Přejít na obsah

Seiko MARINEMASTER

rafficek

Doporučené příspěvky

ja som to pochopil tak ze oboje

oboje, hmmm.. som ti venoval 20s svojho zivota a vykonal inspekciu svojich MM300. ten krcok so zavitom je skutocne dlhsi, ale ze by bol navrublovany do tela hodiniek, to sa neda povedat. potreboval by som fest zvacsovak a pozicat mladsie oci, najlepsie roentgenove. kazdopadne na tele okolo zavitu je pekne vylestena obruba, ale to si netreba mylit, to je od korunky ako sa utahuje. Zavitova vlozka mi proste nedava logiku. Vyrobit dlhsi zavit je pre vyrobcu nic, ale naco by tam v seriovej vyrobe rvali vlozku, tomu nerozumiem..

a som zistil kolko tam mam bordelu tak idem pekne cistit..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nedoplní, oni sem moc nechodí. Asi se bojí nebo co :)

Ja sem treba chodim, ale informaci o te korunce nemuzu slouzit. Cim dal venuju Seiku pozornost, tim vic se mi libi :). Skoda jen te velikosti... Sice jsem si instantovy MM na srazu zkousel, jsou mi, ale precijen jsem si zvykl na mensi kousky. Kdyby delali MM ve velikosti 40 mm, nebylo by o cem premyslet.
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Ondra

Ja sem treba chodim, ale informaci o te korunce nemuzu slouzit. Cim dal venuju Seiku pozornost, tim vic se mi libi :). Skoda jen te velikosti... Sice jsem si instantovy MM na srazu zkousel, jsou mi, ale precijen jsem si zvykl na mensi kousky. Kdyby delali MM ve velikosti 40 mm, nebylo by o cem premyslet.

kdyby měly 40, tak by vypadaly šměšně, někdo dokonce říká, že jsou malý :D

Odkaz ke komentáři

Ty hodinky jsou naprosto akorát, nepůsobí nafoukle - jako PO 45ky. Jsou vyvážené, v mých očích dokonalé. A to říkám jako bývalý majitel POček a nemám problém přiznat, že kdybych se teď měl rozhodnout, beru MM.

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odkaz ke komentáři

Samozrejme je blbost udelat stejne hodinky v pomeru 40/44, design by musel byt upraveny. Ale proste mechanicke tool potapky v mid-range cenove kategorii v te velikosti.

EDIT: Ja MM uplne nezavrhuju, cas od casu o nich premyslim. A taky jsem zacal prolejzat ebay a hledat vintage Grand/King Seiko :).

Upraveno uživatelem skalis
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Ondra

Problém je, že dneska je většina hodinek "nafouknutých", pěkný středně velký (39-40) hodinky, aby člověk pohledal. Ale musím říct, že u MM mi vůbec nepřišlo, že mám na ruce 44, asi to bylo dáno jejich dokonale vyváženými proporcemi.

Upraveno uživatelem Ondra
Odkaz ke komentáři

Problém je, že dneska je většina hodinek "nafouknutých", pěkný středně velký (39-40) hodinky, aby člověk pohledal. Ale musím říct, že u MM mi vůbec nepřišlo, že mám na ruce 44, asi to bylo dáno jejich dokonale vyváženými proporcemi.

Ale prodavas, protoze jsou tezky a to je druha vec. Ja hodinky nasadim rano, kdyz vylezu z postele, a na policku vracim, kdyz jdu spat. Proto mi vyhovuje, kdyz se hodinky nosi pohodlne cely den.
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Ondra

Ale prodavas, protoze jsou tezky a to je druha vec. Ja hodinky nasadim rano, kdyz vylezu z postele, a na policku vracim, kdyz jdu spat. Proto mi vyhovuje, kdyz se hodinky nosi pohodlne cely den.

Přesně tak, jejich jedinej problém je za mě váha... Ne, že by je člověk neunesl, ale je to nepohodlný. Zlatý Bondovky :)

Edit: pohodlnější jsou na gumě, ta se ale zase nedá nosit při každé příležitosti...

Upraveno uživatelem Ondra
Odkaz ke komentáři

nie ze najvyssiu, stoja viac ako cele to harampadi okolo nich dohromady..

jj, suby srovnávat jenom s GS Diver. Tak to prostě je. Seiko nemůže za to, že MM nemají ve své cenové kategorii konkurenci.

macbook.. TO je na ban! :)

btw... dobre ste ma tym linkom chlapci pobavili :D mozem ist spokojne spat..

Macbooku se snad do neděle zbavím :) Byly to perné dva týdny...

A zas tak vtipný to neni. To spíš kdybych tam omylem dal nějaký kompromitující odkaz :D I to se stává (mně naštěstí zatím ne) :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...