou recenze?
instant Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Odesláno 28. října 2010 uz je hotova, len ja som uz asi stvrty tyzden na cestach.. tak snad do 48h to zvladnem zavesit, dnes som uz doma. vie mi ty pls niekto dat debilrychlokurz ako postovat fotky do textu?
Návštěvník Ondra Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Odesláno 28. října 2010 (upraveno) Tuším, že to jde jen tak, že fotka je uložena externě (nebo tady na fóru, ale v samostatném postu) a do textu vložíš link, ze kterého se pak načte ve finálním článku. Upraveno 28. října 2010 uživatelem Ondra
instant Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Odesláno 28. října 2010 Tuším, že to jde jen tak, že fotka je uložena externě (nebo tady na fóru, ale v samostatném postu) a do textu vložíš link, ze kterého se pak načte ve finálním článku. ok, takze to vecer odskusam. dakujem
cigi Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Odesláno 28. října 2010 submarinery jsem zatim nefotil... dodej, vyfotim Já můžu naštěstí dodat toliko primky (až na vyjímky) a to srovnání nemůžu instantovi udělat...... Docela mě ta recenze zajímá, když na nich, jak svorně tvrdí oba očití svědci, není nic vidět.
instant Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Odesláno 28. října 2010 Já můžu naštěstí dodat toliko primky (až na vyjímky) a to srovnání nemůžu instantovi udělat...... Docela mě ta recenze zajímá, když na nich, jak svorně tvrdí oba očití svědci, není nic vidět. co mne, ale pomysli na to obradné páranie brúch v seiku po porade.. inac si mi naozaj otvoril oci - uz chapem ako sa na tomto fore dosahuje skore 4.500 prispevkov
instant Odesláno 17. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2010 ..kto by ste si niekedy objednavali sponu ako upgrade k inym hodinkam, toto je kod: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se